Süper Anneler - 2011

inşallh görürsün cnm
nasıl telaşlandığını çokk iyi biliyorum,anlıyorumm.
kalbini ferah tut.

inşallh görürsün cnm
nasıl telaşlandığını çokk iyi biliyorum,anlıyorumm.
kalbini ferah tut.

saol canım benim şu önceki olaylar yüzünden bebeğimin geldiğine sevinemedik. şu anda daha çok bağlandığımı hissediyorum. kahverengi lekelenmem de baya azaldı artık çok şükür. inşallah herşey normaldir...........

erkek bebisler ultrason kagidinda kurbaga seklinde olurlar
kucuk adam gibi dururlar her sey gozukur yani bi kravatlari eksik is adamlari gibi

bizim samira vardı.orkiş hatırla.aynı kurbağa gibiydi bebeği.hepimiz erkek dedik....herşeyi belliydi.kesin erkek demiştik orkiş hatırladınmı.seninde hafıza benimki gibi kesin hatırlarsın.sevilcim belli olmuyo be güzelim sadece kız bebek daha şekilsiz et gibi erkek daha şeklli derler.ama ıspatımız yok

egem eğer hormonlarında sorun yoksa içme adaçayını canım...
seyhancım canım ya üzülme.zaten sen geçen ay geç yaptın tek ilişkide kalma.tahmini yumurtlama döneminde gün aşırı dene canım.inan hormonlarımızın düzelmesinin tek yolu sağlıklı bi gebelik.ben allaha havale ettim.o en iyisini bilir.hiç kafama takmıyorum.kızım olursa kızıma yoldaş oğlum olursa kızıma yoldaş.yani hayırlı sağlıklı olsunda....rabbim neylerse güzel eyler..canım sağolsun kocişin canı sağolsun ne diyem....ben mutluyum.allah olmayanlarda bu mutluluğu yaşatsın...

en son ne zaman gitmiştin.ka. haftalıktı kalbi atmadığında.belki geç döllenmedir canım.inşallah bu sefer atar görürsün minik sıpanı

evet nur benimkide öle.ince uzun.hatta bağı bile belliydi.dra dedim o ne cevap vermedi.ama boyunu ölçerken o kenardaydı.keseye bağlantısı vardı.benimkide aynen öle ince uzun.ve beyaz.....
rabiacım fotoları sormuşsun.benim telefondan pcye usp bağlatı kablomu bulursam inşallah koycam.cepten koyamıyorum.pcye aktarmam lazım önce.kablom kayıp.olmazsa alıcam.

gurbet abla sanada bi sorum var.kızına hamileliğinle oğlullarına hamileliğin nasıldı.farklımı geçti aynımı.cinsiyetle gebeliklerin seyri arasında bağlantı varmı merak ediyorum...teravet tamamen farklıydı ama ikiside kız dedi.hatta diğer kızlar sizlerde cevap yazın.iki çocuğu olanlar ..sevil sende yaz.ilk kızın ikinci kızın ve oğlun nasıldı gebeliklerin hepsi farklımıydı.kızlar aynımıydı...

en son ne zaman gitmiştin.ka. haftalıktı kalbi atmadığında.belki geç döllenmedir canım.inşallah bu sefer atar görürsün minik sıpanı

canım 10 şubatta doktora gittiğmde 5+6daydım. doktor o zaman 4+2 görünğyor. büyük ihtimalle geç döllenme demişti. ben çözemedim daha geç döllenme olayını.... bu cuma gdecem sata göre 7+6 olması gerek bakalım ne kadarlık çıkacak.............

kesin görürsün inşallah.zaten daha çok küçükmüş.benimkide başlarda geriydi.hala geri ama ii gidiyor...arayı kapatıyoruz...alttan bakınca daha ii görür.ama ben alttan hiç baktırmadım.sende görüceksin inşallah...

inşallah canım bir rahatlasam artık............

evet her ucu farkliydi
1-ci kizima hamileykenn cok halsiz bulantim az oldu ezgin mandalinayi elinden yere koymayan ve hep kansiz,belim agrili geziyordum
2-ci kizima hamileyken isli guclu bulantili yine mandaline hastasi tatli delisi ama belinde agrisi olmayan, yine kansiz biriydim
her iki kizda bebek soldaydi
3-cuye yani simdi ilk baslarda sag tarafimda kelebek kanat caldi ve sevindim dedim bu farkli
bulantim hic olmadi
mandalina canim cekmiyor
ilk baslarda tursu simdi tatli istiyorum
belim agrimaz fazla ama gebe kaldigim haftalarda kiriliyordu
ve akintiya gelince o hep vardi...
ete aseriyorummmmmmmmm

haklisin sevilcimm

czanim mandalina portakal cekenin kizi oluyorr
ben agustosyaa yer gok mandalina aramistimmm nasill yemistim amaaa

evet 9 haftaliktii elleri kollari herseyi meydandaydii

hatta bizimki seninle fasulye gibiydii biz dedik kesin bizimkiler kiz samiraninki erkekk

bencede bu sekile fazla takilmayalim tabii bazen dogrulugu cikiyor ama tutmayanlarda var tabii

haklisin mimoza ama seninki erkek oyle hissediyorum

dun gece kiz bebek hayalini kurdum ilk defaa kizim icin super olacak

ama cevreyi dusununce hayallerimin icine s...ctiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…