Süper Anneler - 2011

melburry canım nasılsın neden yazmıyorsun.ne zaman gideceksin dra..ben hala seninkinden emin değilim haberin olsun

canım arada girip okumaya çalışıyorum işte..ne bilim yazmak gelmedi içimden.....

doktor kontrolüm haftaya canım....ben gayet eminim canım..allah bilir tabi ama gittiğim doktorda yanılma olmaz...ilk kızımı 12 haftalık kız demişti bunda 13 haftalıktım..bebekte 1 hafta öndeydi 14 haftalıktı yani....

ha bide sormuşşunya hamilelikle ilgili..
ilk kızıma hamileliğimle bu hamilelik arasında çok fark var ama sonuç 2 side kız canım.

mesela kızıma çok hızlı kilo almıştım ilk 4 ayda 5 kilo
daha iştahlıydım.yapar yapar yerdim..
tatlı yerdim... bulantım çok olmuştu ama 1 ay sürüp tamamen bitmişti
çok uyurdum

bunda 3.5 aylık daha 1.5 kilo aldım.iştahım pek yok..canım yemek istemiyor..zar zor yiyorum işte...
tatlı yiyemiyorum..
peynir,yoğurt çok yiyorum mesela bide yumurta günde 3 tane yesem yetmicek sanırım...
bunda bulantım az oldu istifra etmiyorum ama içim hep az az bulanıyoo
uyku sorunum var.gece çok uykum bölünüyo ve uykum açılırsa tekrar uyuyamıyırum çok sinir

tamamen farklı iki hamilelik geçiriyorum yaniiii
bunlara takılma bencee..

ewet kızlar benımde 2 kızımın hamılelıklerı cok farklıydı

ılkınde delı gıbı eksı yıyodum 2.sındede asırı tatlı alakası bencede yok.

bırde sattan gerıde gelen bebekler erkek demıssın heralde

yanlıs okumadıysam benım kızlar hep 1 hafta gerıden gelıyolardı

ılk baslarda doguma kadar kapatıyolar aradakı farkı ama.

cnm ınan ıkı kız cok guzel arkadas oluyolar dogunca bıraz buyunce daha ıyı anlarsın tatlım ıns rabbım genede gonlune gore nasıp eder

haklisin mimoza ama seninki erkek oyle hissediyorum

dun gece kiz bebek hayalini kurdum ilk defaa kizim icin super olacak

ama cevreyi dusununce hayallerimin icine s...ctiiii

kizzz olee demeyaaabak benimkileri bugun gezmeye goturdumm,kizim kardesinin elini tutup yururler hep benim elimi tutmuyooo kucugunereye gotursem kardesine goz kulak olurryani bazen diyorum iikide ikincisi kiz olmuss,gercektende iki kiz cok guzel anlasiyolarr

evet canim dun aksm hastalandimm bomba gibi gelecem insallahh mart ayina

inssss cnmmmorkissss sence ben hamilemiyim ne hissediyosunn,bugun eczaneden gectim alimmi almmimmi diye teredutt ettim tetsiii ama almadimm cunku alirsam dayanamayip yapardimmmeee bence cok erken biraz beklimm demii,kizz kasiklarimm sizliyooo ve yere egildigimde agriyorr kasiklarim ara arada belim agriyorr

Son düzenleme:

daha cook erken canooo

bekle azicikk ben bisuru yaptim husrann olduuu

orkidem cnm sen yimirtayi kacirdin hemiii olsun saglik olsun guzelim birdahaki sefer temkinli ol guzelimmmm

bende bu aş erme hususunda mandalina, portakal olayına çok inanıyordum. arkadaş deli gibi mandalina yiyordu ooo kızın geliyo dedim ama erkekmiş

orkidem cnm sen yimirtayi kacirdin hemiii olsun saglik olsun guzelim birdahaki sefer temkinli ol guzelimmmm

bencede yumurtayi kacirdim ablacim
gec kaldim belki boylesi hayirli senin namazi kocise kildirmadiydimm icimde kalacakti hep bu kez onu telafi etcem allahin izniyle

NUR eger bebis kesede sagdaysa kiz olur deniliyor eger kesenin solundaysa erkek ondan sormustum canim

Elnara diye arkadas vardi o böyle bi topic acmisdi baya kiside dogru cikmisdi bendede tabi yanlis cikanlarda oldu ama azinliktaydi

kızlar sızı cok merak edıyom ıns hayırlı saglıklı mutlu haberlerle gelırsınız.

pscii ile teros nerdelerrr cok merak ediyommmmmmm

egeada canım benim çok tşk ederimmm...

kızlar kızlar kızlarrrrr
minicik kesemi gördüm
Allahıma binlerce kez şükürler olsun
dış gebelik riskinden kurtuldum
dr %100 rahim içi gebelik dedi..
ama çok sevinme dış gebelik riskin bitmiş olabilir ama kalp atışını almak çok önemli
2 hafta sonra geliceksn dedi
şu anda 5 haftalıkmışım
bhcg bakıldı önce, değerim 1940 çıktı yükseliş de çok güzel olmuş
bugün yakınlarıma haber verdim çok sevindiler
çok heyecanlı bir gün geçirdim..
ha bi de ilşki yasak dedi neden yasak dediyse :18:
düşük riski hakkında bişey demedi ama..

pscim gozun aydin canimmmmm
sevincli haberlerin hic kesilmesin insallahh
normalde kac haftaliktin usg de kac cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…