- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.281
melburry canım nasılsın neden yazmıyorsun.ne zaman gideceksin dra..ben hala seninkinden emin değilim haberin olsun
sitede şu an 9 röntgenci var...
merak edip okuyonuz dimeeeee
bizim kızlar size demedim :))))
sitede şu an 9 röntgenci var...
merak edip okuyonuz dimeeeee
bizim kızlar size demedim :))))
cnm ınan ıkı kız cok guzel arkadas oluyolar dogunca bıraz buyunce daha ıyı anlarsın tatlım ıns rabbım genede gonlune gore nasıp edercanım arada girip okumaya çalışıyorum işte..ne bilim yazmak gelmedi içimden.....
doktor kontrolüm haftaya canım....ben gayet eminim canım..allah bilir tabi ama gittiğim doktorda yanılma olmaz...ilk kızımı 12 haftalık kız demişti bunda 13 haftalıktım..bebekte 1 hafta öndeydi 14 haftalıktı yani....
ha bide sormuşşunya hamilelikle ilgili..
ilk kızıma hamileliğimle bu hamilelik arasında çok fark var ama sonuç 2 side kız canım.
mesela kızıma çok hızlı kilo almıştım ilk 4 ayda 5 kilo
daha iştahlıydım.yapar yapar yerdim..
tatlı yerdim... bulantım çok olmuştu ama 1 ay sürüp tamamen bitmişti
çok uyurdum
bunda 3.5 aylık daha 1.5 kilo aldım.iştahım pek yok..canım yemek istemiyor..zar zor yiyorum işte...
tatlı yiyemiyorum..
peynir,yoğurt çok yiyorum mesela bide yumurta günde 3 tane yesem yetmicek sanırım...
bunda bulantım az oldu istifra etmiyorum ama içim hep az az bulanıyoo
uyku sorunum var.gece çok uykum bölünüyo ve uykum açılırsa tekrar uyuyamıyırum çok sinir
tamamen farklı iki hamilelik geçiriyorum yaniiii
bunlara takılma bencee..
alemsinnn kizz sennnn,topigin kralicesii bebisin nasillll
haklisin mimoza ama seninki erkek oyle hissediyorum
dun gece kiz bebek hayalini kurdum ilk defaa kizim icin super olacak
ama cevreyi dusununce hayallerimin icine s...ctiiii
kız yenı hamıs adayı nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık
naptın bcm hastalandınmı ?
evet canim dun aksm hastalandimm bomba gibi gelecem insallahh mart ayina
inssss cnmmmorkissss sence ben hamilemiyim ne hissediyosunn,bugun eczaneden gectim alimmi almmimmi diye teredutt ettim tetsiii ama almadimm cunku alirsam dayanamayip yapardimmm eee bence cok erken biraz beklimm demii,kizz kasiklarimm sizliyooo ve yere egildigimde agriyorr kasiklarim ara arada belim agriyorr
orkidem cnm sen yimirtayi kacirdin hemiii olsun saglik olsun guzelim birdahaki sefer temkinli ol guzelimmmm
rabiacımm
sağ da solda olmasının bence mantıklı bi açılması yok ama biri sağa doğruydu diğeri de ortada kesenin aşagısına yapışık gibiydi
ayrıca ben dr gitiim nihayet batın ultrasonunda gördük bebişi
tam ortada uzunca bişey
buraya eklediğim fotolardan çok farklı değil sadece göbek bağı da belliydi bu sefer ufak bişey.
teravet ve psci canlarım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah gönlünüzdekileri inşallah koymuştur göbüşlerinize
orkdm canını hiç sıkma hayırlısı buymuş demek. önündeki maçlara bak sen. bu sefer olucak ben inanıyorum canım benim.benim de bu cuma günü doktor kontrolum var. inşallah kalp atışını görürüz. kızlar dua edin nolur??????????
kızlar sızı cok merak edıyom ıns hayırlı saglıklı mutlu haberlerle gelırsınız.
pscii ile teros nerdelerrr cok merak ediyommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?