Süper Anneler - 2011

olabilir cnm bazı arkadaşlar söylemişlerdi.
ama herşeyde olduğu gibi bunda da istisna çıkar
boşver ona takılma.
adetin ne zamannn

cnm adetime bi hafta var,yani 2 3 mart gibi:44ffya cok belirti var bende kesin hamissim amaa cok korkuyorummmmkizlarr iki kizdan sonraa yaa olmazzsalarr basladiiiterossssss sen neler hissediyosunnnyaaa,ben ustteyken esim dayanamadiii,yaa kiz pozizyonu buyuk ihtimmalle ama hemen tutarmiki kizzz,yani tam yumurtlamada kiz tutarmikiiii,hani yavaslaryaaa:44:

Selam kızlar,maşallah muhabbet güzel burada :) Bayağı yazışmışsınız yine, gülümseyerek okudum hepinizi...
Ben ilaçlarımı alıyorum , 2 gün daha alacağım. Pazartesi kontrol, 12. gün oluyor o gün. Bakalım ne diyecek doktor.
EGEM , canım kıyaslarız durumlarımızı artık , sen ilaç kullanmadın ben ise kullandım. Bakalım doktor kontrolde sana ve bana ne diyecek. Arada ne fark varmış görmüş olucaz artık. Doktor çatlatma iğnesine gerek yok demeden önce ben ona şöyle demeyi düşünüyorum : Benim bazen kistlerim oluyordu , yumurtalarım çatlamıyordu , olmazsa riske atmayalım , çatlatma iğnesi kullanalım ...nasıl fikir :)

İki hamilelik geçirdim.Biri kız bebek , diğeri erkek. Aradaki tek fark şu idi .Oğlumda idrarım açık sarı , kızımda ise koyu sarı idi bariz şekilde . Onun dışında her şey aynıydı. Bu arada oğluma adetin 17.günü tek ilişki ile hamile kalmıştım.Kızıma ise adet sonrası gün aşırı ilişki ile. Tabi o zamanlar ne yapılırsa kız , ne yapılırsa erkek bebek olur bilmiyordum. Benim tecrübelerimde bunlar.

evet canim cok haklisin kizimdaaa nasildi oyle idararim anlatamammm saaaaaapsariiiii turuncuya yakindii
demek senin kizinda vardi ben ilk zannediyordumm

eylule canim valla tipatip ayni seyleri yasiyoruzz ama senin testin pozitif cikar insallahh

hamileliğin oluşmasında pozisyonun önemi hiç yok. tüplere hemen sızıyorlar spermler.
sen yumurtlamayı nasıl tespit ettin bacısı pozitiften kaç saat sonra ilişki oldu?
benim hissettiklerim tuhaf bacısı. şunu yapsamıydım yapmadım yaptım mı? ............. bi sürü şey var kafamda.
ben elimden geleni yaptım. Allah'a tevekkül ediyorum.

beklemekten başka çare yok

Canım ilk bebeğim oğlumdu , kızımı oğlumdan sonra kucağıma aldım, çok şükür sağlıklı ve beni yaşama bağladı.
Oğluma olan özlemim bitmedi bir türlü, bir oğlum olsun çok istiyorum bu nedenle.Eğer olursa bu 3. hamileliğim olacak inşallah.
Korunmayı bırakır bırakmaz ikisindede 1. ayda hamile kaldım , gel görki tüp bebeği tutturamadım işte.

Son düzenleme:
Tecrübeli arkadaşlarıma bir şey sormak istiyorum.
Çatlatma iğnesini vurduktan sonra yada yumurtlamaya yakın ovulasyon testlerini yapmama gerek var mı? Doktorun takibi yeterli mi? Nede olsa doktor her an ultrasondan bakmıyor.

Son düzenleme:

biz o sevinci tatmamiskenn istiyoruzz
sen ki sevincin kursaginda kalmiss rabbim tez elden saglikli hayirli bir oglan yollasin sana ve butun kardeslerime sonrada bana insallahhh

teravett bacimm inan insan hep biseyler eksik kaldi diyorr ama bu seytan
durtuyor seni tevekkul etmene engel olmaya calisiyoo kanma ona

bu arada testimi aldikk kocisle 20 tanee geliyooo

ohhhya birazda olsa icime su serptin cnmyaa,ya zaten doktorlarda diyor,pozisyonla hic alakasi yok diyee:26:cnm yumurtlamayida hatirlarsin sizin komutlarinizi dinlemistimm,ben ayin 18 inde sabah 10 gibi pozitifi gormustum amaaa onceki gece cok emindim agrimdan ben kendimi dinledim gecedekini baz aldim,iste 18 i19 a baglayan gece 02 de test yaptim cizgi silikti biraz gulen yuzde gulmedi eeeondan iki saat onceside pozitiftiiiesimde zavalli stresten olacaksa olsun dedibende negatif gorunce kacirmak istemedim terossya, hemen yumurtalarimi getirdim dus icin,fakat bi iki saat olmustu cikarali dolaptan,gerci bi tane koydum daa hepsi ciktii ama yarim saat ole bekledim bence birazda olsun kalmistir vajende yumurtaa:44: allah inss hepimizin yuzune gulerryaaa

Son düzenleme:

aynen benimde oglumda acik sariydi idrarim kizimda ise koyuydu

günaydın kızlar.
nur sen yumurtlama takibi yaptırdın mı.
test mi kullandın.
çin bio yorumcu ne diyor sana merak ettim.
bence de senin bebiş erkek.
ultrason fotosunu sen koymuştun dimi.

günaydın kızlar.
nur sen yumurtlama takibi yaptırdın mı.
test mi kullandın.
çin bio yorumcu ne diyor sana merak ettim.
bence de senin bebiş erkek.
ultrason fotosunu sen koymuştun dimi.

yok tatlım ben yumurta takibi yaptırmadım
kendim 6 ay takip ettim hiç şaşmadı aynı günde aynı akıntıyı gördüm ve denediğim ilk ay rabbime şükür hamile kaldım.
çine arkadalardan biri baktı galiba gülnevamdı,hamiş kaldığım aya erkek diyor ama kızımda tutmuyordu galiba.
bio da eşim erkeğe yatkın ve erkekti zaten geç döllenme olduğu için sonlara doğru tutmuşsa bioda tam erkek gününe denk geliodu,ben de kzıa yatkındım galiba tam hatırlayamıyorum cnm.
yorumcu 1 gün erkek diğer günler kızz.

evet tatlık ultrason fotosu benim
bu arada bebişimi dün tekrar gördüm kesenin solundaydı.
solunda olunca kız mıydı:26:

canım kesenin solunda erkekti.
hayırlısı.inşallah gönlündekini rabbim verir.
benim kızımda çin rus bio bildiğin bütün takvimler kızdaymış.
aslında olucağı varsa oluyo.
benim kuzenim hiç et yemiyo.
çok fazla yoğurt süt tüketiyor.
ve ilk evlendiği ay hamile kaldı.sık ilişki ile.
bence kısmette ne varsa o oluyo.
ama insan ister istemez kendisinde olmayanı istiyo.

hayır hiç gerek yok zaten sonuç yanıltıcı olur.çatlatma iğneside hormon içeriyor test yapmanın bir anlamı yok.benim iğneden 24 saat sonra çatlamıştı numurtam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…