Süper Anneler - 2011

Maşşallah guzelım her sey yolunda ıns hep böle devam eder 9 10 gun sonra oglunu alırsın kucagına:)(AMIN)darısı basımıza olsun

sabah ilk idrarım koyu sarı.diğerleri açıkama ben idrar yolu enfeksiyonu oldum.ilk zamanlarda benimde çokçok açıktı kızlar.dr bol su iç diyor ama nerde.bulantıdan su içmek mimkünmü
orkiş hep yazardın kızına hamişken.idrarım açık sarı meme uçlarım koyu diye.bence bunlada ilgi kurulsada yinede çok büyük bi belirti değil.

hatta idrarımı yaparken canım acıyor.çünkü iltahap çıktı.ve ben çok rahatsızım.tek kullanımlık suda eriyen tozdan başka bi ilaç veremem dedi.yolladı beni.idrarımda aşırı kan bile çıktı.bol su iç diyor nasıl içerim...çay bile içemiyorum sıvı olarak hiç bişi içmek istemiyorum.ona ramen ilk idrar dışındaki idrarım açık sarı.limonata gibi
psci canım hayırlı olsun.inşallah allah kalbindekini verir.topikçe hamiş kalan kalana ne güzel

selam kızlar hayat nasıl bakalım???
psci bacım hayırlı olsun, çok sevindim
nur bacım herşey yolunda artık sanada kocaman
teravet inş seninde herşey yolundadır iyi haberlerini bekliyorum.
orkdm ben bir ay daha bekliycem galiba... neden dersen bir takvim varya benim taktığım:18: ne dersin salaklık mı?? takmıycam diyorum, inanmayacam diyorum, ama olmuyoooo
ya bide ben ph ölçüyom ama bende hiç değişme yok, yumurtlama olunca acaba ph gerçekten yükseliyor mu deneyen var mı??:44:

o 7. haftada cinsiyeti tahmin eden dr lara da hayretim şaşıyo yani
çok ilginç.madem öyle ultrasonu olan her dr bilir bunu yani...
ayrıca seni ekledim msn ye.yazmıştım ama tekrar yazayım dedim canımm

caım bazı drlar hakkaten biliyor.ama nasıl orasını bilemem.gül gölge diye bi kadın vardı sunucu 8 haftalıkken oğlumolacak dedi drum dedi demişti...bazı drla 13 14de bile anlamıyor.drun konuyla ilgisinede bağlı olabilir.bazı drlar u konuyu çok önemsemediği için dikkatte etmiyor olabilir.
ben geçen bi yazı okudum.fetal nt denilen ense kalınlığı ikili testte erkeklerin kızlardan daha kalın olduğu biimsel olarak ıspatlanmış...ense kalınlığı daha fazlaymış....buna rağmen bhcg değerlerine çokta anlamlı sonuçlar elde edilemedi yazıyor....

Fetal Cinsiyetin lk Trimester Down Sendromu Tarama Belirtelerine Etkisi

Son düzenleme:

VaLla masaallah super tatlim degerler zaten vajinal bakmasa zor gorulurdu kese iyiki alttan bakmis
Is iki haftaya kslb atisi gorulir tatlim cok guzel yaaa

hangi takvim canım o?

yavuzcum salaklik deil canim
aslinda rabbimiz biliyor sonsuz tevekkulumuz ona ama elimizden gelenide yapmaliyiz

mart ayi benim icin uygun nisan deil nisani es gecerim martta olmazssa
ama seninki hangi takvimm

ben en cok bioyu baz alicam ondadaa esim hep kiza yatkin cikiyor kafayi yicemmmm ben tam erkek gunundeyim ama

canım sen bakmışın o takvime, %70 falan tutuyor demiştin.
benimde mayıs ve haziran tutuyor canım

canım sen bakmışın o takvime, %70 falan tutuyor demiştin.
benimde mayıs ve haziran tutuyor canım

onu mimoza dediydi canim o verdiydi ilk linki hatta o zamandaa cok kaptirmistikk erkek cikinca ama kizim oldu yinede sen bilirsin canom
bioyu mutlak baz al ama

herkese merhaba,

sizi uzun zamandır takip ediyorum ve maşallah diyorum bu ne azim. sizden o kadar çok şey öğrendim ki Allah hepinize gönlündekini verir, sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşaallah.
ben 2 yıllık evliyim, henüz çocuğum yok hiç gebe kalmadım ama bir kız bebeğim olsun çok istiyorum. Gelincik'in yakın takipçisiyim yani :)

nisan-mayıs gibi hamile kalmak istiyorum ama bakalım Allah ne zaman nasip edecek. bu aylar için yorumcuya bakabilecek olan varmı acaba bilgilerimi versem?

Merhabalar nasilsiniz ben iyi olmaya calisiyorum belim tutuldu valla...Su torbasinla iyi oluyor bira ama agrim var daha....

Kizlar ben rüyamda kizim olacak gördüm kucamdadi pembe kazayi vardi dünde kardesim ariyor beni ben rüya gördüm senden diyor hayirdir dedim ikizin oluyor dedi ikiside kiz diyor?

Acaba kizim mi olacak ki sizlerde oldumu rüyaniz?merak etdim

Hayirlisi olsun tabikii

Orkide sen ne yapdin cano.....?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…