Süper Anneler - 2011

teravett bacimm inan insan hep biseyler eksik kaldi diyorr ama bu seytan
durtuyor seni tevekkul etmene engel olmaya calisiyoo kanma ona

Bu arada testimi aldikk kocisle 20 tanee geliyooo

arkadaşlarım teravet yada orkdm ya bana bir bio bakıverin ya lütfen.doğum tarihim 21.10.1981.eşimin doğum tarihi 11.05.1981.sat:1 şubat.şubat ayı için bakarmısınız.yada bakmayı yorumlamayı bilen bir arkadaşımda bakabilir rica ediyorum.

aaaaaa genelde 36 saat sonra diyorlar yaa.
Kızmet işte.
Sen kendin mi istedin canım iğneyi yoksa doktor mu .

ben iğneyi yaptırdım uyanıklık yaptım ertesi akşam bir bakabilirmisiniz çatlamışmı dedim.oda baktı tam 24 saat olmuştu eevet çatlamış dedi.hani iğne yapılanlardada kız oluyorya işte 36 saat herhalde geç kalınıyor.doktor 18 mm iken kendisi yaptır dedi.bende yaptırdım.yani normal giden bişeye müdahale ettirdim.bu ay iğne yaptırmadım kendiliğinden çatladı.

canım tam ilişki günü ne zaman ben anladığım kadarıyla bakayım.
ama kızlar bir daha baksın.
ben % 100 tam bilmiyorum.

iğne yaptırdığın ay deneme yaptın mı.
bir de özel hastanedeki kadın doğumcular yumurta takibi yapıyorlar mı biliyomusun.
yoksa prof falan mı olması lazım.
ben illa erkek olsun diye değil mayısta hamile kalabilirsem okul açısından çok iyi oluyor.
şubatta doğuum yapıyorum 3 ay izin 1 ay da rapor dönem bitti.
daha uzun süre kalabiliyosun evde

ilişki 18 şubat ben bakıyorum ama hiç yorumlayamıyorum.o yüzden yardım istedim.

canım 18 şubatta sen kıza yatkısın eşinde kız gününde.
ama kızlara bir baktır.
bu arada bio benim kızımda tutuyo ama annem bana hamile kaldığı günü hatırlıyo.
1 mayısta hamile kalmış bana bakıyorum bio ya annem erkek gününde babam da erkeğe yatkınmış.
sonuç kız.çok takılma tatlım takvimlere.

ya zaten ben o sağ sol olayına pek inanmyorum.rabiacım sormuştu da o aklıma geldi söyleyeyim dedim.
anladığım kadarıyla kuzenin oğlu var.
çok haklısın kendimizde olmayanı istiyoruz.eşimde öyle diyor biz Allah ta olmayanı istedik artık ne verirse diyor buruk buruk...

bio benim hiç inanmadığım bir takvim.ama bakamadığım için merak ettim hep.rus ve bioya inanmıyorum.çin ve yorumcu krıter eğer illaki takvime bakacak olursam

ben özel hastanede yaptırdım.ilaçsız yumurta takibi yaptı. O ay deneme oldu ama hamile kalamadım.bu ay bakalım beklemedeyim.yumurta takibi çok basit profa filan gerek yok.bütün kadın doğum uzmanları yapabilir eğer yapmak isterlerse.

beimde açık sarı hatta bazen su gibi..
ama sabahları az biraz koyu oluyor galiba,öyle gibi gördüm sanki.

çok su içiosundur ondan
kızlar ben buna inanmıyorum yaa
su içip içmemekle alakalı idrar rengi bi de enfeksiyon varsa sıkıntılı olabilir
onun dısında kim çok su içmişse açık renk az su içmişse koyu renk olur..

inşallah en yakın zamanda gönlüne göre verir Rabbim

valla bence de öyle ben yazacaktım senin dediğini de her şeye muhalefet olmak istemedim.
bebeğin sağda solda olması,idrarın rengi,neye aşerdiğimiz,bebği nerde hissetiğimiz,sağdan ya da soldan yumurtlama,daha başka neler neler...
keşke doğru olsa da bi tahminde bulunsak yani,
ama gerçekten ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum böyle şeylerle.
nitekim,mutlaka aksi bi durum başına gelen çıkıyo... :44:

bazı dr lar 7. haftada bebeğin kesedeki durumuna göre cinsiyet söylüomuş ama.. o garip bişey
ben de hiç bişey anlamıom zaten
aşermeye kesinlikle inanmıyorum.. külliyen yalan..

bu arada eyllüle kendini çok dinliosun bacım..
benm reglim 1 hafta geçti
senin kadar çok belirtim yok..
yapma nolur
kaptırma kendini bu kadar
ben de çok sabırsızdım test yapıodum falan ama benm yaptıgım da doğru değildi..
hatta böyle yaparsam hamile kalamam diodum
hayırlısı neyse o olsun öyle dua et..
bu ay hayırlı oğlun olucaksa bu ay olsun değilse diğer aya kalsın
inşallah herşey gönlüne göre olur

o 7. haftada cinsiyeti tahmin eden dr lara da hayretim şaşıyo yani
çok ilginç.madem öyle ultrasonu olan her dr bilir bunu yani...
ayrıca seni ekledim msn ye.yazmıştım ama tekrar yazayım dedim canımm

pcsi teravet dr yolu ne zaman kizlarrrrrr aldinizmi randevulari tatli hamislerrr

ben dün gittim
sen bu konularda tecrübelisin
bak ben sana baştan anlataım
bhcg pzt 940çıktı
dün yani çrş 1940 çıktı
progesteronum da 19.05
nasıl sence?
keseyi de karından değil vajinal gördü
minicik bişey
ama ölçüm falan yapmadı
önemli olan kalp atısı dedi 2 hafta sonraya rand verdi
kalp atışı almadan hayırlı olsun demiyoruz dedi..
öyle işte yorumun nedir

amin teşekkür ederim.böyle kafaya taktığımız sürece takipler takvimler gebelik gecikebiliyor.belki bu kadar uğraşmasak rabbim tez zamanda verecek.

beimde açık sarı hatta bazen su gibi..
ama sabahları az biraz koyu oluyor galiba,öyle gibi gördüm sanki.

canım benim de öle şu anda. kızıma hamileyken doktorum demişti idrarının rengi çok açık olursa yeterli su içmiş olursun demişti. kızlar dikkat!!!!! ben kızımda hergün abartmıyorum en az 3-4 litre su içerdim. hatta dalga konusu olmuştum. ama idrarım hep koyu sarıydı. doktoruma bir türlü anlatamıyordum az içiyorsun diyordu. bunda ise bazen günde 1 litreyi zor içiyorum suyu gördüğüm zaman bile bi tuhaf oluyorum ama inanın idrarım hep su gibi açık renk. Rabbim bilir tabi ama bana çok ilginç geliyor!!!!!!!!!!!!!!

egeada bende cok ınanıyorum buna benımde 2 kızımdada hep koyuydu ıdrarım ıns gonlundekı olur tatlım saglıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…