- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.481
kizlarrrr bugun eltim dogum yaptianam bukadarmi tatli olunuryaaaa,kucucuk cok sekerrr ilk cocugu ve oglu olduu,yaaa insss darisi isteyen herkeseee icimden hep yalvardim allahaa duaa ettimm banada versin diyeee,kizlarrr nooolurr dualarinizi esirgemeyinn iki kizdan sonra bitanecikte oglumm olsunn allah biliyoyaa nekadar istedigimiiii bazen kendi kendime agladigimi bitek sizlere acildigimiii
yaaa kuzumm isteee benide boylee umutlandirdilarrrr
simdi istegim ondann
toplamda 16 kilo aldim 16 17 almisim
ben hep 20 biliyodumm megerse deilmisss
kizlarr
teravet gelmiyor iki gundur en son dr a gidecektiii
niye gelmedi bu hatunnnnn
canim kizimda berrrbbattttt gectii 6 ay kustumm hastanede yattimm
ama gebeligimi goren erkek diyodu bi tek gobekten aldimm bak gfotosunuda koyayimda gor
Eki Görüntüle 353780 6 aylik
Eki Görüntüle 353782 7 aylik
Eki Görüntüle 353785 8 aylikkk
Eki Görüntüle 353787 buda doguma giderkennnn
ben şimdiden koyabilirimyavuz bilir biz aralik annelerine koyardik hepp
insallahh super annelerinde bi gobus topigi olur
sizden bekliyoruzz yanii ay ayy ona gore nurrr
kizlarr
teravet gelmiyor iki gundur en son dr a gidecektiii
niye gelmedi bu hatunnnnn
hayır hayır oğlan diyor, sen nisan başı hamile kaldın dimi ben 14 diye baktım başta
evet bu takvim... kızlar lütfen hepiniz bir baksanıza bu takvime.
canımben çok baktım tutmuyor.farklı bir şekilde derken tıme zone farklı birşey mi yazıyoruz
time zone çok bişey değiştirmiyor sat a göre değil ilişki tarihine göre baktın di mi
evet bu takvim... kızlar lütfen hepiniz bir baksanıza bu takvime.
bana kız diyor..
bakalım sonuç ne olucak?
tam tersi çıkıyor genelde canım
evet tutmuyor çok kaptırmamak lazım herhalde.. her gördüğümüz takvime inanıyoruz.
evet gülüm ama açıkçası ben de kendimi çok kaptırıyorum özellikle yorumcuyu çok tutuyorum
yorumcu bende tutmadı canım.... sen bakmıştın hatta bir de... bence allahın takdiri herşey. kendimizi kaptırıyoruz ama aslında bio nun tutmadığı çinin tutmadığı yorumcunun tutmadığı çok kişi var....
kiz orkis masallah sen 22 yasindamisin....pek gencmisin.... bende 30 a merdiven dayadim.hamileliginde cok guzelmis sadece karnin var...bir gr yag yok masallah...o bulantilara ragmen 16 kilo aldin ha yinede almissin bayagi...bende hep hastanede yattim kizima hamileyken,hic karnim felan yokti...sadece 8 kilo almistim....kizim 3,5 kilo dogmustu.....
orkdm çin benim dediğim hesaba göre kızında tutuyor mart için erkekte. sen kızında amsterdamdaydın dimi oranın time zone lazım şimdi fransadasın dimi nerde hamile kaldın
ay canim insallah insallah seninde tombul pasa bi oglun olur.....benim eltimde simid ikinci oglani dogurcak...bazen diyorumki hadi kizsa belki bize söylemiyordur diyorum.....
bendede tam tersi kiz, bana herkes kiz dedi sonuc oglan oldu.....insanu umutlandiriyor insanalar böyle konusa konusa sonucta ayni cikmayinca tuaf oluyor degilmi...
nerde bu kiz ya....
ben adet oldum bu sabah...Orkdm insallah ayni zamanda hamile kaliriz..yüce rabbim sana oglan banada kiz verir insallah..
testleri aldinmi? bende simdi hemen almam gerekiyor...
bioma bakmistin sen 22 subattan 4 marta kadar kiz meyi yazmistin 4-9 mart kiza yatkin.....
ben buay 10. güne kadar denemek istiyorum, terossada sormak istiyordum.....9+10 günde yorumcu kiz diyor....insallah erken yumurtlamam son 3 aydir 14-16 yumurtladim...
hayır hayır oğlan diyor, sen nisan başı hamile kaldın dimi ben 14 diye baktım başta
offf 6 ay...
ne zaman başlıo bulantılar orkiş
benim şu an yok
anaaammmmmm bu nasıl güzel göbüştür yaa
erkek göbüşüne benzio valla.. demek ki arkası erkek
keşke benm de böyle bir hamileliğim olsa
ben şimdiden koyabilirim
o kadar büyük yani
evet ben de felaket merak ediyorum..
nerelerde bu kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?