- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.441
Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65
InsAllah canim benimde Allah bagislasin iki kizim var simdi 3. hamileyim bakalim Allahim hayirlisini versin hepimize ve gönlümüzdekini insAllah
eylule sende belirtiler devam ediyormu benim kasık ağrım oluyor.bazen sağda bazen solda.bakalım 1 hafta sonra belli olur artık.
ne diyeti yapiyonn gurbett
cok guzel gidiyosun maasallah bir haftada iki kilooo bende kurtulsam su tikinmalardan gebelik diyetine basliycamm
sen de hoşgeldin cnm aramıza.
inşallah rabbim sana da tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı oğullar nasip eder.[/Q
Amin canım Cuma günü hürmetine Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Sanada hayırlı bir oğluş versin
kizlarrrr bugun eltim dogum yaptianam bukadarmi tatli olunuryaaaa,kucucuk cok sekerrr ilk cocugu ve oglu olduu,yaaa insss darisi isteyen herkeseee icimden hep yalvardim allahaa duaa ettimm banada versin diyeee,kizlarrr nooolurr dualarinizi esirgemeyinn iki kizdan sonra bitanecikte oglumm olsunn allah biliyoyaa nekadar istedigimiiii bazen kendi kendime agladigimi bitek sizlere acildigimiii
kizlarrrr bugun eltim dogum yaptianam bukadarmi tatli olunuryaaaa,kucucuk cok sekerrr ilk cocugu ve oglu olduu,yaaa insss darisi isteyen herkeseee icimden hep yalvardim allahaa duaa ettimm banada versin diyeee,kizlarrr nooolurr dualarinizi esirgemeyinn iki kizdan sonra bitanecikte oglumm olsunn allah biliyoyaa nekadar istedigimiiii bazen kendi kendime agladigimi bitek sizlere acildigimiii
orkişşş
nedir o gebelik diyeti çabuk bana da söyle bakiiim
canim yaa kiyamamm tahmin edebiliyorummm insallahh bu mubarek gunun hurmetine rabbim hepimize nasip eylesinnnnnn amiinnn
bilmiyon bende kizz
ama nette yaziyoo en azindan az yiyecegim tuzssuz yiyecegim cunku bu erk bebek diyeti kilo aldirdi durduramiyomm kendimii
esim diyo onceden kemiklerin gelirdi elime diyo simdi bulamiyom kemik diyoo:26:
kızlar merhaba. doktora gittik bugün. keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık(((. 11 gün gerideyiz hala. haftaya bi daha gidecez. 6 haftalık ultrason görüntünüze bakıp da bana orda yazan GS değerini yazar mısınız? benimkinde 23 mm 6w+1d yazıyor. bu kese büyüklüğü oluyor herhalde. bi bakıp da söyler misiniz? hala endişem bitemedi ((((( haftaya perşembeye kadar yine bekle pöfffff. 11 gün geride olduğumuz için ticker ı da değiştirdim.
kızlar merhaba. doktora gittik bugün. keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık(((. 11 gün gerideyiz hala. haftaya bi daha gidecez. 6 haftalık ultrason görüntünüze bakıp da bana orda yazan GS değerini yazar mısınız? benimkinde 23 mm 6w+1d yazıyor. bu kese büyüklüğü oluyor herhalde. bi bakıp da söyler misiniz? hala endişem bitemedi ((((( haftaya perşembeye kadar yine bekle pöfffff. 11 gün geride olduğumuz için ticker ı da değiştirdim.
demek kemikler kayboldu...
senin hamileliğin nasıl geçer tatlım bilmiyorum ama benim iştahım hemen açılır.resmen normalde yediğimin 3de 1i kadar fazla yiyorum,yemek zorunda kalıyorum.
varsa öyle gebelikte bu iştaha pratik bi çözüm getirecek bişey mutlaka paylaş tatlım.
değilse benim kilolar gittiiiii giderrr..:18:
canim kizimda berrrbbattttt gectii 6 ay kustumm hastanede yattimm
ama gebeligimi goren erkek diyodu bi tek gobekten aldimm bak gfotosunuda koyayimda gor
Eki Görüntüle 353780 6 aylik
Eki Görüntüle 353782 7 aylik
Eki Görüntüle 353785 8 aylikkk
Eki Görüntüle 353787 buda doguma giderkennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?