Süper Anneler - 2011

Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65

ne diyeti yapiyonn gurbett

cok guzel gidiyosun maasallah bir haftada iki kilooo bende kurtulsam su tikinmalardan gebelik diyetine basliycamm

InsAllah canim benimde Allah bagislasin iki kizim var simdi 3. hamileyim bakalim Allahim hayirlisini versin hepimize ve gönlümüzdekini insAllah

cnmmm seninde ucuncuydu demi,nekadarlik oldun simdi,neler hissediyosunnn:26:cnm herkes burda birbirini anliyor ve destekliyorr ammaaa bence iki kizi olanlar birbirini daha ii anlarrrinssss rabbimmm hepimizin yuzune gulerde,dualarimizi kabul ederrr

Uzun yıllardır erkek cinsiyetinin belirleyicisi olan Y kromozomunun git gide küçülüp sonunda yok olacağı ve erkeklerin soyunun böylece tükeneceğini öne süren bilimsel teori, gerçekleştirilen uzun soluklu bir araştırmayla yalanlandı.

Daha önce, Avusturalyalı bilim insanı Jennifer Graves’in ortaya atmış olduğu teori, ABD’de yapılan bir araştırma ile çürütüldü.

2005 yılında başlatılan ve şempanzeler üzerinde yapılan ve yeni sonuçlanan araştırmaya göre Y kromozomunun milyonlarca yıl yok olmayacağı öngörülüyor.

İnsanlardaki cinsiyeti bu kromozomlar belirliyor. Kadınların yapı taşı XX kromozomlarıyken, erkeklerinki XY. X koromozomu diğer X kormozomuna tutunarak güçlü kalırken, erkeklerdeki Y kromozomu yıllar geçtikçe zayıflıyor ve küçülüyor. Bu durumun erkek türünü tehdit ettiği öne sürülüyor.

kizlarrrr bugun eltim dogum yaptianam bukadarmi tatli olunuryaaaa,kucucuk cok sekerrrilk cocugu ve oglu olduu,yaaa insss darisi isteyen herkeseeeicimden hep yalvardim allahaa duaa ettimm banada versin diyeee,kizlarrr nooolurr dualarinizi esirgemeyinn iki kizdan sonra bitanecikte oglumm olsunnallah biliyoyaa nekadar istedigimiiiibazen kendi kendime agladigimibitek sizlere acildigimiii

eylule sende belirtiler devam ediyormu benim kasık ağrım oluyor.bazen sağda bazen solda.bakalım 1 hafta sonra belli olur artık.

cnm ben iki gun icinde test yapmayi dusunuyom ama bakalimmm:18:inss ikimizde bu hamisler kervanina katilirizzzzbendede dedigin gibi bazen sola bazende saga vuruyor agrim ,hayirlisi artik bakalimm

bilirim canım ben de 2 kız annesiyim aslında dünyanın en şanslısıyım diye düşündüğüm çok oldu rabbime şükürler olsun ...ama ahhhh o dili kopasıcalar seni kıskananlar seni alt edemeyince oğlan çocuğundan laf açanlar rabbime havale ediyorum onları ..

canim yaa kiyamamm tahmin edebiliyorummm insallahh bu mubarek gunun hurmetine rabbim hepimize nasip eylesinnnnnn amiinnn
orkişşş
nedir o gebelik diyeti çabuk bana da söyle bakiiim

bilmiyon bende kizz

ama nette yaziyoo en azindan az yiyecegim tuzssuz yiyecegim cunku bu erk bebek diyeti kilo aldirdi durduramiyomm kendimii

esim diyo onceden kemiklerin gelirdi elime diyo simdi bulamiyom kemik diyoo:26:

demek kemikler kayboldu...
senin hamileliğin nasıl geçer tatlım bilmiyorum ama benim iştahım hemen açılır.resmen normalde yediğimin 3de 1i kadar fazla yiyorum,yemek zorunda kalıyorum.
varsa öyle gebelikte bu iştaha pratik bi çözüm getirecek bişey mutlaka paylaş tatlım.
değilse benim kilolar gittiiiii giderrr..:18:

kızlar merhaba. doktora gittik bugün. keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık(((. 11 gün gerideyiz hala. haftaya bi daha gidecez. 6 haftalık ultrason görüntünüze bakıp da bana orda yazan GS değerini yazar mısınız? benimkinde 23 mm 6w+1d yazıyor. bu kese büyüklüğü oluyor herhalde. bi bakıp da söyler misiniz? hala endişem bitemedi((((( haftaya perşembeye kadar yine bekle pöfffff. 11 gün geride olduğumuz için ticker ı da değiştirdim.

e geride oldugun için önünde daha 1 hafta var
7. haftada kalp atısı görülürmüş cnm
inşallah arkadaşlar ultrason kagıdına bakıp yardımcı olurlar sana
biliyorum çok zor ama canını sıkmamaya çalıs
bu arada dr undan memnunmusun
2-3 gün sonra başka dr a mı gitsen
bilemedim ki?

endiselenme egecim
7+4 te duyduk biz birhafta once kalp atisi yoktu
kizimda bir hafta daha bekle duyacaksin insallah

Son düzenleme:

canim kizimda berrrbbattttt gectii 6 ay kustumm hastanede yattimm

ama gebeligimi goren erkek diyodu bi tek gobekten aldimm bak gfotosunuda koyayimda gor

cnm benim 6+4 de gs değeri olarak 1.99 cm yazıyor,2 cm işte.... mm olarak yazmıo. ama bu kese ölçümü bebeği vajinadan ölçünce aynı değer çıkmıyo,o da gs:1.43cm.
inşallah faydalı olmuştur cnm bbenim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…