Süper Anneler - 2011

inanmıyoruuummmmmmm.
ben olsam bende erkek derdim valla bu ne kız ben top gibiydim valla
hiç bi yerde kilo yok oohhh maşşallah.
ne var böyle hamileliğe

yaaa kuzumm isteee benide boylee umutlandirdilarrrr

simdi istegim ondann

toplamda 16 kilo aldim 16 17 almisim
ben hep 20 biliyodumm megerse deilmisss

faceye gel koyayim canim

insallahh oglusumdada bu kaar guzel bi gebelik geciririm

kocisim hamileyken pek begenirdi beniii

yaaa kuzumm isteee benide boylee umutlandirdilarrrr

simdi istegim ondann

toplamda 16 kilo aldim 16 17 almisim
ben hep 20 biliyodumm megerse deilmisss

offffffffff orkiş moralim çok bozzuldu
valla ben fil gibydim haaaa.
keşke ben de böyle olabilsem yaaa... kıskandım valla seni şimdi

dijitalle çekilmiş yokki...
hep normal film foto...
zaten koymayayım hazır sen beni beğenmişken karizmayı çizdirmeyeyim:82::115:

yavuz bilir biz aralik annelerine koyardik hepp

insallahh super annelerinde bi gobus topigi olur

sizden bekliyoruzz yanii ay ayy ona gore nurrr

tamam cnm zaten şimdiden göbeğim çıktı valla görsen inanamazsın
benim bünye böyle işte hemmeenn bellii oluyooooo

5 ay boyuncaa su icerdim gebe gibi goruneyim diye

hele sabahlari kalkinca esim derdi bizim kiz nereye gitti diye

ama bu gebeligim oyle olmazz sanmiyorumm
erkk bebe diyeti kilo aldirdii

selam kızlar
inşallah göbüş yarıştırırız burdada:))
orkdm evet o takvim, kızlar ilki doğum tarihi ikincisi muhtemel gebelik olduğu gün, yalnış yazmayın, tutan çok galiba
bu arada çin takvimine bakarken çin yaşı hesaplamadan bakarsak, yani direk kendi yaşımız neyse o zaman tutuyormuş. Çin yaşında bir yada iki ekliyorlar ya, o olmaycak yani.
off kafayı yiycem sonunda. ama aynı ay hamile kalanda var bir kız bir erkek onlar nerden çıkıyor dimi ama...
bugün koçişe kan verdirdim. antibiyotikmiş, vajinal duşmuş zinhar yasakladı ama, karşılığında kan verdi

kendimi sulonun haremi gibi hissettim
ziraaaa konusman oyle hissettirdi

kocise kanmi veridrttin superr bende verdirttim

ama yavuzzzz beni bi hesapla sana ozelden vereyimde otomatikte kiz cikiyoo kutucuklarda erkek

22 yasindayim mart ayi icin :44:

kizlarr
teravet gelmiyor iki gundur en son dr a gidecektiii
niye gelmedi bu hatunnnnn

orkdm yolla bacım bilgilerini.
bende merak ettim teraveti, inşallah iyi haberlerle gelir:18:

kiz orkis masallah sen 22 yasindamisin....pek gencmisin.... bende 30 a merdiven dayadim.hamileliginde cok guzelmis sadece karnin var...bir gr yag yok masallah...o bulantilara ragmen 16 kilo aldin ha yinede almissin bayagi...bende hep hastanede yattim kizima hamileyken,hic karnim felan yokti...sadece 8 kilo almistim....kizim 3,5 kilo dogmustu.....

yapma yaaaaaa.
afedersin de ben fil gibi olmuştum tam 22 kilo almıştım
çok korkuyorum orkişiimmmmmm:18::18::18:

nurumm yaa sende bendensin deseneeebende ilkinde 21 ikincisinde tam 25 kilo almistimm artik yani ayyuuu gibi olmustummyaaaama sonra gidiyo cnmyaa,ben sahsen emzirmeye bagliyorumm ,yani emzirdigimde kilolarim cabuk gidiyooo,tabi dogumdan sonra ben baya dikkat ediyomm ve evde spor yapiyorummmsen hemen veremiyomusunnnn,kiz bosverya benim oglum olsun vardin cok kilo alayimmm

kızlar ben bu ultrason fotolarını çok merak etmeye başladım kız erkek gerçekten farklımı erkek anneleri 6-7-8 haftalık fotolarınızı koyabilir misiniz?

cnmya son ayki gobegin benim ikincideki gobegime cok benzettim ,inan benimkide boyleydi asagida top gibi sivriydi,herkes banada oglan diyoduuu,ilk kizimdaki durumumlada alakasi yoktu tam tersiydi,millette erkek diyince kafamda hep oyle oldu,doktor kiz dedigindede cok kotu olmustummm ama iikide olmuss cnmm kizimmmm

orkdm çin benim dediğim hesaba göre kızında tutuyor mart için erkekte. sen kızında amsterdamdaydın dimi oranın time zone lazım şimdi fransadasın dimi nerde hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…