Süper Anneler - 2011

Canlarim bak ben birsey buldum baya kiside cikmis burada yazmislar...

kesenin bebek sag tarafdasa kiz sol tarafdasa erkek Hamileligin (7-8 haftasi) baya kiside cikmis ama cikmiyanda var....

ben bakdim valla ücündede sagda bakalim bence benim 3.hayirlisinla kiz bence

Sizde bi bakin bi merak etdim.......

hamile olanlar

merhaba kızlar ben hala dün gece gördüğüm rüyanın etkisi altındayım hayrolsun..... sınıfımdan bir öğrenciyi evlatlık almışım rüyamda gerçektede anne babası ayrı haylaz bir çocuk eve getirmişim nasıl seviyorum bebek gibi eşim geliyor niye bunu seçtin diyor diyorumki bebekliğini gördüğüm tek çocuk buydu gerçekte de öğrencimi 2 yaşından bu yana tanıyor ve görüyordum ama öyle çok şeker bi çocuk değildir ama rüyamda nasıl kaynıyor bir görseniz sarıldıkça mutluluktan ağlıyorum hayrolsun diyin kızlar...​

benim 6 haftalık solda 8 haftalık sağ ve sağa yakın ama canım unutma tutmayanda çok var hemen karar verme canım
yurtdışında buna remzi metodu deniliyormuş ve tutma oranı %70 miş.remzi doktorun ismi iranlı olma ihtimali var üniversiteyi ist. okumuş yurtdışında revaçta bir metotmuş türkiyede bu metodla ilgili hiç makale bulamazken çevrilmiş sayfalardan aratırsanız bir sürü çıkıyor....biz türkler bunu kaale almamışız herhalde...

Son düzenleme:
slm kizlarr migrenim tuttuuu cokk fenayimm ilac alamiyorumm ne yapsam acabaaa

ayy cnm kıyamam ben sana
karanlık odada dinlenin diolar
pek bilgisayar başında kalma
inşallah geçmiştir..

sizler napıyosun mu?
seni türkçeyi iyi kullanmaya davet ediyorum.
katlettin
yaaaa üfvvvvvv
bi hatayı da görme aaaa görme
bana bak sen birinin bir hatasını örtersen ahirette Allah senin bin hatanı örter ona göre

insallahh teravet rabbim buyukk
ancan icimi istegimi nasil bir tutku bu ancak beni yaradan bilirr
tabiiki sizlerde ama bazen diyorumki kimse benim kadar cilgin olamazz

bence de canım en çılgın sensin
Rabbim emeklerini boşa çıkarmıycak
her duamda varsın tabi diğerleri de..

rahmin sağı solu değil demi
kesenin sağı ya da solunda olması bu durum?

hayır olsun canım
sen öğretmenmiydin?

kız suzan maşallahın var aaaa
bu nasıl araştırmalardır böyle
Rabbim emekllerini boça çıkarmasın
kocan yumusasın
senin de çok sağlıklı hayırlı bir erkek evladın olsun

Hayir kesenin icindeki bebek sagdami soldami?

selam kizlarr nasilsinizzzzz

pscimm saol canim benim biraz iyi oldumm neydi o oylee

esimde bi kizdi bi kizdiki sormayinn
neyi bu kadar kafaya takiyosun diye

aslinda en son kizima hamile kalmadan once migren ataklarim vardii simdi nerden cikti bilmiyorum

kilo mu acabaa???

kizlar su kese olayina inanmayinnnnnn fionanin resimde barizzz saga yapisikmis
hatta kocasina demis bu kesinn kiz diyee
ama oglusu olduuuu

Hayir kesenin icindeki bebek sagdami soldami?

ezgincimm neler yaptigini anlatirmisin canim ph sin kacti vajinal dus yaptin mi namaz vs....

icine ne doguyorr inannn annnenin hissetigi cikiyorr ben herkes erkek demesine ragmenn icimdeki bi ses kiz diyordu kizim oldu

süt icemem kiii

yaaa rabbim buyuksunn sagligimi bile tehlikeye atiyorumm kramplar basladi bile 4 aydir sut ve urunlerini agzima surmedimm

ALLAHIM yardim et yalvariyorummm

yarin buyuyunce o bana bakarmi ki

cnmmya kiyamammmm ben sanacnm bakar sana oda niye bakmasinki,,bizde allah korkusu var ve allaha inancimizz varr cok sukurrrboyle kisilerin evlatlariii tabiikide hayirliii olurlarrr,inan bana hersey anne babaya baglimigren icinde bol bol dinlen ,dus all ii gelirrrr,
travett cnm o arkdsin sirri ne demissin,cnm iste ovu gunune denk getirmiss ne bi diyet ne bisiy,haa doktoru iliskiden iki ay once kullanmasi icin folik asit bide baska bi ilac vermiss oda bebek hemen tutsun diyeayy allahhh bizlere nasip etsin inssss
kizlaryaa bugun 8. gun oldu erkenmi test icinnnnn?:44:

Amin canim benim randevuem 07.03.13 haftalik olacam insAllah ne yazikki daha kahverengi akintim var ondan korkuyorum hayirlisi artik

ezgincimm neler yaptigini anlatirmisin canim ph sin kacti vajinal dus yaptin mi namaz vs....

icine ne doguyorr inannn annnenin hissetigi cikiyorr ben herkes erkek demesine ragmenn icimdeki bi ses kiz diyordu kizim oldu

Canim benim agrim vardi regelim bitince 8. gün falan oluyordu testim vardi ikinci cizgi vardi ama gülen yüz yokdu.....ph 7 falandi kayitim vardi
tek iliski girdim namazimi kildim dua etdim

Valla benim icim hep kiz diyor orkidem rüyamdada kizim oluyor kucamda pembe kazakli..
Hayirlisi bakalim

valla süt ürünleri tüketmedim fazla arada bir bol tuzlu yedim cips falan bide karbonatli su icdim vaginal dus yapmadim canim
karbonat hapi buldum günde 1 yada iki icdim ama olmadiyinda karbonat tozu suya koydum

valla baska artik Allaha birakdim hayirlisi artik

Allah sizlere gönlünüzdekini versin

iki gun daha bekle canim yazik etme testine cikmaz 11. gun cikar ama varsa silikte olsa

insallahh canim insallahh erkektir ruyalarin tersine cikarr
ama neden gulen yuz yoktu anlayamadim yumurtladigina eminmisin

Merhaba arkadaslar

Ben yeni uyeyim ve birkac gundur mesajlari okuyorum, sonunda yazmak istedim. Benim de 7 ve 5 yasinda iki kizim var ve bu ikinci ay olmak uzere hicbirsekilde korunmuyoruz. ilk ay sonuc cikmadi bu bat 5 mart ve simdiden sabirsizlaniyorum. ilk iki gebeligimde de ikinci ay hamile kalmistim, hic bu kadar takmamistim, adetim gecince 5-6 haftaliktan sonra ancak belirtilerim cikmisti. Allahtan hayirlisini istiyorum, ne kadar gonlumde bir erkek cocuk yatsa da. tabi bazi seylere dikkat etmeye calisiyorum ama bu diyetler, caylar falan bana gore degil, biraz tembelim :)))
Yalniz bu ay daha once hic olmayan bisey oldu ve yumurtlama gunune birkac gun kala, ve adetten oldukca sonra pembe renkte akinti geldi, bu hamilelik belirtisi olabilir mi? test yaptirsam cikmaz diye dusunuyorum daha cok erken. zaten gecen ay bosyere kan testi yaptirdim adetten 10 gun sonra falan, doktorum turk(ben yurtdisindayiml) heralde icinden gulmustur

Arkadaslar ayrica bu grubu cok tuttum hepiniz bilincli insanlarsaniz. Allah hepinizin gonlune gore versin

insallahh canim insallahh erkektir ruyalarin tersine cikarr
ama neden gulen yuz yoktu anlayamadim yumurtladigina eminmisin

kalmamisdi canim ya bide haftasonudu hertaraf kapaliydi pazar günü sirf birtana ucuzdan vardi evde onu kullandim ikinci cizgi vardi bide agrim girdik iliskiye
1 kez ve hamile kaldim hayirlisi insAllah

Hosgeldin canim evlatlarini Allah bagislasin insAllah bide oglusun olur insAllah

hosgeldinn cnmmmnerdensin,ben fransadayim,peki adetinden sonra iliski yasadinmi:26:eger olduysa belki olabilir,benimde iki kizim var cnmmm inssss allah bizlerede nasip edecek tosun ogluslarrr

eylulcum bebek tutunsun dıye verdıgı ne acaba progeston felanmı bı ogrenebılırmısın bcm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…