- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.681
kıyamam sana tez zamanda sana erkek bebek nasip etsin inşallah benden önce sana verir ALLAH
Canım benim ,sen kendinden önce başkası için dua ettinya, Allah önce sana verir bu yüzden.
Canım benimmm çook sağoll.
Ben de isteyeceğim çatlatma iğnesi, eğer gerek yok diyip vermezse ne yaparım bilmiyorum, kendim vurabilirim aslında, cilt altı oluyor iğne.
Canım ben oğlumu 38 haftalık karnımda kaybettim, sebebi bilinmiyorOnu o kadar çok özlüyorum ki bir oğlum olursa belki kalbim biraz ferahlar diye düşünüyorum.[/QU
kıyamam sana tez zamanda sana erkek bebek nasip etsin inşallah benden önce sana verir ALLAH
Ay canim benim Allah sabir versin insAllah birdaha oglun oluur canim benim.....
Teravat insAllah oglusun yolldadir canim benim...
sen de sağol gülüm.14.günü erken gibi dur lütfen acele etme.sabırlı olalım doktor bakalım ne diyecek boyutu kaç mm olduğu hakkında burda arkadaşlar ALLAH razı olsun çok yardımcı oluyorlar.
Aminn canım.Allah senin de gönlündekini tez zamanda verir inşallah.
14. gün normalde erken ama ilaç kullandımya acaba olabilirmi diye düşündüm ? klomen kullananların topiğine baktım 12. günde yumurtası 18mm ile 20 mm arasında çıkan varmış ve 12. güne çatlatma iğnesi vermişler. Tabi bazısınınkide çok büyümüş, kiste dönüşmüş. Yani ilaç kullanmakla iyi mi ettim bilmiyorum. Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki aya ilaç kullanmayı düşünmüyorum çünkü acayip şişkinlik yapıyor. Karnım kocaman olduGeçen aydan bu zamana 2 kilo aldım resmen.
teravetcimm
inşallah rüyan hayırlara çıkar tatlım ben de hep büyük erkek çocuğu görüyorum 4-5 yaşlarında yani...
bu günde altın bilezikler gördüm rüyamda kolumdaydı...
baktım rüya tabirlerine hayırlı işler ve erkek çocuğuna işaret ediyor....
inşallah dedimm rabbim inşallah...
inşallah bacılarım inşallah.
yarabbim hepimize gönlümüzdekini verir inşallah
Evet canım çok doğru söylüyorsun. Zamanı gelince biz istesekte istemesekte olacak nasıl olsa. Yarın haberlerini bekliyorum canım. İnşallah yumurtan güzel gelişmiştir canım.sahi sen ilaç kullandın o zaman rahat ol.doktor büyüdüğünü görünce verir.olmasa da ferah tut kendini hep birlikteyiz burda olmadı bir daha ki aya deneriz. ALLAHIM herşeyin zamanını belirlemiştir zaten
Hosbulduk Canim ben belcikadayim. Evet adetin hemen bitiminde ils. oldu. Ama ben anlayamiyorum, yumurtlama donemi disinda hamile kalinmiyor diye anliyorum okuduklarimdan.
Allah sana da ilkonce saglikli ve hayirlisiysa bir erkek evlat versin Insallah canim
bacılar elim ayağım titriyor
dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm
demin google ye rüya tabirleri yazdım ne anlama geliyor diye
çıkan ilk sonuca tıkladım
baktım hayiz olmayı arattım. açıklamasını okudum bir çok alime göre farklı farklı yorumlar yazıyor. iyi kötü olarak
son cümleyi okudum ki soluğum kesildi resmen
aynen alıyorum cümleyi
"Gebe kadının hayiz olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder."
bacılar aslı var mıdır
doğru mudur
nolur bilenler söylesin
ezgincimm neler yaptigini anlatirmisin canim ph sin kacti vajinal dus yaptin mi namaz vs....
icine ne doguyorr inannn annnenin hissetigi cikiyorr ben herkes erkek demesine ragmenn icimdeki bi ses kiz diyordu kizim oldu
bacılar elim ayağım titriyor
dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm
demin google ye rüya tabirleri yazdım ne anlama geliyor diye
çıkan ilk sonuca tıkladım
baktım hayiz olmayı arattım. açıklamasını okudum bir çok alime göre farklı farklı yorumlar yazıyor. iyi kötü olarak
son cümleyi okudum ki soluğum kesildi resmen
aynen alıyorum cümleyi
"Gebe kadının hayiz olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder."
bacılar aslı var mıdır
doğru mudur
nolur bilenler söylesin
hayız olduğunu mu gördün sen de?
başka bir rüya tabiri sitesinde düşük yapmaya delalettir diyor
Travetcim inan okurken gozlerim doldu bacisi ins oglun geliyo tatlim dua et bizim icinde .Bende regl olcAm heralde kizlar sancilar basladi malesef
benm içimdeki ses kendim için erkek diyor..
sanki oğlum olucak gibi hissediyorum
yanılabilirim tabiki.. hayırlısı ya..
ayyyyyyyy teroşşşşşş
çok etkilendim
hayra yor
2. yorumu aklından bile geçirme
Rabbimin izniyle oğluşun çoktan yola çıktı
ben zaten senin için öyle hissediyorum
doğru da çıkıcak ..
maşallah yaaa
sağlıklı hayırlı bir şekilde oğlunu kucagına aldıgın güne de şahitlik edelim inşallah...
kızım çok merak ettim seni
nerelerdesin yaa
regl belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıdır
test yaptın mı?
Denenmıstır.dogrudur.
1 cay bardagının yarısı kadar sutu dokun kazana o kadar da sıdık bunları kazın ustune koyun.kaynayınca bakın eger sut cururse kız, curumezse erkek
ben denemıstım curumemıstı ve oglan oldugunu anladım
teyzemın kızından ogrendım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?