Süper Anneler - 2011

Canım benim ,sen kendinden önce başkası için dua ettinya, Allah önce sana verir bu yüzden.
Canım benimmm çook sağoll.

sen de sağol gülüm.14.günü erken gibi dur lütfen acele etme.sabırlı olalım doktor bakalım ne diyecek boyutu kaç mm olduğu hakkında burda arkadaşlar ALLAH razı olsun çok yardımcı oluyorlar.

Son düzenleme:
sen de sağol gülüm.14.günü erken gibi dur lütfen acele etme.sabırlı olalım doktor bakalım ne diyecek boyutu kaç mm olduğu hakkında burda arkadaşlar ALLAH razı olsun çok yardımcı oluyorlar.

14. gün normalde erken ama ilaç kullandımya acaba olabilirmi diye düşündüm ? klomen kullananların topiğine baktım 12. günde yumurtası 18mm ile 20 mm arasında çıkan varmış ve 12. güne çatlatma iğnesi vermişler. Tabi bazısınınkide çok büyümüş, kiste dönüşmüş. Yani ilaç kullanmakla iyi mi ettim bilmiyorum. Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki aya ilaç kullanmayı düşünmüyorum çünkü acayip şişkinlik yapıyor. Karnım kocaman oldu Geçen aydan bu zamana 2 kilo aldım resmen.

Siz benim icin bir yol arkadasimsiniz hep dualarim sizlerle siz beni anliyorsunuz bende Sizi canlarim

Allah insAllah hepimize gönlümüzdekini verir

sahi sen ilaç kullandın o zaman rahat ol.doktor büyüdüğünü görünce verir.olmasa da ferah tut kendini hep birlikteyiz burda olmadı bir daha ki aya deneriz. ALLAHIM herşeyin zamanını belirlemiştir zaten

Kafein, vücudun demir ve diğer besinleri emmesini engelliyor. Ayrıca, kalsiyumun idrar ile vücuttan atılmasına neden oluyor. Bu da osteoporoz (kemik erimesi) riskini artırıyor.

sahi sen ilaç kullandın o zaman rahat ol.doktor büyüdüğünü görünce verir.olmasa da ferah tut kendini hep birlikteyiz burda olmadı bir daha ki aya deneriz. ALLAHIM herşeyin zamanını belirlemiştir zaten
Evet canım çok doğru söylüyorsun. Zamanı gelince biz istesekte istemesekte olacak nasıl olsa. Yarın haberlerini bekliyorum canım. İnşallah yumurtan güzel gelişmiştir canım.

Teroşşşşşşşşşş

Rüyan inşallah erkek bebeğe delallettir ama
annem eğer değişik bir rüya görür ve kan görürsen o rüya boş der
yani korkulu bir rüyaysa korkmana grek yok kan onu engellemiş der
annem der yaniiiiiiiiiiiiiii

kız bacım gerçekten senin ki erkek yaaaaaaaaaaaaaaa
Evvel Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnn cnmmm,isteyen herkesee insssscnm adetten sonra hamilee kalannn coookkk kisi varrrr,olabilir yaniii,oyuzden bekle birazz adetine kadarr ne bilim yada 10 12 gunden sonra test yapp,inss gonlune gore verir rabbimmm

Travetcim inan okurken gozlerim doldu bacisi ins oglun geliyo tatlim dua et bizim icinde .Bende regl olcAm heralde kizlar sancilar basladi malesef

ezgincimm neler yaptigini anlatirmisin canim ph sin kacti vajinal dus yaptin mi namaz vs....

icine ne doguyorr inannn annnenin hissetigi cikiyorr ben herkes erkek demesine ragmenn icimdeki bi ses kiz diyordu kizim oldu

benm içimdeki ses kendim için erkek diyor..
sanki oğlum olucak gibi hissediyorum
yanılabilirim tabiki.. hayırlısı ya..

hayız olduğunu mu gördün sen de?
başka bir rüya tabiri sitesinde düşük yapmaya delalettir diyor

ayyyyyyyy teroşşşşşş
çok etkilendim
hayra yor
2. yorumu aklından bile geçirme
Rabbimin izniyle oğluşun çoktan yola çıktı
ben zaten senin için öyle hissediyorum
doğru da çıkıcak ..
maşallah yaaa
sağlıklı hayırlı bir şekilde oğlunu kucagına aldıgın güne de şahitlik edelim inşallah...

Travetcim inan okurken gozlerim doldu bacisi ins oglun geliyo tatlim dua et bizim icinde .Bende regl olcAm heralde kizlar sancilar basladi malesef

kızım çok merak ettim seni
nerelerdesin yaa
regl belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıdır
test yaptın mı?

PScM kiyamam bcm seninde ins oglun cikti yola inan hep ole hissediyom ins da ole olacak.Bcm benim lekem gelmeye basladi az da olsa reglm basladi bence oFffffff nerde yanlis yaptim bcm bilmiyom igne oldum 37,5 saat gecmi oldu acep

Son düzenleme:
Denenmıstır.dogrudur.
1 cay bardagının yarısı kadar sutu dokun kazana o kadar da sıdık bunları kazın ustune koyun.kaynayınca bakın eger sut cururse kız, curumezse erkek
ben denemıstım curumemıstı ve oglan oldugunu anladım
teyzemın kızından ogrendım.

Denenmıstır.dogrudur.
1 cay bardagının yarısı kadar sutu dokun kazana o kadar da sıdık bunları kazın ustune koyun.kaynayınca bakın eger sut cururse kız, curumezse erkek
ben denemıstım curumemıstı ve oglan oldugunu anladım
teyzemın kızından ogrendım.

Günaydin canim nasilsin?????Umarim iyisindir insAllah

Mesela bende kazan yok canim diyelim eski tencere alsam sütü onla yapsam olur dimi bide süt kadar pipi yani idrar dimi canim ve kaynatacaksin.....
cürümesi nasil gözüküyor canim yani nasil anlasiyor ??
Yapsam mi ki kizlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…