Süper Anneler - 2011

ay tüylerim diken diken oldu hadi hayırlısı inşallah ALLAHIM

insallahhh bacimsin insallahh nasil yorarsan oyle olur oglum olacak de oyleye yor
bende erkek cocuga yordum insallahhh

ama bende gormustum biliyomusunn :44::44: kaybettim o bebegimi

arkadaşlar ben şuan anne olmak isteyen biriyim ve oldumu olmadımı emin değilim gebeliğin ilk belirtileri ne oluyo acaba

regl olacakmis gibi olursun
goguslerin gerilir kasiklarin agrir

bazi kokulara hassasiyet duyarsin yorgunluk olur erken gebelikte bunlar yasanir ilerledikce bulantilar falan dahada belli eder kendini mmiinnoss

ablası ben de korkmazın cam kapaklısı var hiç sevmedim makinada yıkağım için mi ne .cam kapak alma bence çelik kapak yıkayınca kpırıl pırıl oluyor

ayy cokkk sagolasin ablacimm valla cok kararsizdimm flora seti begendimm niye de

bende aksini dusunmustumm celik kapakta su lekesi kalir diye demek kalmiyorr cok sevindim
peki memnunmusun korkmazdan

regl olacakmis gibi olursun
goguslerin gerilir kasiklarin agrir

bazi kokulara hassasiyet duyarsin yorgunluk olur erken gebelikte bunlar yasanir ilerledikce bulantilar falan dahada belli eder kendini mmiinnoss

ben açık sölemek gerekirse daha ilk haftadayım yaklaşık bi 4 5 gün oluyo suan test yapsam belli olurmu

evet aldım bacısı

selam
cnm once hamileligin hayirli ugurlu olsun
bak bende bu bebisime hamile kaldigimda ayni ruyayi gormustum ama senin gibi nette arastirmadim dedim herhalde cok dusunuyorum ondandir
ve ogluma hamileyim
ins oglusun hayirlisiyla sevindirir seni azcik bekle
bir de erkek cocuklar ve pipi gorursen artik emin olki erkek bebesin rahminde
opuyorum

kizlar ozledim sizi valla
cok alistim sizlere umarim hersey yolundadir
yeni hamisleri de tebrik ederim
denemeye baslayanlara da basarilar dilerim
hepinizi opuyorum
benim oglusum tekmelemeye basladi teyzeleri
inss sizin de ogullariniz sizi sevindirir
dualarim sizinle
en cok dua toplayin o cok onemli coook

ayy cokkk sagolasin ablacimm valla cok kararsizdimm flora seti begendimm niye de

bende aksini dusunmustumm celik kapakta su lekesi kalir diye demek kalmiyorr cok sevindim
peki memnunmusun korkmazdan

benimkisi cam kapak olduğu için memnun kalamadım onun için ben de araştırmıştım.aryıldız dediler bana .

ee açıklamasıda güzel çok hoş yaa işallah çıkar bende bir kaç sayfa önce yazmıştım erkek bi öğrencimi evlatlık alıp geliyorum bi seviyorum akıllara zarar açıklamasına baktımda eften püften oğlun olcek demiyor yaniiii

canım ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.annesi bizim içinde sev onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…