Süper Anneler - 2011

oyy maasallahh maasallahh biraz tembel senin pipiliii

dua et bize sevilcimm bizimde olsun pipililerimiz

amin canım iyi dileklerin için çok sağol evet canım sınıf öğretmeniyim

Egem , canım benimde yarın kontrolüm var ve 12. günüm, sana doktorun dediklerini yazarım.Ben de 30 günde 1 adet oluyorum. 16 veya 17. günü yumurtlama günüm oluyor. Oğluma 17. gün tek ilişki ile hamile kalmıştım.
Ben ilaç içtiğim için 14. gün yumurtlama olur diye düşünüyorum.Tüp bebekte 14. gün toplamışlardı yumurtalarımı,12. gün de çatlatma iğnemi olmuştum. Bakalım canım , herkes için hayırlısı olur inşallah.

canım sağlıcakla al kucağına Allah nazarlardan saklasın ultrason fotosu yükleyebiliyormusun bacım ?

hayız olduğunu mu gördün sen de?
başka bir rüya tabiri sitesinde düşük yapmaya delalettir diyor

canım hadi bakalım hayırlı olur ikimiz içinde ..ama sen gönlünü ferah tut en azından sen erkek bebek yapmışsın .ALLAHIN izniyle tekrar olur.ben yumurta varsa çatlatma iğnsei isteyeceğim sen de iste bence .

canım sağlıcakla al kucağına Allah nazarlardan saklasın ultrason fotosu yükleyebiliyormusun bacım ?
cnm ultrason resmi doktorum aldi senedlerin icine koydu bende yok

aslinda kan kavusmak demektir
evet bende gordum o ruyani hatta kalkar kalkmaz hemen baktim kendime dogrumudur diye cunku denemeler falan yapiyordum o zamanlar bence dogru bu ruya

olur inşallah bacımsın
ALLAH razı olsun rüyan çok güzel .ALLAH sana nasip edecek bak gör inşallah

inşallah bacımsın Allah sana da bana da isteyen herkese göbüşlü bir oğlan verir inşallah.

Son düzenleme:
canım hadi bakalım hayırlı olur ikimiz içinde ..ama sen gönlünü ferah tut en azından sen erkek bebek yapmışsın .ALLAHIN izniyle tekrar olur.ben yumurta varsa çatlatma iğnsei isteyeceğim sen de iste bence .
Ben de isteyeceğim çatlatma iğnesi, eğer gerek yok diyip vermezse ne yaparım bilmiyorum, kendim vurabilirim aslında, cilt altı oluyor iğne.
Canım ben oğlumu 38 haftalık karnımda kaybettim, sebebi bilinmiyor Onu o kadar çok özlüyorum ki bir oğlum olursa belki kalbim biraz ferahlar diye düşünüyorum.

gülüm bak sen başka birşey görseydin ne bileyim mavi bebek yada bebekle ilgili birşey diyecektim ki bilinçaltı.ama senin adet olduğnu görmenin erkek bebeğe dalalaet etttiğini bilmiyordun ki.ALLAHIM sen yazınca tüylerim diken diken oldu.sanki sınavı başarmış gibi geldi,bu arada kim erkek derse sanki birlikte başarıyoruz gibi ya süper güzel bir duygu.bak gör erkek bebek geliyor ALLAHIN izniyle.

hadi hayirlisi insallah oglusun cikmisdir yola....

Son düzenleme:
hayır hiç gerek yok zaten sonuç yanıltıcı olur.çatlatma iğneside hormon içeriyor test yapmanın bir anlamı yok.benim iğneden 24 saat sonra çatlamıştı numurtam.

Canım , 24. saatte çatlamış yumurtan, genelde 36 saat sonra diyorlar. Ultrasondan mı gördünüz çatladığını, senin tahminin mi?

Birde yorumcuya bakmıştın benim için.29 şubat erkek günüydü.Saat belirtiyorlar mı? Sanırım o gün için yumurtlamam olabilir , adetin 14. günü oluyor. Ayy heyacanlandım şimdi tarih ve yumurtlama günü denk gelirse süper olurr :)

teravetcimm
inşallah rüyan hayırlara çıkar tatlım ben de hep büyük erkek çocuğu görüyorum 4-5 yaşlarında yani...
bu günde altın bilezikler gördüm rüyamda kolumdaydı...
baktım rüya tabirlerine hayırlı işler ve erkek çocuğuna işaret ediyor....
inşallah dedimm rabbim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…