- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.821
canlarim haslanmis misir kutusu buldum yapdim kizlar ay ne heycanliydi Allahim günah yazma dedim ve yapdim
valla kaynatdim köpük oldu sonra süt sivi kaldi ama???
hani kesik gibi degildi acaba az mi kaynatdim ki???
Hatta dis kurdanla karisdirdim ama?
Ama benim testim hic koku olmadi yani tabi dökerkene kokdu
Kizlar su kese ye kafam cok karisdi hayirdir valla...hep aklim orda benim ücüde kesenin saginda .....
Sevil sen bir kendinde bakarmisin varsa?seninki nerdeydi?
Naz naber canim?ben hemen cikmam lazimin sonra gelirim yine
karalahanayı yaptım
koyu mor çıktı
yani kızım olucak
hay allahım yaa
tüm günümü mahvettim... ne diim kendime...
suzan bacım isminin yanında neden + var??
52: burdan bakınca seninkinde de var benimkinde yok
ezgin benimle beraber dogum etcek arkadas vardi oda mayis annesi ve ikimizinde sagdaydi onun oglu oldu bazende tutmadi oluyor INSALLAH sendede tutmaz
pcsi bunlara inanma kiz :) idrar testinden cinsiyet belli olmaz sade bebegin suyuyla anlasilir cinsiyet
gelincikte yapsin bakalim sütü ondandada tutarsa bisey diyemicembide mullberry yapsin
ikiniz arkadas oldunuz icin o isaret var ,arkadaslik teklifi yollamisiniz ve kabul edilmis :)
Saol canim ama benim 2 kizinda sagdadi onun icin??
AY INSALLAH CANIM BENIM dogrudur sivimi kaldi yani benimki köpürene yani tasicakdi aldim ocakdan....seninki
Allahim günah yazma
sagda olan 3,4 arkadasda tutmadi ,solda olan 3 kisi kadar vardi hatirladim kadariyla onlarinda tutmadi 100% degil
kac haftalik resmine baktin ? 7,8 yada 9 haftalikken usgler lazim
valla benimde öyle cnm köpürüp taşana kadar kaynattım hemde iki kere
ama düşündükçe bana da geçersiz olma ihtimali çok yüksek geliyor.
acaba tesadüfmü hepimizinki:44:
gelincik denemeden bişey söylemek istemiyorum valla
7-8 haftalikdi hepsinin bakdiyim canim
istihareye yattinmi peki canim ? rüyalarinada dikkat et,serce.kurbaga yavrusu hiyaryani salatalik bahcesi erkege isaret
yatdim ama ozaman daha hamile degildim yesil görmüsdüm rüyamda....simdi yine yapsam diyorum ama
Eki Görüntüle 355639
işte kızlar oğluşum:)))
10+4 ölçtü drum.haftaya ikiliye gidicem çok heycanlıyım
maşallahmaşallah sankiii bacağının arasında bişi varrrrr
bence yap yatsidan sonra istihare namazi kil Duani edip sagina yat,yarin haberini ver bize INSALLAH oglusunu görürsün
sağolun canolarrrrrrrrrrrrrrr
diğer kızlar sizde çok sağolun
kocişi aradım karalahana siiparişi verdim. yavrum o da aşeriyorum zannediyor. getiririm tabi dedi
psci canım takma kafana yaw allahtan başkası bilmez. intelligender ı bir arkadaşım yapmıştı oğlum olcak diyodu kızı oldu:)))))))))
suzan bacım isminin yanında neden + var??
52: burdan bakınca seninkinde de var benimkinde yok
Yapayim bi heee bide aklima geldi benim ikinci kizim olduyunda yapmisdim ozaman Allaha dua etdim bana gösterme dedim Ailemden biri görsün dedim sonra kardesim dedi abla rüya gördüm oglun oluyormus dedi hayirdir insAllah 5 sene oldu kizlar valla su gibi zamn ..
canlarim haslanmis misir kutusu buldum yapdim kizlar ay ne heycanliydi Allahim günah yazma dedim ve yapdim
valla kaynatdim köpük oldu sonra süt sivi kaldi ama???
hani kesik gibi degildi acaba az mi kaynatdim ki???
Ama benim testim hic koku olmadi yani tabi dökerkene kokdu
kıızlaaar
ben de yaptım süt testini
ama benimki de bozulmadı ne hikmetse aynı bildiğin süt
hatta belki az kaynattım diye 2. kez tekrar kaynattım ondada sonuç aynı kesilmedi.
inansakmı acaba?
sırada lahana varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?