Süper Anneler - 2011

Hatta dis kurdanla karisdirdim ama?

Kizlar su kese ye kafam cok karisdi hayirdir valla...hep aklim orda benim ücüde kesenin saginda .....

Sevil sen bir kendinde bakarmisin varsa?seninki nerdeydi?

Naz naber canim?ben hemen cikmam lazimin sonra gelirim yine

ezgin benimle beraber dogum etcek arkadas vardi oda mayis annesi ve ikimizinde sagdaydi onun oglu oldu bazende tutmadi oluyor INSALLAH sendede tutmaz

karalahanayı yaptım
koyu mor çıktı
yani kızım olucak
hay allahım yaa
tüm günümü mahvettim... ne diim kendime...

pcsi bunlara inanma kiz :) idrar testinden cinsiyet belli olmaz sade bebegin suyuyla anlasilir cinsiyet

gelincikte yapsin bakalim sütü ondandada tutarsa bisey diyemicem bide mullberry yapsin

suzan bacım isminin yanında neden + var??

52:burdan bakınca seninkinde de var benimkinde yok

ikiniz arkadas oldunuz icin o isaret var ,arkadaslik teklifi yollamisiniz ve kabul edilmis :)

Saol canim ama benim 2 kizinda sagdadi onun icin??

AY INSALLAH CANIM BENIM dogrudur sivimi kaldi yani benimki köpürene yani tasicakdi aldim ocakdan....seninki
Allahim günah yazma

valla benimde öyle cnm köpürüp taşana kadar kaynattım hemde iki kere
ama düşündükçe bana da geçersiz olma ihtimali çok yüksek geliyor.
acaba tesadüfmü hepimizinki:44:
gelincik denemeden bişey söylemek istemiyorum valla

belki tesadüf gercekden gelincik yapsin insAllah bakalim....

Psc ninki acaba sütü kesikmiydi yani acaba bozukmuydu ozaman zaten kesik cikar

istihareye yattinmi peki canim ? rüyalarinada dikkat et,serce.kurbaga yavrusu hiyar yani salatalik bahcesi erkege isaret

yatdim ama ozaman daha hamile degildim yesil görmüsdüm rüyamda....simdi yine yapsam diyorum ama

ben gecen rüyamda kizim oluyor gördüm bide

Son düzenleme:
bence yap yatsidan sonra istihare namazi kil Duani edip sagina yat,yarin haberini ver bize INSALLAH oglusunu görürsün

Yapayim bi heee bide aklima geldi benim ikinci kizim olduyunda yapmisdim ozaman Allaha dua etdim bana gösterme dedim Ailemden biri görsün dedim sonra kardesim dedi abla rüya gördüm oglun oluyormus dedi hayirdir insAllah 5 sene oldu kizlar valla su gibi zamn ..

ayyyyy benn ölecemmmmmm bu topikk koktennnnn kafayi siyirdiiii
suzan bacım isminin yanında neden + var??

52:burdan bakınca seninkinde de var benimkinde yok

birbirinizin arkadasisiniz demekk + olunca bu kisiler senin listende var demekkk

5 sene bayagi olmus INSALLAH kardesinin rüyasi cikar

bernur hosgeldinnnnn uslu dur emi bidakine

eyvahh ayvahhh sevilll bacimm delirttin milletiiiii

canim nasil yanii ayristimi sutle idrar yani anlat hele

vaooovvvvv sendende bi sehzade heeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…