- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.841
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremiyorum.girsemde yzamıyorum.mide bulantları bni mahvetti.bende tam 8+2 oldum. bir ay sonra çağırdı heralde belli olur cinsiyeti.hakkımızda hayırlısı artık.hamile arkadaşların hepsini tebrik ediyorum.
istihareye yattinmi peki canim ? rüyalarinada dikkat et,serce.kurbaga yavrusu hiyaryani salatalik bahcesi erkege isaret
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
20 liiii testimmm geldiiiii yyuuuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi cabuk geldi canim..bende bugun aldim. 17 euroya 10 tanesini. ebayden almistim ondan bu kez özelden yazdim test varmi diye 17 euro öde diyince hemen paypalden yolladim..
kizlar isi ilerletmissiniz sütler lahanalar oooooooooooooo
kizzzzzz benn kaplumbaga eti yedigimi gordumm
yorumu coook guzel amaa bayildimm yaniii
oooo super almissinn kiz nerden buluyonn naz bunlari gerci ben amazondan aldiydim
heralde ebaya surekli yenileri geliyor deisik fiyatlara
Sorma Nazcim yaaa hadi sizde insAllah bu ay kalirsiniz Orkidem Nazim ve diyer arkadaslarim insAllah
ben cikiyorum esim geldi yemek falan
arkadaşlar Naz sana çok teşekkür ediyorum ya. bana yardımcı oldun ALLAH razı olsun gülüm ...bugün sabah adet olcakmışınm gibi kalktım çok ıslaktım bir baktım ki yumurta akı kıvamı..sonra işe giderken çantaya ovulasyon testi attım.10 gini yaptım pozitif sonuç..akşam üstü gidicektim öğlede gittim doktor 15.3 veya 15.8 ortalama 15 mm sağda bir tane yumurta var dedi bende benim yumutra akı gibi gelyor dedim olsun o sadece yumurtanın çatladığını gösteemez..ben şimdi anlayamadım akıntım halen öyle ve test öyle bu neşimdi..acaba doktır mu bilemedi.çıldırcam ya
ay canim benim, ben ne yaptimkine....ama yumurta 20 mm catlar benim bildigim, ultrason dogrudur, testler hep farkli canim en garantisi gülen yüz....
arkadaşlar Naz sana çok teşekkür ediyorum ya. bana yardımcı oldun ALLAH razı olsun gülüm ...bugün sabah adet olcakmışınm gibi kalktım çok ıslaktım bir baktım ki yumurta akı kıvamı..sonra işe giderken çantaya ovulasyon testi attım.10 gini yaptım pozitif sonuç..akşam üstü gidicektim öğlede gittim doktor 15.3 veya 15.8 ortalama 15 mm sağda bir tane yumurta var dedi bende benim yumutra akı gibi gelyor dedim olsun o sadece yumurtanın çatladığını gösteemez..ben şimdi anlayamadım akıntım halen öyle ve test öyle bu neşimdi..acaba doktır mu bilemedi.çıldırcam ya
evet kuzum nane cayi asidik yapiyormus iiiccc bolcanaaaevet canim sürekli degisiyor...olsun sende iyi aldin, keske önceden deseydim sana ama nerden bilcektimkine, o hapida ismarladim ben 4 euroymus ( sudafed gibi asid yapan hap...orkdm ben baska ne almadim paralari savurdum durmadan offff offfffff yüce rabbim duy sesimi
orkdm nane cayi iyi dimi, ingender yaziyor degilmi??
insallah canim. nere kayboldun telefon geldi dedin gittin....
orkidem baktim rüyanin tabirine zengin oluyon , kiz zengin olunca bizi unutmada
egemcim bencede her yum aki kivamindaki yum catladigini gostermiyoo bunu bizzat yasaddimm
hatta gecen seneler deneme amacli gulen yuz kullanmistimm hah dedim kesin catliyoo ama deilmis halbuki yum akinda akintimda vardi
oohhhhh
desene yasadimmmm gorurum kuzumm zenginligi birakk
oglusumm olsun hele dileyin bendenn ne dilersenizz
ben gülenyüz alayım mı ki acaba az kaldı ama gülenyüz kesin sonuç veriyor galiba
orkidem senin ve teravetin oglusu olcak icimde okadar büyük his varki hislerimde pekde yanilmam
bu ayda yumurtlamayi geciktiriyim deme merakla bekliyoruz burda
canimsinnnnn agzin bal yesinnn
o kadar istiyorumkii ne olur dualarini eksik etme rabiacimm hislerinde insallahh yanilmazssin
karalahanayı yaptım
koyu mor çıktı
yani kızım olucak
hay allahım yaa
tüm günümü mahvettim... ne diim kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?