Süper Anneler - 2011

hayirli olsun canimm bizleri haberdar et kendinden

istihareye yattinmi peki canim ? rüyalarinada dikkat et,serce.kurbaga yavrusu hiyar yani salatalik bahcesi erkege isaret

kizzzzzz benn kaplumbaga eti yedigimi gordumm

yorumu coook guzel amaa bayildimm yaniii

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

20 liiii testimmm geldiiiii yyuuuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iyi cabuk geldi canim..bende bugun aldim. 17 euroya 10 tanesini. ebayden almistim ondan bu kez özelden yazdim test varmi diye 17 euro öde diyince hemen paypalden yolladim..

kizlar isi ilerletmissiniz sütler lahanalar oooooooooooooo

iyi cabuk geldi canim..bende bugun aldim. 17 euroya 10 tanesini. ebayden almistim ondan bu kez özelden yazdim test varmi diye 17 euro öde diyince hemen paypalden yolladim..

kizlar isi ilerletmissiniz sütler lahanalar oooooooooooooo

oooo super almissinn kiz nerden buluyonn naz bunlari gerci ben amazondan aldiydim
heralde ebaya surekli yenileri geliyor deisik fiyatlara

Sorma Nazcim yaaa hadi sizde insAllah bu ay kalirsiniz Orkidem Nazim ve diyer arkadaslarim insAllah

ben cikiyorum esim geldi yemek falan

arkadaşlar Naz sana çok teşekkür ediyorum ya. bana yardımcı oldun ALLAH razı olsun gülüm ...bugün sabah adet olcakmışınm gibi kalktım çok ıslaktım bir baktım ki yumurta akı kıvamı..sonra işe giderken çantaya ovulasyon testi attım.10 gini yaptım pozitif sonuç..akşam üstü gidicektim öğlede gittim doktor 15.3 veya 15.8 ortalama 15 mm sağda bir tane yumurta var dedi bende benim yumutra akı gibi gelyor dedim olsun o sadece yumurtanın çatladığını gösteremez dedi..ben şimdi anlayamadım akıntım halen öyle ve test öyle bu neşimdi..acaba doktır mu bilemedi.çıldırcam ya

Son düzenleme:
oooo super almissinn kiz nerden buluyonn naz bunlari gerci ben amazondan aldiydim
heralde ebaya surekli yenileri geliyor deisik fiyatlara

evet canim sürekli degisiyor...olsun sende iyi aldin, keske önceden deseydim sana ama nerden bilcektimkine, o hapida ismarladim ben 4 euroymus ( sudafed gibi asid yapan hap... orkdm ben baska ne almadim paralari savurdum durmadan offff offfffff yüce rabbim duy sesimi

orkdm nane cayi iyi dimi, ingender yaziyor degilmi??

Sorma Nazcim yaaa hadi sizde insAllah bu ay kalirsiniz Orkidem Nazim ve diyer arkadaslarim insAllah

ben cikiyorum esim geldi yemek falan

insallah canim. nere kayboldun telefon geldi dedin gittin....

ay canim benim, ben ne yaptimkine....ama yumurta 20 mm catlar benim bildigim, ultrason dogrudur, testler hep farkli canim en garantisi gülen yüz....

Slm kizlar bende nerdeyse 15 haftalik oldum ama bu cinsiyet belirleme yonteminin (lahana sut vs) hic birini yapmicam....bence hepsi bos kizlar ....hemde yapip umutsizlige dusmek kotu....en iyisi doktorun cinsiyete bakip soylemesi...bende bebis 20haftalikken ogrencem insallah.....bir kizim var Allah in izniyle.......

bisey yazmayi unuttum, gene bi arkadasim rüyasinda beni görmüs hamile oldugumu ve kizimin oldugunu tersi cikmasinda
bu arkadasim kesin istemiyordur kizim olmasini, icime öyle doguyor, kendinin oglu oldu ya, ama benne yapiyim o kazaya kurban gitti...
bende iki arkadasda görmüstüm kizlari oluyordu valahi oldu, ama ben kendimde ilk cocuk kizdi oglan oldu ama erkek olcagini biliyordum doktor söylemisti sonradan gördüm rüyamda...

Son düzenleme:
ay canim benim, ben ne yaptimkine....ama yumurta 20 mm catlar benim bildigim, ultrason dogrudur, testler hep farkli canim en garantisi gülen yüz....

evet o testi ben de tutmadım.çarşamba bakacağım yine gel dedi.çok heyecan yaptım çok..arkadaşlar ben vapo visko mu neydi o ilaçtan içtim acaba ondan mı öyle yumurta akı gibi oldu

egemcim bencede her yum aki kivamindaki yum catladigini gostermiyoo bunu bizzat yasaddimm

hatta gecen seneler deneme amacli gulen yuz kullanmistimm hah dedim kesin catliyoo ama deilmis halbuki yum akinda akintimda vardi

evet kuzum nane cayi asidik yapiyormus iiiccc bolcanaaa
orkidem baktim rüyanin tabirine zengin oluyon , kiz zengin olunca bizi unutmada

oohhhhh

desene yasadimmmm gorurum kuzumm zenginligi birakk
oglusumm olsun hele dileyin bendenn ne dilersenizz

egemcim bencede her yum aki kivamindaki yum catladigini gostermiyoo bunu bizzat yasaddimm

hatta gecen seneler deneme amacli gulen yuz kullanmistimm hah dedim kesin catliyoo ama deilmis halbuki yum akinda akintimda vardi

ben gülenyüz alayım mı ki acaba az kaldı ama gülenyüz kesin sonuç veriyor galiba

oohhhhh

desene yasadimmmm gorurum kuzumm zenginligi birakk
oglusumm olsun hele dileyin bendenn ne dilersenizz

orkidem senin ve teravetin oglusu olcak icimde okadar büyük his varki hislerimde pekde yanilmam

bu ayda yumurtlamayi geciktiriyim deme merakla bekliyoruz burda

ben gülenyüz alayım mı ki acaba az kaldı ama gülenyüz kesin sonuç veriyor galiba

canimm kesinlikle almalisin sonra icinde kalmasinn yada normal testlerde olurr iki tam koyu cizgiden 36. saat iliski diyolar ya sen bilirsin

orkidem senin ve teravetin oglusu olcak icimde okadar büyük his varki hislerimde pekde yanilmam

bu ayda yumurtlamayi geciktiriyim deme merakla bekliyoruz burda

canimsinnnnn agzin bal yesinnn

o kadar istiyorumkii ne olur dualarini eksik etme rabiacimm hislerinde insallahh yanilmazssin

canimsinnnnn agzin bal yesinnn

o kadar istiyorumkii ne olur dualarini eksik etme rabiacimm hislerinde insallahh yanilmazssin

INSALLAH yanilmam orkidem cogu kiside yanilmadim ALLAH izniyle seneye oglusun kucaginda olcak

kizlar ben cikiyorum simdilik is bekler yemek bekler kocis bekler beklerde bekler

Hoscakalin

karalahanayı yaptım
koyu mor çıktı
yani kızım olucak
hay allahım yaa
tüm günümü mahvettim... ne diim kendime...

onda bir gariplik var bence asidikse pembe yada turuncu olur alkali ise mor yada lacivert oluyor ya.düşün ph kağıdı gibi asidik kız alkali
yani bazik erkek ..al sana işte erkek çıkmış senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…