- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.861
INSALLAH yanilmam orkidem cogu kiside yanilmadim ALLAH izniyle seneye oglusun kucaginda olcak
kizlar ben cikiyorum simdilik is bekler yemek bekler kocis bekler beklerde bekler
Hoscakalin
onda bir gariplik var bence asidikse pembe yada turuncu olur alkali ise mor yada lacivert oluyor ya.düşün ph kağıdı gibi asidik kız alkali
yani bazik erkek ..al sana işte erkek çıkmış senin.
var ya bu topik kadar eğlenceli bir topik yoktu ya.çok güzel süper ya..
evet egmecimm bunun sirrii dostluklarin saglam olmasii paylasimlarin eski yeni uyelerin hicbir zaman farki olmamasi ayrim yapilmamasi
yani kisacasi sicacikkkkkk yuvaniz gibii
demekki bu teste gore psci -erkek
nurseynur -erkek
ezgin kiz bebek bekliyor
ama her seyi Allah bilir
bu sadece nene babalardan gelen bir test
bakalim dogru olacakmi
kızlar bende tutmadı bıldıgın sut gıbı kaynadı ustunde sadece kaymagı oldu o kdr resmını koyabılrım ıstersenız sut kaynattım hatta az mı kaynadı deyıp tekrar kaynatım kıstım altını falan ama kesılme olmadı ama bebegıme kız demıstı dr
kızlar bende tutmadı bıldıgın sut gıbı kaynadı ustunde sadece kaymagı oldu o kdr resmını koyabılrım ıstersenız sut kaynattım hatta az mı kaynadı deyıp tekrar kaynatım kıstım altını falan ama kesılme olmadı ama bebegıme kız demıstı dr
Kizlar Sevil ne Testi diyor canlarim
süt testinimi?
Allah kucayina almana nasip etsin insAllah ilk bebek mi?Demek test sadece eglence icin
kızlaaaaaaaaar ben yapamadım yaaaaaa
kızcaksınız belki ama içim kaldırmadı valla yapamadımmmm
beksu arkadasın yapmasına sevındım ama onunda kızı oluyordu inanmayın bencede ozaman
neden eglence ıcın olsun canım ne alakası var sımdı testın dogrulugu konusulmus bende meraklıyım merak ettım ayrıca az once hamıle olmayanlar denesın falan da yazan olmus eglence ıcın degıl evt ılk bebekamaç sadece testın gecerlılıgını olcmek canım
yanlis anlasildi canim bende yapdim bugün testi benim iki kizim var 3 hamileyim canim bendede kesiklik olmadi yani yanlis gösteriyor demek istedim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?