Süper Anneler - 2011

eylule nasılsın kader arkadaşım bakallım gebemiyiz.2 mart büyük gün.varmı belirtiler sende.benim belim çok ağrıyor.

hadi bakalım inşallah allah hayırlısını ve gönlündekini versin canım.........

kızlar benim için de dua edin nolur ya halen bilinmezlik devam ediyor cuma günü tekrar gidecez doktora Allahım kalp atışını görmeyi nasip etsin inşallah................

insAllah canim kalp atisini görürsün merak etme

dua ederim canim

canlarim kiz bebekmi erken hissedilir yada erkek bebekmi? ben dün fark etdin 12 haftalikim kipirdama oluyor ama...Allahim hayirli saglikli versin ilk önce
ama birisi kiz bebek yaziyor erken birisi erkek bebek???????
bilginiz varmi?bide benim 3.hamileliyim ya

ezgın bcm ıns oglun gelıyolar erkek bebek cabuk oynar derler

8-9 iyi olmuş
Ama 11 ve 12 riskli canım
Bu kadar okuduk bacım yaaa ama buna rağmen denemişsin bak
HAkkına hayırlısı olsun
Nasipse eğer 8.9. gün olan ilişkilerden kızın olur nasip değilse zaten ne yapsak boş
Allah gönlüne göre versin

Valla bizim gelin de erken oynadı dedi
Bende de erken oynamıştı
Hadi bakalım oğluşşşşşş geliyor inşallahhhhhhhhhhhh canımmmm

Erkek kardeşimin eşi 2.ye hamile demiştim daha önce
Reglinin 7.günü ve 12.günü ilişki oldu demişti

12.gün erkek bebek için uygundu ama birde işin öbür yönü var bilen bilir
Rabbim sağsalim hayırla sağlıklı ir şekilde kucağına versin inşallahhhhh

Bugün doktoa gitti ve tahminleri gayet iyi olan aynı zamanda benimde doktorum
Veeeeeeeeeeeeeeeeeee %100 erkek demiş

Her ne kadar %100 kelimesine katılmasam da çünkü %100 Allah'a mahsustur
Çokkkkkkk sevi,ndim bir kızdan sonra erkek olacak olmasına
İnşallahhhhhhhhhh hayırlı sağlıklı olur

Rabbim burda tüm isteyenleri de karşı komşumu da (4 kızı var) böyle sevindirsin inşallahhhhhhhh
Tüm dileyenlere oğluşlarını kızlarını yollasın inşallahhhhhh

Ve bizim gelinde içinde sağsalim sağlıkla hayırla kucaklarınıza almayı nasip etsin

amin...

Son düzenleme:

ay cok sevindim canim ...Allah kucayina nasip etsin insAllah darisi isteyenlerin basina insAllah

Kizlarda hatirlamiyorum ki keske hatirlasam ama bukadar erken degildi diyorum belkide simdi daha iyi bakiyorum herseye

Hayirlisi insAllah ...

Son düzenleme:
eylule nasılsın kader arkadaşım bakallım gebemiyiz.2 mart büyük gün.varmı belirtiler sende.benim belim çok ağrıyor.

ayyy cnmyaaa,hayirlisi diyorumyaabenim 3 4 gibi olucak eger olursa tabiama benim goguslerim agriyoo biraz,bide kasiklarim arada bir,baskada bisey yokk belki adet olurumdaya,offff karnim cok sis olucam sanki :26:kizlar eger bu ay tuturamazsam galiba yazdan sonra deneme olucakkismetttt,inss sende hamissindir cnmm allah herkesin gonlune gore versin

kız eylüle niye yazdan sonrasına bırakıosun?

egeada tatlım dualarımız seninle inşallah cuma günü duyarsın minişinin kalp sesini
bizi unutma ama mutlaka haber ver..

sevil sen fazla alıngan davranmışsın tavrımız sana değildi
bence de hamileliğin seni hassaslaştırmış
bahsettiğimiz olay acizliğimiz
her türlü yöntemden su dan sütten beklenti içine girmiş olmamız
ve mide bulandırıcı şeylere kadar gitmemiz
kabul et ki mide bulandırıcıydı ayrıca sen bunu kimseye zorla yaptırmadın
böyle bişey var dedin tüm iyiniyetinle bizle paylaştın bunda kötü olan ne var
benm bahsettiğim konu apayrı..
seni de dahil ediyorum aramıza
sen de acizliğinden yapmışsın biz de..
hepimiz için aynı cümleleri kullandım
sabretmek işimize gelmio herseyden çare umut arıyoruz
o kadar yanlış ki.. Allah aşkına süt neyi göstersin karalahana neyi göstersin..
karalahanayı araştırdım deneyenlerin bi kısmında yanlış çıkmış
ama gelincikte doğru çıkmış
her yöntemin başarı oranı %50 değil mi zaten
umarım söylemek istediklerimi anlatabilmişimdir..

ORKDM teravet cola ice bilirim degilmi, dün gelincike sordum oda icmis, aramiyorum yani icmesemde olurda ise yararsa onuda iceyim dedim
bugun ilk kez yogurt corbasi yaptim anam yogurt mayalamisti hepsinle yaptim iki gün iciyim o corbayi dedim ama esim sagolsun yarilamis....

Benim icin dua edin canlar bi kac gün sonra denemeye baslicam insallah bu ay tutar....

teros baktinmi yazdigim tarihlere?? ben 10. güne kadar deniyim dedim bu kez.......kac aydir gec catladi ya.....ama teste yaparim kesin gülen yüz yani ve monitorda var....

canım hiç merak etme ALLAHIN izniyle olur.Dualarımız senible.geç yumurtlaman güzel ymurtalayana kadar sık ilişki yaparsın.gerçi yumurtlayana kadar senin kızlar bekler orda.merak etme kızlar çok cadıdır ..beklerler

ayyyy yerim ben onuuu bu kesinn erkekk mimozaaa dediydin diyceksinnnnn geliciktede yanilmadim gorbakkk

koooppttummmmmmm

kizzz sen cok yasa emii rabbimm ilkonce sana versinn insallahhhhhh

niye koptun kız omurgası uzun gibi geldi baksana belli orda ...işallah erkektir topik sahibemize erkek yakışır dualarım seninle mimozacım
orkdm canım yaaa ilk önce sana versin demişsin yaa işallah bacım herkese tattırsın bu duyguyu
teravetçim sen takma bacım o kıskanç eltini Allah onun gönlüne göre versin oğlanı bulmuş ama bakalım bu günün yarını var insan bu kadar kıskanır mı?benim çevremde de çok var böyle görümcem mesal 3 oğlu var biri yalancı biri şizofren diğerinin ne olacağı belli değil 3. yapmıyacan mı diyordu bana sen oğlandan ne hayır gördün dedim artık ağzını açamıyor....
bennurcum gelininize hayırlı olsun herhangi bir yöntem denemiş miydi canım...bir de kaç haftalıktı cinsiyeti öğrendiğinde Allah büyük konuşturmasın ama hamile kalırsam başka şehirde girecem ultrasona vakti gelince burası çok ketum yaaa çevremde o kadar kişi varki ben de dahilkızlarımı çok geç öğrendim arkadaş 18 haftalık olmuş haftaya gel söyleyelim diyorlar hani adetten sonra 4. günkü ilişkiyle hamile kalan arkadaşım kadın diyoki bacağının arasına baktı uzun uzun ama demedi .... gelinciği hatırlayın o da burda
sevilcim seni kızdırmışız galiba orkdm dediği gibi doğur şu oğlanı kızzz çok alıngan oldun sennn ..burda hepimiz birbirimizin nazını çekelim biraz ....bizi bizden başka anlayan yok imnanki kocam bile anlamıyor beni...orkdm demişsin yaaa burası çok sıcak yeni eski üye ayrımı olmuyor diye çok doğru ateş ölçme topiğine bir soru sordum beklede cevaplasınlar görünmezim yani çok bozuldum
bu arada 5 şubattan bu yana civanperçemi içiyordum halen akıntı geliyor işallah temizleniyorum marta süper olcam mır mır lar gibi...

naaaaz nerdesin bacımmmm....ben sudafed şurup aldım ama hiç reçete falan sormadılar
sen nereye sorduydun

Mimoza evvel Allah
Seninki gerçekten erkek bebek. Çok çabuk şekillenmiş
Sağlıkla hayırla gelsin paşa bak görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr seninki erkek

inşallah bernurcum hayırlısı
sevil bende kendimi alıngan sanardım süte sidik dökmeyi hele birde kaynatmayı tabikide iğrenç bulucaz.bende gebemiyim diye kızımda çişi kaynatmıştım....yapmam diyende olur yaparım diyende.mevzu şahısla ilgili değil yapılan işlemle ilgili.
valla bende yapmıycam kızlar.eğer süt kesikleşirse aşırı asidik demektir.çünkü lor peyniri yapılırken süte sirke katarmış annemler.sütte hemen kesilir lor peyniri olurmuş..bece alkalite yada asidite belli etseydi çok basit bi işlem olur.idrar tahlili veren herkes bebeğin cinsiyetini bilirdi.idrar işlerini bırakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…