- 11 Kasım 2011
- 621
- 1
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.921
eylule nasılsın kader arkadaşım bakallım gebemiyiz.2 mart büyük gün.varmı belirtiler sende.benim belim çok ağrıyor.
hadi bakalım inşallah allah hayırlısını ve gönlündekini versin canım.........
kızlar benim için de dua edin nolur ya halen bilinmezlik devam ediyor cuma günü tekrar gidecez doktora Allahım kalp atışını görmeyi nasip etsin inşallah................
ezgın bcm ıns oglun gelıyolar erkek bebek cabuk oynar derlercanlarim kiz bebekmi erken hissedilir yada erkek bebekmi? ben dün fark etdin 12 haftalikim kipirdama oluyor ama...Allahim hayirli saglikli versin ilk önce
ama birisi kiz bebek yaziyor erken birisi erkek bebek???????
bilginiz varmi?bide benim 3.hamileliyim ya
merhaba canım bişey sorsam. regl tarihlerim 21 aralık,18 ocak,14 şubat. bu ay 8.9.11.12. günlerde ilişki oldu. 13. günde yumurtlama testi yaptım pozitifdi. anlamadım ama büyük olasılıkla dün çatladı. kız bebek için deneme yapmıştım. sence nasıl doğru mu yaptım.
canlarim kiz bebekmi erken hissedilir yada erkek bebekmi? ben dün fark etdin 12 haftalikim kipirdama oluyor ama...Allahim hayirli saglikli versin ilk önce
ama birisi kiz bebek yaziyor erken birisi erkek bebek???????
bilginiz varmi?bide benim 3.hamileliyim ya
Erkek kardeşimin eşi 2.ye hamile demiştim daha önce
Reglinin 7.günü ve 12.günü ilişki oldu demişti
12.gün erkek bebek için uygundu ama birde işin öbür yönü var bilen bilir
Rabbim sağsalim hayırla sağlıklı ir şekilde kucağına versin inşallahhhhh
Bugün doktoa gitti ve tahminleri gayet iyi olan aynı zamanda benimde doktorum
Veeeeeeeeeeeeeeeeeee %100 erkek demiş
Her ne kadar %100 kelimesine katılmasam da çünkü %100 Allah'a mahsustur
Çokkkkkkk sevi,ndim bir kızdan sonra erkek olacak olmasına
İnşallahhhhhhhhhh hayırlı sağlıklı olur
Rabbim burda tüm isteyenleri de karşı komşumu da (4 kızı var) böyle sevindirsin inşallahhhhhhhh
Tüm dileyenlere oğluşlarını kızlarını yollasın inşallahhhhhh
Ve bizim gelinde içinde sağsalim sağlıkla hayırla kucaklarınıza almayı nasip etsin
amin...
8-9 iyi olmuş
Ama 11 ve 12 riskli canım
Bu kadar okuduk bacım yaaa ama buna rağmen denemişsin bak
HAkkına hayırlısı olsun
Nasipse eğer 8.9. gün olan ilişkilerden kızın olur nasip değilse zaten ne yapsak boş
Allah gönlüne göre versin
Valla bizim gelin de erken oynadı dedi
Bende de erken oynamıştı
Hadi bakalım oğluşşşşşş geliyor inşallahhhhhhhhhhhh canımmmm
eylule nasılsın kader arkadaşım bakallım gebemiyiz.2 mart büyük gün.varmı belirtiler sende.benim belim çok ağrıyor.
8-9 iyi olmuş
HAkkına hayırlısı olsun
Nasipse eğer 8.9. gün olan ilişkilerden kızın olur nasip değilse zaten ne yapsak boş
canım ya denedim çünkü kaç aydır hamile kalamıyorum. geçen ay 14.gün bile denedim olmadı. o yüzden bıraktım artık hesap yapmayı. bu ay son kez bir şans verdim kendime. sadece dua ediyorum. allahtan hayırlısı.
ORKDM teravet cola ice bilirim degilmi, dün gelincike sordum oda icmis, aramiyorum yani icmesemde olurda ise yararsa onuda iceyim dedim
bugun ilk kez yogurt corbasi yaptim anam yogurt mayalamisti hepsinle yaptim iki gün iciyim o corbayi dedim ama esim sagolsun yarilamis....
Benim icin dua edin canlar bi kac gün sonra denemeye baslicam insallah bu ay tutar....
teros baktinmi yazdigim tarihlere?? ben 10. güne kadar deniyim dedim bu kez.......kac aydir gec catladi ya.....ama teste yaparim kesin gülen yüz yani ve monitorda var....
8-9 iyi olmuş
HAkkına hayırlısı olsun
canım ya denedim çünkü kaç aydır hamile kalamıyorum. geçen ay 14.gün bile denedim olmadı. o yüzden bıraktım artık hesap yapmayı. bu ay son kez bir şans verdim kendime. sadece dua ediyorum. allahtan hayırlısı.
canobebek oglunmu var senin?? yediklerine dikkat ettinmi sen??
merhabalar nazcığım hadi inşaallah tutturursun bu ay prensesini...biz de arkandan geliriz
sana sormak istediğim şeyler vardı canım ben de nisanda başlıyacağım denemelere inş.
ben çay tiryakisiyim de bize yasakmı,sen içiyormusun
nane çayını nasıl yapıyorsun,bir de aspartam tatlandırıcı sen de başdönmesi yapıyormu
ayyyy yerim ben onuuubu kesinn erkekk mimozaaa dediydin diyceksinnnnn geliciktede yanilmadim gorbakkk
koooppttummmmmmm
kizzz sen cok yasa emii rabbimm ilkonce sana versinn insallahhhhhh
Mimoza evvel Allah
Seninki gerçekten erkek bebek. Çok çabuk şekillenmiş
Sağlıkla hayırla gelsin paşa bak görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr seninki erkek
evet oğlum var bir süre dikkat ettim ama artk dikat etmiyorum açıkçası. herşeyin hayırlısı.temmzudan beri deniyorum. 2 kere kimyasal gebelik oldu. diğerlerinde de hamile kalamadım o yüzden artık bıraktım hesap yapmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?