- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.961
ORKDM teravet cola ice bilirim degilmi, dün gelincike sordum oda icmis, aramiyorum yani icmesemde olurda ise yararsa onuda iceyim dedim
bugun ilk kez yogurt corbasi yaptim anam yogurt mayalamisti hepsinle yaptim iki gün iciyim o corbayi dedim ama esim sagolsun yarilamis....
Benim icin dua edin canlar bi kac gün sonra denemeye baslicam insallah bu ay tutar....
teros baktinmi yazdigim tarihlere?? ben 10. güne kadar deniyim dedim bu kez.......kac aydir gec catladi ya.....ama teste yaparim kesin gülen yüz yani ve monitorda var....
ORKDM teravet cola ice bilirim degilmi, dün gelincike sordum oda icmis, aramiyorum yani icmesemde olurda ise yararsa onuda iceyim dedim
bugun ilk kez yogurt corbasi yaptim anam yogurt mayalamisti hepsinle yaptim iki gün iciyim o corbayi dedim ama esim sagolsun yarilamis....
Benim icin dua edin canlar bi kac gün sonra denemeye baslicam insallah bu ay tutar....
teros baktinmi yazdigim tarihlere?? ben 10. güne kadar deniyim dedim bu kez.......kac aydir gec catladi ya.....ama teste yaparim kesin gülen yüz yani ve monitorda var....
ben koladan uzak durmaya calisiyorum canim yanii icebilirsin
ama arada dayanamiyorum benn
rabbim yardimcin olsun canimm dualarimiz seninle insallah
orkiş se
nde tuttu mu bu takvim?bilgi ver bacım
CIKSSSSS tutmadii canimmm benimde deneyecegim ay kiz diyorr ama deneyecegimm kizimada erkek demistii
tutmayan başka arkadaş var mı bildiğin?
bu takvim tuttu mu herkeste??
bende 2 kızımda da bildi ve bu bebeğe de kız dedi
canım benim bizler için ettiğin dua için ALLAH razı olsun .senin de inşallah oğlun yola çıkmıştır.ALLAHIM sana erkek nasip edicek biliyorum .ama kız da doğur.
yok teravet kesinlikle bende ve komşumda tutmadı
ayyyy cook sevindimm neler yaptii yaaaaa
kizlarr bu arada su vefat eden kol bacak naklindeki cocuga inanilmaz uzuldum yaaaa
pscim inanilmaz uzuldum yanii bugunum berbatt gectii
oylede yakisikliymis ki rabbim gunahlarini affetsin
yaziklar olsun kendi evlatlari olsa yaparlarmiydi acaba
robotmu bu kardesim 4 uzuv birdenn
neyse vade dolmuss gerisi boss ama rabbim demekkii geri kalan omrunun kolsuz bacaksiz gecirmesini daha hayirli gormus
bizede bi ders olur belki hakkimizda neyin hayirli neyin hayirsiz olacagini kestiremiyoruz
ben koladan uzak durmaya calisiyorum canim yanii icebilirsin
ama arada dayanamiyorum benn
rabbim yardimcin olsun canimm dualarimiz seninle insallah
bacım baktım tarihlere ama öncelikle yapmamız gerekenler var. monitörü sıfırlayalım mesela.
3 mart öğle saatleri son ilişki olmalı.6 martı 7 marta bağlayan gece 1'de falan ov. olur bence. en erken o vakitte olur yani.3,5 gün önce son ilişki oluyo yani.
Ben abartı derecede içtim ama hergün eşim 1 lt getırıyordu yemekle beraber bitiriyorduk buay nazdan beklıyorum inş..
ayyy canm kıyamam ben sana...
Allahım emeklerini boşa çıkarmasın
gelinciğin hemen peşinden geliceksiniz
sen cano ve emremir
hadi hamiş kalın biran önce
cok sagol canim ...insallah hepimiz dilegi kabul olur
doğru diosun hayatın her köşesi ders alınacak olaylarla dolu da biz görmek istediklerimizi görüyoruz sadece
Türkiye rezil oldu yine..
dünyada ilkmiş..
gencecik adamın hayatını söndürdünüz..
neyse orkiş kapatalım
güzel şeylerden konusalım..
büyük güne kaç gün kaldı
sagol canim benim
nasil sifirliyalim yani?? bunu anlamadim...
i padde takvim var her ay orayada not ediyorum adet ve ovulasion günlerimi o carsamba cikardi ovulasyon günümü....2,5 gün olursada azmi olur canim...
insallah canim... diet colami ictin normalmi, ben bugun diet aldim...
bence az olur bacısı
Meraba kızlar ,
Bugün sabah çatlatma iğnemi vurdum.yarın akşam 8.30 da 36 saat doluyor. O zaman ilişki olmalı değil mi?
Doktorumun verdiği ilşki tarihleri şöyle:
29 şubat
1 mart
2 mart
4 mart
6 mart
1 mart sabahı bir ilişki daha olsunmu sizce. Yani ilk ilşkiden 1,5 gün sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?