Süper Anneler - 2011

canım katılıyorum sana süt ve ıdrar ısıne kımse sıkmasın canını saglıkla gelsın de bebıslerı herkesın

2 hafta sonra çağırdı

ben ingenderde rastladım remzi saadmıdır nedir.ama sonra tekrar bulamadım.biraz okudum.naz sen demiştin sanırsam.ama anladığım kadarıyla bebeğin kesedeki konumuna değilde plesentanın kese içindeki yerinden %97 oranında doğru tahmin yapıyormuş.bebeğin plesentası sağa yerleşikse erkek sola yerleşikse kız anladım ben.ama sayfayı kaybettim.özellikle 8.haftadaki plesentanın yerinden bahsediyor.6. yada 9.haftadan sonrakiler değil...sayfayı bulursanız ekleyin ben bulamadım ya.

canım benim bizler için ettiğin dua için ALLAH razı olsun .senin de inşallah oğlun yola çıkmıştır.ALLAHIM sana erkek nasip edicek biliyorum .ama kız da doğur.

remzi metodundan ben de bahsetmiştim canım vet plasanta dan da bahsediyor ama plasenta kesenin kendisi değil mi ?anlayamamıştım tam bulursam sayfayı veririm burdan geçmişi bilgisayarı kapatırken silerim genelde benimki çok meraklıda nerelere girmiş bu gene demesin diye...dur bakayım birazdan...

canım bak benim eşimde, gece onun laptopundan girmiştim bunun haberi yok tabii.sabah iş eğitime gitmiş slaytla duvara yansıtmış,masa üstünde benim gece indirdiğim ovulasyon programı:)

bayanlar cin takvımı tutan var mı bılmıyorum ama o da tutmadı bende bı tek orkdm ın bakmıstı nerden baktı bılmıyorum o kız demıstı o kdr

kızlar takvımlere takılmayın birinde tutarsa diğerınde tutmuyorama ne meraktır o insanı yıyip bitiren bilmezmiyim 1 haftada 3 dr gezdim

bır de tatlı yeme muhabbetı ne de ınanmıyorum ye tatlıyı cıkar hakkıyı yalan cıktı bende ben acayıp tatlı yıyıyorum bır kutu pişmanıyeyı tek basıma bıtırebılıyorum canım cektıgı anda ... kız bebek cırkınlestırır derler bende aksıne herks hamılelık yakıstı guzellestın dıyor bebegım mı cırkın bır kızım mı olacak acaba

ayyyy cook sevindimm neler yaptii yaaaaa

kizlarr bu arada su vefat eden kol bacak naklindeki cocuga inanilmaz uzuldum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…