- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.941
inşallah bernurcum hayırlısı
sevil bende kendimi alıngan sanardımsüte sidik dökmeyi hele birde kaynatmayı tabikide iğrenç bulucaz.bende gebemiyim diye kızımda çişi kaynatmıştım ....yapmam diyende olur yaparım diyende.mevzu şahısla ilgili değil yapılan işlemle ilgili.
valla bende yapmıycam kızlar.eğer süt kesikleşirse aşırı asidik demektir.çünkü lor peyniri yapılırken süte sirke katarmış annemler.sütte hemen kesilir lor peyniri olurmuş..bece alkalite yada asidite belli etseydi çok basit bi işlem olur.idrar tahlili veren herkes bebeğin cinsiyetini bilirdi.idrar işlerini bırakalım.
teravet bacım sen doğrusunu yaptın onlar için sevindin, Allah da seni sevindirecek inşallah:) Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. 9 ay sonunda oğluşunuda al kucağına inşallah
benim dediğim takvim Chinese Baby Calendar to Predict Baby Gender by Chinese age and woman conception month adresinde. bir bak bacım
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
keşke ona söylemeseydin
gözü kalıcak şimdi
hemen kendine nas felak ayetelkursi oku kötü gözlere karşı
pis çok sinir oldum..
ben de olsam başkasının mutluluguna çok sevinirim yaaa
böyle insanları hiç anlayamıorum..
kalp atışı için ne zaman çağırdı?
bu takvim tuttu mu herkeste??
bende 2 kızımda da bildi ve bu bebeğe de kız dedi
ben bugün kendime çok kızgınım yaaa...
hiç hatırlamak istemiyorum yaptıklarımı
kızlar tabiki aşırı saçma
ve bence hiçbiriniz de yapmayın
inanmayın...
zerre mantıgı yok
ve iğrençte
sidikle uğraştık durduk
gelincik ii ki yapmamışsın benm midem hala düzelmedi.. çöpe gitti tencere ama unutmak istiyorum o görüntüyü
egem canım benim akıntıya inanma
benm de yumurta akı akıntım vardı ama yumurtam henüz çatlamamıştı
dr kontrolü ve gülenyüz garanti..
kızım çok heyecanlıyım yaa
bu ay seni mrm yi ve orkişi heyecanla bekliyorum aaaa
canım hep dualarımdasın
hamişlerin duası kabul olur
bak şimdi tüm kalbimle Rabbimden senin için sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etmesini diliyorum..
yok teravet kesinlikle bende ve komşumda tutmadı
ben ingenderde rastladım remzi saadmıdır nedir.ama sonra tekrar bulamadım.biraz okudum.naz sen demiştin sanırsam.ama anladığım kadarıyla bebeğin kesedeki konumuna değilde plesentanın kese içindeki yerinden %97 oranında doğru tahmin yapıyormuş.bebeğin plesentası sağa yerleşikse erkek sola yerleşikse kız anladım ben.ama sayfayı kaybettim.özellikle 8.haftadaki plesentanın yerinden bahsediyor.6. yada 9.haftadan sonrakiler değil...sayfayı bulursanız ekleyin ben bulamadım ya.
remzi metodundan ben de bahsetmiştim canım vet plasanta dan da bahsediyor ama plasenta kesenin kendisi değil mi ?anlayamamıştım tam bulursam sayfayı veririm burdan geçmişi bilgisayarı kapatırken silerim genelde benimki çok meraklıda nerelere girmiş bu gene demesin diye...dur bakayım birazdan...
merhabalar nazcığım hadi inşaallah tutturursun bu ay prensesini...biz de arkandan geliriz
sana sormak istediğim şeyler vardı canım ben de nisanda başlıyacağım denemelere inş.
ben çay tiryakisiyim de bize yasakmı,sen içiyormusun
nane çayını nasıl yapıyorsun,bir de aspartam tatlandırıcı sen de başdönmesi yapıyormu
naaaaz nerdesin bacımmmm....ben sudafed şurup aldım ama hiç reçete falan sormadılar
sen nereye sorduydun
geldim canim geldim....
siyah cayda iciyorum, ama cok acik ama günde en fazla iki bardak esim cayi sevmez bende cay torbasi aldim onun icine bir cay kasigi atiyorum yani demlemiyorum. nane cayida hazir aldim ben torbada oluyor ya ondan iciyorum hergün bir bardak...valahi tadlandirici bisey yapmadi bana alistim tam , normal seker hic kullanmiyorum artik...
sudafedi arkadasim antalyadan sordu vermemisler allah allah, bende alman sayfasinda hap almis biri sudafedin hapi onu aldim ama daha kullanmadim iliskiden önce yutmus onu...
canım bak benim eşimde, gece onun laptopundan girmiştim bunun haberi yok tabii.sabah iş eğitime gitmiş slaytla duvara yansıtmış,masa üstünde benim gece indirdiğim ovulasyon programı:)
Erkek kardeşimin eşi 2.ye hamile demiştim daha önce
Reglinin 7.günü ve 12.günü ilişki oldu demişti
12.gün erkek bebek için uygundu ama birde işin öbür yönü var bilen bilir
Rabbim sağsalim hayırla sağlıklı ir şekilde kucağına versin inşallahhhhh
Bugün doktoa gitti ve tahminleri gayet iyi olan aynı zamanda benimde doktorum
Veeeeeeeeeeeeeeeeeee %100 erkek demiş
Her ne kadar %100 kelimesine katılmasam da çünkü %100 Allah'a mahsustur
Çokkkkkkk sevi,ndim bir kızdan sonra erkek olacak olmasına
İnşallahhhhhhhhhh hayırlı sağlıklı olur
Rabbim burda tüm isteyenleri de karşı komşumu da (4 kızı var) böyle sevindirsin inşallahhhhhhhh
Tüm dileyenlere oğluşlarını kızlarını yollasın inşallahhhhhh
Ve bizim gelinde içinde sağsalim sağlıkla hayırla kucaklarınıza almayı nasip etsin
amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?