- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.161
kiz miz diyo ama bende deneyecem mimoss
dualarimiz buyuk evvel allah
tevekkulumuz rabbimize insallahh olacakk
egemm kac gune istiyon canimm amazona bakayim eger tr yeye yolluyorsa ben yollarim
ama yetisirmi supheli
merhaba rus takvimine takmış durumdayım iki çocuğumda ve kime baktıysam tuttu sizdehesaplasanız sizde tutuyomu
etrafınızdandatutan yokmu ben inanıyorum amaamaişte emin olamıyosun takvime görede olmaz
ben gittigiyorda baktım 20 adet testle birlikte 159 diyor nasıl sence?
egeada dün gece nerden bilmiyorum rüyama girdin erkek bebeğin olmuş gazetlerde yazıyordu.rüyanın garipliğine bak.
egem sen çok yaşa e mi canım benim. inşallah manşetlere bilem konu olmuşum heyt beallah gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde
bana da ilginç olan hiç aklımda yokken bu rüyayı görmem,yani
orkiş sana çok sordum ama şimdi bitane buldum 7 kullanımlık diyor.ben hani bir tane gösterge alıp sonra çubuk alyoruz diye düşündüm
ay hadi inşallah hayırlara gelsin inşallah
yok canimm ne cok soru sormasi soracaksin elbet sora sora ogrenmedikmi bicok seyi
her defasinda sarjorunude evriyorlar canim sade cubukluya rastlamadim hic
yani şimdi aldım diyelim 20 adeti aynı sarjörde kulanabilir miyim ?
kızlar bişi soracam ya şimdi doktor bana geç döllenme olabilir dedi ya ben adetten sonra 5 gün cinsel perhiz oldu biliyorsunuz. sat 31 aralık ondan sonra ilk ilişki 12 ocak, sonra 13 ocak. ben 7 hafta geriye gittiğmde ilişki günüme yani 12 ocağa ulaşıyorum. yumurtlama zamanı kalınınca acaba geç döllenme gibi mi oluyor bi de biliyorsunuz adetime 5 gün kala kan testim negatifti.
tabiiki kullanabilirsinn
ama dikkat et canimm monitor cubugu cok satiliyor ben hic gormedim guln yuzun tek satilan cubugunu sen tek mi buldun
benim kizimda gec dollenmeydii ustelik benim oncesinde iliski yoktuu %100 gec dolenmeydii reglin 19. gunu tutarmi allah askina ama rabbim istemis olduu
ve reglimden bir hafta sonra ciktii
gec doollenme olsaydi erken cikmazdi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?