Süper Anneler - 2011

kiz miz diyo ama bende deneyecem mimoss

dualarimiz buyuk evvel allah

tevekkulumuz rabbimize insallahh olacakk

benim inanasım yok orkiş.o sebepten.ha bioda erkek...hepsinede baktım ama hamiş kaldıktan sonra baktım...sen bakıver ama illaki biri tutmaz kaç takvim baksana:)) nasıl rahat edersen...

Son düzenleme:
merhaba rus takvimine takmış durumdayım iki çocuğumda ve kime baktıysam tuttu sizdehesaplasanız sizde tutuyomu

ben gittigiyorda baktım 20 adet testle birlikte 159 diyor nasıl sence?

egeada dün gece nerden bilmiyorum rüyama girdin erkek bebeğin olmuş gazetlerde yazıyordu.rüyanın garipliğine bak.

egem sen çok yaşa e mi canım benim. inşallah manşetlere bilem konu olmuşum heyt be allah gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde

kızlar yarın sabah doktora gidecem nolur dualarınıza çok ihtiyacım var kalp atışını bir göreyim çocuk sevindirecem valla.

orkiş sana çok sordum ama şimdi bitane buldum 7 kullanımlık diyor.ben hani bir tane gösterge alıp sonra çubuk alyoruz diye düşündüm

orkiş sana çok sordum ama şimdi bitane buldum 7 kullanımlık diyor.ben hani bir tane gösterge alıp sonra çubuk alyoruz diye düşündüm

yok canimm ne cok soru sormasi soracaksin elbet sora sora ogrenmedikmi bicok seyi

her defasinda sarjorunude evriyorlar canim sade cubukluya rastlamadim hic

kızlar bişi soracam ya şimdi doktor bana geç döllenme olabilir dedi ya ben adetten sonra 5 gün cinsel perhiz oldu biliyorsunuz. sat 31 aralık ondan sonra ilk ilişki 12 ocak, sonra 13 ocak. ben 7 hafta geriye gittiğmde ilişki günüme yani 12 ocağa ulaşıyorum. yumurtlama zamanı kalınınca acaba geç döllenme gibi mi oluyor bi de biliyorsunuz adetime 5 gün kala kan testim negatifti.

benim kizimda gec dollenmeydii ustelik benim oncesinde iliski yoktuu %100 gec dolenmeydii reglin 19. gunu tutarmi allah askina ama rabbim istemis olduu
ve reglimden bir hafta sonra ciktii

gec doollenme olsaydi erken cikmazdi canim

benim kizimda gec dollenmeydii ustelik benim oncesinde iliski yoktuu %100 gec dolenmeydii reglin 19. gunu tutarmi allah askina ama rabbim istemis olduu
ve reglimden bir hafta sonra ciktii

gec doollenme olsaydi erken cikmazdi canim

canım ben adetin 22. günü kan testi yaptırmıştım negatifti. 29. gün sonra adetim gelmeyince 30. gün idrar testi yaptım pozitif çıktı. ben buna şaşıyorum. ya inşallah bir terslik yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…