- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.121
bakiliyor ama bu sayfadan degil . neye bakicam yaz günleri bakiyim ben, o sayfa tam almanca anlamazsin belki
ayy inanmıyorum mimoza ve teravet hamile mi .. inş oğluşları olur kızlar ben artık nerdeyse hiç uğrayamıyorum pc ye bazen face bakıp çıkıyom arda çok haraketlendi ve malesef hasta oldu öksürüp duruyo bi yandan dişleri çıkıyo oda çok huysuz bu sıra
canim yap artikk varsa evinde bekliyorummm silikte olsa cikar bence
canimm sabah bi islaklik hissettim su gibi berrak tertemiz bir akintim vardi gece ruyamdada ovulasyon testleriyle ugrasmisin normal olan testlerden yaptim pozitif cikti sasirdim
hadi kolay gelsin bu sefer çok stres yapma canım...psci nin dediği gibi relax ilşki ...
kizlarrr slm nasilsiniz bakemmkizlarr yaa benim bi iki gun kaldi adete belirtim falan yok ama karnim bi haftadir sis ,teros sendede oldumu boyle acaba hamismiyimyaaa:18:
testte yapmak istemiyorumya adetime ne kalmiski sunun surasinda,cikmaz diyorum ama affffffffff:44:
senin de 2 kızdan sonra oğluşun oldu dimi?
inşallah biz de o mutluluğu paylaşırız
teravet bacım nasıl dua ediyorum sana inşallah oğlan olacak, yiğit mi yiğit.
egem sen nerdesin ne yaptın??? senden de güzel haberler bekliyorum.
orkdm sen benden önce kavuşacaksın oğluşuna.
hepimize hepimizeeee tüm süpeer anneleree inşallah gönlümüzdekini verecek güzel Allah'ım.
suzan senin nasıl eşin ikna olmuyor mu hala
üç çocuğu olan bir arkadaşınız varsa o güzel şeyler derse belki ister mi:26:[/QUOT
önceden hiç istemiyordu lafını bile ettirmiyordu baktı ben gerçekten istiyorum son zamanlarda 2-3 sene sonra demeye başlamıştı.. ben de benim yaşım geçecek olur mu 2 sene nasıl beklerim diye öne almaya çalışırken bizimki yine vazgeçti ben de anladım ki 2 sene sonra zaten olmayacaktı beni oyalamak için demiş ....bırak çocuğu diyor rahata kavuştuk derken nerden çıktı şimdi senin canın yine burnunun sürtülmesini istiyor galiba gibi laflar ediyor beni deli ettiğinin farkında değil ....aklı sıra böyle diyerek beni de soğutacak ..bazen doğru diyor diyorum ben 36 eşim 39 artık bebek fikri değilde başka ideallerimiz olmalı diyorum ama nafile son bir kez daha doğurmak istiyorum....:26:
teravet bacım nasıl dua ediyorum sana inşallah oğlan olacak, yiğit mi yiğit.
egem sen nerdesin ne yaptın??? senden de güzel haberler bekliyorum.
orkdm sen benden önce kavuşacaksın oğluşuna.
hepimize hepimizeeee tüm süpeer anneleree inşallah gönlümüzdekini verecek güzel Allah'ım.
bende göğüslerde hassasiyet ve bel ağrısı vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?