Süper Anneler - 2011

benimkine hangi takvim erkek diyo mimoş bacı?

Doktor 2,3 gün önce olduysa bilemem demişya , demek ki çatlayınca görünmüyor yumurta , ondan bilemem demiştir.

ȘειᎯɱ κίՀιᎯર ɴᎯȘίȘίɴίՀ ϦᎯκᎯιίɱ
ƲɱᎯરίɱ ħεરκεȘ ίϓίɖίર

o berrak akıntının ph'ı kaçtı bacısı?

kan yenilemeyle ilgili olan erkeklerin dört bayanların üç yıldakan yenilediğini enson kimin kanı yenilenirse cinsiyetindeaynı olacaını söylüyorlar kime yaptıysam tuttu ama yinede tesadüf olsun isterdim takvimler pek mantikli gelmiyo ama bukadarda tesadüf olabilirmi oda başka

erkeklerin dört kadınlarım üç yılda kan yenilediğini en son kim kan yenilerse cinsiyetin aynısı olacağını söylüyolar

Rabbim senden razı olsun bacım.
ben de hepimize dua ediyorum bacımsın.

eylüle

iyiyim canım
üzgünüm işte siklus gene uzun
ama olacak inşallah Rabbime güveniyorum inşallahhhhhh en kısa zamanda dua et bacım bana

ymb
herşeyide yapmışsın bacımmmmmmm
gerisi artık takdiri ilahi
"OL" desin inşallahhhhhhhhhhh
hayırlı sağlklı bir pipili

iyi akşamlar kıslar..
aklımda bişey var ya kaç gündür...
kaçıncı haftada cinsiyeti söylemsi gerekir dr un?
yani bunun asgari süresi nedir yavf?

bernurun oğlu için ilişki gününe baktım.

the
28.4.2007
(dd.mm.yyyy)

the moon sign was/is:
Virgo ♀
phase of the moon:
Waxing Moon
(Time Zone: GMT+2)

jonas kız diyor yani ama oğlumuz oldu.

nece yazdin bacim sennn
o berrak akıntının ph'ı kaçtı bacısı?

8 canim ph sim

canim net iliski gunun baska biseye gerek yok birde bulundugun yerin saat dilimi

valla pscimm bende cok umutluyum bu ayy sen nasilsin canim bulantilarin nasil
yani senin verdiğin linke göre 1 şubat 2012 de hamile kalan herkesin kız mı
bu mu demek oluyo?

orasi tartisilir canimm bencede olanaksiz ama ne bilimmm jonas bu iste

................................................................................................

Son düzenleme:
karbonattan iyidir kizzz

iyki varsınız canim.....bunları yoksa kimlere anlatirdik...
İngender nekadar içilecek yazıyormu, ben yarım çay bardağı zor ictim...

TEROSSSSSS monitör bugün tek çizgide halen bugün 8.gunum, sızlamam başladı yavaş yavaş,güleryüz negatif.

canım bu kan yenıleme olayı bende ve son kardesımde tutmuyor haberınız olsun bu kan yenıleme de bır sorum var bılen herhangı bırı cevaplarsa sevınırım dıyelım kı cıftlerden bırı kan verdı o zaman kan yenılenmıs olmuyor mu? bu kan verme olayı hesaba katılmalı mı? cunku kendımde hesapladıgımızda en son esım yenılemıs kanını ama tutmadı

evet bende öyle biliyorum
kan verince yenilenmiş oluyor.
başka biyerde de kadınlar için mesela tam 3 sene sonra değil, 3 sene 6 ay sonra yenilenir diye yazıyodu. yani öyle bi günde hop diye yenilenmiyor kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…