- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.221
evet bende öyle biliyorum
kan verince yenilenmiş oluyor.
başka biyerde de kadınlar için mesela tam 3 sene sonra değil, 3 sene 6 ay sonra yenilenir diye yazıyodu. yani öyle bi günde hop diye yenilenmiyor kan
tam olarak bellı degıl yanı canım bu kan yenıleme olayı
ben buna baya takmıştım birara hatta faceyde çocuğu olan arkadaşlarıma tek tek baktım deli gibi
tutan oldu tutmayanda
ama yengem bu yöntemle 2.de oğlan tutturduğunu iddaa ediyor :44:
iyki varsınız canim.....bunları yoksa kimlere anlatirdik...
İngender nekadar içilecek yazıyormu, ben yarım çay bardağı zor ictim...
TEROSSSSSS monitör bugün tek çizgide halen bugün 8.gunum, sızlamam başladı yavaş yavaş,güleryüz negatif.
canım bu kan yenıleme olayı bende ve son kardesımde tutmuyor haberınız olsun bu kan yenıleme de bır sorum var bılen herhangı bırı cevaplarsa sevınırım dıyelım kı cıftlerden bırı kan verdı o zaman kan yenılenmıs olmuyor mu? bu kan verme olayı hesaba katılmalı mı? cunku kendımde hesapladıgımızda en son esım yenılemıs kanını ama tutmadı
çatlamıştır kendiliğinden canım.bazen yumurtalar belirli bir olgunluğa ulaşmadanda çatlayabiliyormuş.geçti bu ay bence.çatlayınca usg de görünmez.Doktor 2,3 gün önce olduysa bilemem demişya , demek ki çatlayınca görünmüyor yumurta , ondan bilemem demiştir.
merhaba arkadaşlar.şimdi erkek bebek için deneme yapan arkadaşlar.tek denememi yapıyorsunuz.bende ilişki tek olsun diye.yumurtanın çatlamasını bekliyorum.çatlıyo,ilişki oluyor.ama gebelik olmuyor.geç kalıyorum herhalde.şimdi bundan sonraki denemede günaşırı denesem.şansım artar diye düşünüyorum.yumurta çatladığında orda hazır sperm olursa şansım artarmı.yani orda bekleyen y spermi şayet ordaysa hemen döllermi.orda beklerkende hızlımıdır dölleme işinde.bilmem anlatabildim mi.yorumlarınızı bekliyorum.ama yumurtlama günüde ilişki olacak zaten.
karbonattan iyidir kizzz
yok canim onlar mesela suya karistirip bir litre falan iciyorlar gunde
ama senin zamanin az saf icmen daha iyi olmus
daha erken nazcim benim 10. gunum halaa negatiff bende beklemedeyim bakalim
ama yumurta çatlayana kadar erkek spremler ölmezmi acaba onlar güçsüzya
Neyse ben saf icim bari devam, cok eksi ya...
Biliyorum erken benim icin ama ben farkına varıyorum,ağrım olmaya başladı yumurtalarım çalışıyor galiba
Sendede erken değilim daha çatlamam nezaman olur sence....
3 tane kızı olan bir ablamıza bu yöntemi denedik bu yönteme göre 2 tane oğlu olması gerekiyordu.tutmayanda çok.rus takvimi bu herhalde.çinden şaşmayın.yanılma payı daha az.
kizlar rus takviminde onemli detaylar var %100 degil tabiiki ama o detaylara dikkat edildiginde bayaa bayaaa yuksekkk
mesela kisi kurtajini dogumunu onemli ameliyatini falan baza almiyo unutuyo direkt dogumuyla hesapliyo bunlar yanlis sonuclar veriyorr
tabiikii hic bisey kesin deil ama cook yuksekk oranla tutuuyorr
Naz Rabbım emeklerının karsılıgını versın ıns bu ay kızın gelır sana .
orkdm canım bır sey soracagım sımdı sana dıyelım kı kan verdık amelıyat olduk ya onu nasıl hesaplayacagız bende kurtaj falan yok bılıosun ılk gebelık ama bılgım olsun
benim doktorum 12.haftada %100 demişti oğlumda
ama sanıyorum en iyisonuç 14-16 haftalarda oluyor canım
selam kızlarrrr
sağol bernurumm cevabın için ben haftaya cuma tekrar gidecem dr mart 9 da.
o zaman 9 haftalık olacak beni tekrar ne zaman çağırır bilmiyorum ama 2 li test için 12. haftada tekrar çağıracağını tahmin ediyorum.
bi umut o zaman söylese yaa.
eltim de aynı dr a gitmişti ona bayağı geç söyledi, yada eltim biliyordu ama bize söylemedi orası meçhul:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?