Süper Anneler - 2011

evet bende öyle biliyorum
kan verince yenilenmiş oluyor.
başka biyerde de kadınlar için mesela tam 3 sene sonra değil, 3 sene 6 ay sonra yenilenir diye yazıyodu. yani öyle bi günde hop diye yenilenmiyor kan

tam olarak bellı degıl yanı canım bu kan yenıleme olayı

ben buna baya takmıştım birara hatta faceyde çocuğu olan arkadaşlarıma tek tek baktım deli gibi
tutan oldu tutmayanda
ama yengem bu yöntemle 2.de oğlan tutturduğunu iddaa ediyor :44:

o zaman herkes bu yontemle ıstedıgı cınsıyetı elde edebılır bebek ısteyenler cınsıyetıne gore en son o kan verır olur bıter bu ıste bır ıs var ama

yok canim onlar mesela suya karistirip bir litre falan iciyorlar gunde

ama senin zamanin az saf icmen daha iyi olmus
daha erken nazcim benim 10. gunum halaa negatiff bende beklemedeyim bakalim

3 tane kızı olan bir ablamıza bu yöntemi denedik bu yönteme göre 2 tane oğlu olması gerekiyordu.tutmayanda çok.rus takvimi bu herhalde.çinden şaşmayın.yanılma payı daha az.

merhaba arkadaşlar.şimdi erkek bebek için deneme yapan arkadaşlar.tek denememi yapıyorsunuz.bende ilişki tek olsun diye.yumurtanın çatlamasını bekliyorum.çatlıyo,ilişki oluyor.ama gebelik olmuyor.geç kalıyorum herhalde.şimdi bundan sonraki denemede günaşırı denesem.şansım artar diye düşünüyorum.yumurta çatladığında orda hazır sperm olursa şansım artarmı.yani orda bekleyen y spermi şayet ordaysa hemen döllermi.orda beklerkende hızlımıdır dölleme işinde.bilmem anlatabildim mi.yorumlarınızı bekliyorum.ama yumurtlama günüde ilişki olacak zaten.

Doktor 2,3 gün önce olduysa bilemem demişya , demek ki çatlayınca görünmüyor yumurta , ondan bilemem demiştir.
çatlamıştır kendiliğinden canım.bazen yumurtalar belirli bir olgunluğa ulaşmadanda çatlayabiliyormuş.geçti bu ay bence.çatlayınca usg de görünmez.

ama yumurta çatlayana kadar erkek spremler ölmezmi acaba onlar güçsüzya

Son düzenleme:
karbonattan iyidir kizzz

yok canim onlar mesela suya karistirip bir litre falan iciyorlar gunde

ama senin zamanin az saf icmen daha iyi olmus
daha erken nazcim benim 10. gunum halaa negatiff bende beklemedeyim bakalim

Neyse ben saf icim bari devam, cok eksi ya...

Biliyorum erken benim icin ama ben farkına varıyorum,ağrım olmaya başladı yumurtalarım çalışıyor galiba

Sendede erken değilim daha çatlamam nezaman olur sence....

Naz Rabbım emeklerının karsılıgını versın ıns bu ay kızın gelır sana .

3 tane kızı olan bir ablamıza bu yöntemi denedik bu yönteme göre 2 tane oğlu olması gerekiyordu.tutmayanda çok.rus takvimi bu herhalde.çinden şaşmayın.yanılma payı daha az.

canım cin de tutmuyor kı bende Allahım ne verırse o ... hatta benım bır arkadasıma bu kan yenılenme olayında kı cınsıyet belırlemeyı kendı dr u anlatmıs arkadasa bana da erkek erkek dıyordu ama cımcıme bır kızım olacak gercı ben kız oldugunu gormedım de henuz ınsallah ayrıntılıya gıttıgımde gorecegım hayırlsıını versın rabbım tabıkı ınsan ıkısıde olsun ıstıyor ama verıcı Rabbim

kizlar rus takviminde onemli detaylar var %100 degil tabiiki ama o detaylara dikkat edildiginde bayaa bayaaa yuksekkk

mesela kisi kurtajini dogumunu onemli ameliyatini falan baza almiyo unutuyo direkt dogumuyla hesapliyo bunlar yanlis sonuclar veriyorr

tabiikii hic bisey kesin deil ama cook yuksekk oranla tutuuyorr

orkdm canım bır sey soracagım sımdı sana dıyelım kı kan verdık amelıyat olduk ya onu nasıl hesaplayacagız bende kurtaj falan yok bılıosun ılk gebelık ama bılgım olsun

orkdm canım bır sey soracagım sımdı sana dıyelım kı kan verdık amelıyat olduk ya onu nasıl hesaplayacagız bende kurtaj falan yok bılıosun ılk gebelık ama bılgım olsun

esinin ameliyati vs bisey yoksa dogumunu baz aliyosun seninde diyelimki bebegini dogum yaptin o tarihi baz alarak hesap yapiyosun kadinlar 3 erkek 4 yildi sanirim

benim doktorum 12.haftada %100 demişti oğlumda
ama sanıyorum en iyisonuç 14-16 haftalarda oluyor canım

sağol bernurumm cevabın için ben haftaya cuma tekrar gidecem dr mart 9 da.
o zaman 9 haftalık olacak beni tekrar ne zaman çağırır bilmiyorum ama 2 li test için 12. haftada tekrar çağıracağını tahmin ediyorum.
bi umut o zaman söylese yaa.
eltim de aynı dr a gitmişti ona bayağı geç söyledi, yada eltim biliyordu ama bize söylemedi orası meçhul:44:

canim kizlarinki gozukmuyor ondan gec soylemistirr erkek olunca aradan dereden firtiyorr haliyleee

sende biliyonn niye merak ediyon kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…