Süper Anneler - 2011

kızlar biraz yorum bekliyorum.tam çatladığı saati yakalamak zor.ilişkiden 1-2 saat sonra çatlasa y spermleri dölleme olayındaa hızlımı acaba.her iki spermde orda bekliyorsa.y dahamı hızlı davranır.

kızlar biraz yorum bekliyorum.tam çatladığı saati yakalamak zor.ilişkiden 1-2 saat sonra çatlasa y spermleri dölleme olayındaa hızlımı acaba.her iki spermde orda bekliyorsa.y dahamı hızlı davranır.

canim ben sayett
orada sperm bekliyoo kesin o girer olayina inanmiyorumm bir video izlemistimm sahaneydii
milyonlarca sperm beklerken bir biri arka arkaya yumurtaya gormeye calisirken yumurta onu itiyorr
vee ennn arkadan gelen spermi icine aliyor
bude elektriksek yuk demek
ama erkek bebe icin tek iliski oneriliyor bak bende kalamadim bence bende gec kaldimm bu kez kasik agrim oldugunda olacak iliski insallah

Cuma!mız mübarek olsun bacılar

Ancak girebildim nete :))))))

Nasılsınız bakalım

Rabbim bu güzel gün hüzü suyu hürmetine gönlümüzdekileri hayırla versin inşallah

ii akşamlar arkadaşlar...burda erkek bebek için kadının orgazm olması lazım yazıyor ama..çok çok ii bildiğim örnekler var,kesinlikle orgazm olmaması lazım...hatta çevremde hiç orgazm olamamış kadınların peş peşe oğulları var...bence bu konuyu dikkate alın...şahsen ben bu konuya çok rastladığım için çok inanıyorum...tabi en başta takdiri ilahi..

Son düzenleme:
kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......

Allah herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..........

Canim ne diyosun ya cok uzuldum be....Allah sabir versin((

Cuma!mız mübarek olsun bacılar

Ancak girebildim nete :))))))

Nasılsınız bakalım

Rabbim bu güzel gün hüzü suyu hürmetine gönlümüzdekileri hayırla versin inşallah

seninde cuman hayırlı olsun canım.... bu cumanın hürmetine önce lahza ve ymb ye sağlılkı oğlanlar ver Yarabbim....işallah bu sefer hayırlısıyla alırlar kucaklarına... sonra ayrım gözetmeden kız isteyene kız erkek isteyene erkek ver yarabbim hayırlısından ....bize de her iki bebeğe annelik etmeyi tatdır yarabbim........

geçmiş olsun ....söyleyecek bir şey bulamıyorum.....kendini topla ....konuşuruz canım... dinlen sen...

canım benim ay ALLAH .üzülme diyeceğim ama ben bile çok üzüldüm.keşke sana rüyamı anlatmasaydım.canım benim ALLAHIM inşallah en kısa zamanda tekrar oğlan nasip etsin.HEp dua edeceğim sana gülüm

canım geçmiş olsun....sen şimdi sadece dinlenmeye çalış...

kız mı olsun erkek mi kitabı okuyorken dikkatimi çekti eskiden Avusturalyada kadınlar o+12 yapıyorlarmış.Şu söyleymiş yumutlama gününün 0 kabul ediliyor.yumurtlamana 12 gün ekleyip yapmışlar.örneğin yumurtlama 1 mart ise kız isteyenler için ama bu yönetem 1 mart+12 =13 mart ..ben ise 0+12 yi hep saat düşündüm ya.orkiş bu senin kızın olmasını açıklıyor galiba

cnmyaaaacok gecmiss olsun,inannn cok uzuldummmhayirlisi buymuss demekki inasan boyle durumlarida gordumu yani ne bilimm saglikkkk gercekten herseyden onemliii:26:cnmm bolbol dinlen ne olur ,insss rabbimm meleginin yerine yollar obur meleginiii

çok üzüldüm egeadaa
rabbim sabır versin tez zamanda yerını doldursun bebeğinin inş...
çok geçmiş olsun sana canım çok şaşırdım yaa

geçmiş olsun canım...rabbim sabrını arttırsın,
hem dünyada hem ahirette sabrının mükafatını versin
yeniden hayırlı,sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin sana inşaallh

cnmyaaaacok gecmiss olsun,inannn cok uzuldummmhayirlisi buymuss demekki inasan boyle durumlarida gordumu yani ne bilimm saglikkkk gercekten herseyden onemliii:26:cnmm bolbol dinlen ne olur ,insss rabbimm meleginin yerine yollar obur meleginiii

eyluleeee daha test yapmadınmı bacım

çok büyük geçmiş olsun.yine olur inşallah.allah sabır versin canım

yumurtlama gününe mi adet olduğu günemi 12 ekliyorlar.yumurtlama gününe 12 ekleyince hemen hemen adet gününe denk geliyor.

orkdm bu ay senle ben geç kaldık.benim yumurta çatladı o gece olmadı sırf yorumcuya uysun diye ertesi gece oldu.tabi yumurta etkinliğini kaybetti.yumurtlamaya çok yakın ilişki yaşanırsa şans yükselir.yoksa 3-4 saat bile geçse şans azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…