Süper Anneler - 2011

ayy nurcum bunu yazdigin iyi olduu aynennnn oyleyimmm yanii
ama oyle boyle tatli degil o uyku

bende kiyicam kiymaliyimm bu boyle olmuyo vallaa
gunduz uykusuda cok guzellestiriyo ama beni insani desem daha dogruu

ama benimki hastalikk birde ben deneyeyimm kizim okula baslasa iyi olurdaa
kocis diyo bazen sen kizi almayida unutursun bu uykun yuzunden diyor

hadii yaaa ama in genderde 12 saat diyorlar

ama bak bu bende tuttuu 19. gun iliski olduu ee kizim olduu regle yakin yaniiii

evvtttt kizlarrr cok dogruuu bence,benimde ilk kizim adetime bigun kala hamisim demisti drr,ikinciside ovuden 3 4 gun sonra,yani sadece yumurtlama gunlerinde hamis kalinir diyosunuzya ben buna pek inanmiyorum,bence ovude erkek tutma sansi yuksek,obur gunlerdede kizz,cunku kiz guclu hemen olmuyorr tutunuyorrr:26:

ben anlamadım yaaa...bu durumda yumurta 24 saatten fazlamı yaşamış oluyor yoksa adete yakın tekrar mı yumurtluyoruz ..​

cnm kizim olsun insallah bakalim kismet sizinle dogurucaktim ama olmadi nasip iste ins bu misanda hamis kalirim bendee

hadi ya nerden benzettin merak ettim:44:
3 kızın bi oğlun var galiba acaba onların resimlerindenmi çıkardın
merak ettim yazıver.ben çok yakında öğrencem inşallah zaten.

Son düzenleme:
egeada geçmiş olsun canım.rabbim yine nasip edecek inşallah.benimde aynı olaylar geçti başıdan.tekrar geçmiş olsun..

canım 3. ve 4 bebeğinini doğuranlar diye bi topik varya ben de 3. istiyorum diye oraya yazmıştım bu bayanı ordan hatırlıyorum 2 kız 2 oğlu var geçen 14 şubatta doğum yaptı oğlu oldu özel bir şey denemiş mi bilmiyorum ben fazla okuyamadım çünkü gelirse anlatır işallah haa aklıma geldi birde müjdes vardı 2 kızı var ve spiralle hamile kalıyor bebişi erkek oda geçen haftalarda doğum yapmış..Allahım ne büyüksün istemeyen spiralli kuluna erkek bebek müjdesi veriyorsun Yarbbim bizimde bu arkadaşlar gibi güldür yüzümüzü...amin...
ayşebaharın içine neden kız olduğu doğduki karşı mı acaba yöntemlere anlayamadım pat diyede söylemiş...erkek istediğimizi bildiği halde...neyse çok hassaslaştım ben yaaaa....

Amın cnm Amın ınan bu aralar hep hassasız

Allahım ıns oglumuza gıden kapıları acar bızede kavusturur suzancım.

psci senin adete kaç gün kala belli olmuştu hamilelik

mimozacimm canim benim hep dualarimdasin insallahh hissediyorumda oglun olucak senin
ama fotograff kizminkinin aynisii

yoookkk kizz ne karsisiii aksine bizim icin dua ediyor hep
iyi bi insann

yorumunu yapmis sadece bebegin seklinden

mimozacimm canim benim hep dualarimdasin insallahh hissediyorumda oglun olucak senin
ama fotograff kizminkinin aynisii

canısı ben de bu haftalardaki kızımın fotosuna bakıyorum ultrason çok iyi olmasına ragmen bu kadar şekilli değil benimkinin ne eli belli ne bacağı tulum giymiş gibi sadece kafa ve gövde .......mimozanınki daha şekillenmiş geldi bana

yoookkk kizz ne karsisiii aksine bizim icin dua ediyor hep
iyi bi insann

yorumunu yapmis sadece bebegin seklinden

bilmiyorum tatlım tanımıyorum doğrudur dediğin...ben de pat diye söylemiş yaaa ondan öyle dediydim......sen tanıyorsun herhalde yöntem denedimi yoksa tesadüf mü....

saol canım benim cihazda kötüudü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…