- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.301
bende de biara vardı uyku sorunu dediğin gibi gece 2 3 hatta 4ü buluyordum inan.kafayı yemek üzereydi içmediğim yemediim şey kalmadı düzelsin diye ama nafile.
sonra kıydım uykuyada baş ağrısınıda göze aldım ki ben migrenin son safhasında olan biriyim yani,sabaha kadar uyumadım o gün tüm gün de uyumadım gece 10 da nur yolcu
ama bi kaç ay sonra tekrarladı. şimdi sabahları 6 da kalkıyorum akşama kadar çalışıyorum, ancak 12-1 gibi uyuorum. bu uyku sorunu bazen de kişilik haline geliyo yanii...
eyluleeee daha test yapmadınmı bacım
eylule sen ne yaptın gebemisin hasta oldunmu ben oldum.bu ay yok.
hadii yaaa ama in genderde 12 saat diyorlar
ama bak bu bende tuttuu 19. gun iliski olduu ee kizim olduu regle yakin yaniiii
evvtttt kizlarrr cok dogruuu bence,benimde ilk kizim adetime bigun kala hamisim demisti drr,ikinciside ovuden 3 4 gun sonra,yani sadece yumurtlama gunlerinde hamis kalinir diyosunuzya ben buna pek inanmiyorum,bence ovude erkek tutma sansi yuksek,obur gunlerdede kizz,cunku kiz guclu hemen olmuyorr tutunuyorrr:26:
Gözün aydın canım..
Bana kız gibi geldi bebeğin...
Hayırlısını versin Rabbim...
Gurbetim sen ne yaptın
Senin de 2 erkek bir kızdı..
kızın mı olsun istiyosun
erkek mı
benim bebeğim doğdu kızlar....
Gözün aydın canım..
Bana kız gibi geldi bebeğin...
Hayırlısını versin Rabbim...
Gurbetim sen ne yaptın
Senin de 2 erkek bir kızdı..
kızın mı olsun istiyosun
erkek mı
benim bebeğim doğdu kızlar....
hadi ya nerden benzettin merak ettim:44:
3 kızın bi oğlun var galiba acaba onların resimlerindenmi çıkardın
merak ettim yazıver.ben çok yakında öğrencem inşallah zaten.
canım 3. ve 4 bebeğinini doğuranlar diye bi topik varya ben de 3. istiyorum diye oraya yazmıştım bu bayanı ordan hatırlıyorum 2 kız 2 oğlu var geçen 14 şubatta doğum yaptı oğlu oldu özel bir şey denemiş mi bilmiyorum ben fazla okuyamadım çünkü gelirse anlatır işallah haa aklıma geldi birde müjdes vardı 2 kızı var ve spiralle hamile kalıyor bebişi erkek oda geçen haftalarda doğum yapmış..Allahım ne büyüksün istemeyen spiralli kuluna erkek bebek müjdesi veriyorsun Yarbbim bizimde bu arkadaşlar gibi güldür yüzümüzü...amin...
ayşebaharın içine neden kız olduğu doğduki karşı mı acaba yöntemlere anlayamadım pat diyede söylemiş...erkek istediğimizi bildiği halde...neyse çok hassaslaştım ben yaaaa....
evet cnm erkek istiyorum
ama benm ilk çocugum kız da olsa çok sevinirim..
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
canım inşallah da oğlun olucak
belki rüyanın tersi çıkar
hiç öyle düşünme
zaten 1-2 haftaya kadar belli olur
bizi mutlaka bilgilendir..
nesliirem cnm çok geçmiş olsun
her işte bir hayır var
ii ki gebe deilsin
bu bel sıkıntısıyla gebelik seni mahvederdi
doğru diosun herşeyin başı can sağlığı
hadi ya nerden benzettin merak ettim:44:
3 kızın bi oğlun var galiba acaba onların resimlerindenmi çıkardın
merak ettim yazıver.ben çok yakında öğrencem inşallah zaten.
canım 3. ve 4 bebeğinini doğuranlar diye bi topik varya ben de 3. istiyorum diye oraya yazmıştım bu bayanı ordan hatırlıyorum 2 kız 2 oğlu var geçen 14 şubatta doğum yaptı oğlu oldu özel bir şey denemiş mi bilmiyorum ben fazla okuyamadım çünkü gelirse anlatır işallah haa aklıma geldi birde müjdes vardı 2 kızı var ve spiralle hamile kalıyor bebişi erkek oda geçen haftalarda doğum yapmış..Allahım ne büyüksün istemeyen spiralli kuluna erkek bebek müjdesi veriyorsun Yarbbim bizimde bu arkadaşlar gibi güldür yüzümüzü...amin...
ayşebaharın içine neden kız olduğu doğduki karşı mı acaba yöntemlere anlayamadım pat diyede söylemiş...erkek istediğimizi bildiği halde...neyse çok hassaslaştım ben yaaaa....
mimozacimm canim benim hep dualarimdasin insallahh hissediyorumda oglun olucak senin
ama fotograff kizminkinin aynisii
yoookkk kizz ne karsisiii aksine bizim icin dua ediyor hep
iyi bi insann
yorumunu yapmis sadece bebegin seklinden
mimozacimm canim benim hep dualarimdasin insallahh hissediyorumda oglun olucak senin
ama fotograff kizminkinin aynisii
canısı ben de bu haftalardaki kızımın fotosuna bakıyorum ultrason çok iyi olmasına ragmen bu kadar şekilli değil benimkinin ne eli belli ne bacağı tulum giymiş gibi sadece kafa ve gövde .......mimozanınki daha şekillenmiş geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?