- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.341
canımsın ya kıyamam.arama orkişim neye benzediğini görücez haftaya inşallah.
beksu bunların en küçüğü 12 haftalıkken büyük ihtimal ikiliiçin yapılmış.zaten dr istese bebeği yan pozisyona getiri.sonuçta ikilide ense ölçmek için mecburen yandan çekiyorlar.
eylüle canımsın ya burda herkes kraliçe.allahım inşallah hepinizin gönlündekini verir..
canımsın ya kıyamam.arama orkişim neye benzediğini görücez haftaya inşallah.
beksu bunların en küçüğü 12 haftalıkken büyük ihtimal ikiliiçin yapılmış.zaten dr istese bebeği yan pozisyona getiri.sonuçta ikilide ense ölçmek için mecburen yandan çekiyorlar.
eylüle canımsın ya burda herkes kraliçe.allahım inşallah hepinizin gönlündekini verir..
bu linke bakin kizlar hepsi erkekk ultrason fotolarii
ben mimosun bebegide bunlara bakinca erkege benzettimm
Post your BOY nub ultrasounds once confirmed :) - In-Gender.com
ne kadar net bazılarının daha 12 . haftada ... canım isteyen herkese böyle görmek nasip etsin Allahım...
Yekaterina Markovkina'nın dün gece ağladığı için rahatsız olduğu 4 aylık erkek bebeğini 14'üncü kattaki evinin penceresinden aşağıya attığını belirterek, hayatını kaybeden bebeği sabah sokakta oynayan çocukların bulduğunu duyurdu.
Polisin yaptığı soruşturmadan sonra gözaltına alınan Markovkina'nın, ağlamasından rahatsız olduğu bebeğini aşağı attıktan sonra tekrar yatağına giderek uyuduğu kaydedildi.
yokkk valla mimosummm gor bakk bide 9 haftaliklara baktimm basi ve kuyrugu kizlarda havaya dogru kalkik oluyoo
ayyy seninkiyle kiyasladimda bi kac erkek bebisii inaaannkiiii erkekkkkkkkkk
Eki Görüntüle 359683 Eki Görüntüle 359682 bu da benım bebegımın ultrason resımlerı
beksu sen yurt dışındamısın kaç haftalık bunlar.büyük gibi
inşallah gönlündeki olur tatlım
beni bekletmeden tahmin yapar inşallah drum.yoksa çatlarım ..
psci senin adete kaç gün kala belli olmuştu hamilelik
benim cihazda kötüydü.ikiliiçi daha iyi cihaza gircem.haftaya.ne bilem zaten teroş gibi etrafımda oğlun olacak diye içten dua eden kimseyi görmedim.millet kız olsun diye gün sayıyor gibi.
artık kısmet.kız derse artık çocuk falan yapmam heralde.yeter.
mimoza
seninki yine söylüyorummmmmmmmm
acayip içime erkek doğuyıor
ulstrason resmide ben erkekğim diye bağırıyorrrrrrrrrrrrr
EVVEL ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
öyle de olur inşallahhhhhh
oğlumunkine acayip benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?