Süper Anneler - 2011

ay sağol orkiş amma moral verdiniz ayşebaharla sen

kuzum her daim dualarimdasinizz yemin ederimm
simdi ogle namazimi kildim yine dua ettimm
askolsun mimoza senin oglun demek hepimizin oglu demekk

sekile gore baz alirsak dedim ama her sekilde dogru degil ben hissediyorum seninkisi erkekk gor bakk sadece sekli benziyo dedimm

benim cihazda kötüydü.ikiliiçi daha iyi cihaza gircem.haftaya.ne bilem zaten teroş gibi etrafımda oğlun olacak diye içten dua eden kimseyi görmedim.millet kız olsun diye gün sayıyor gibi.
artık kısmet.kız derse artık çocuk falan yapmam heralde.yeter.

millete aldanma ilkimde neler yasadigimi bir ben bilirim sen rabbime sigin

belkide bir imtihandayiz mimoza rabbim buyukk

herkess kizi olsun deyince onlarin dedigimi olucak rabbim ne derse o olur

benim bile simdiden kizim olcak gibi geliyor ama umudum buyukk dualarim sonsuzz
kizim olsada basim gozum ustune taac ederimm
ucuncuyu yine yaparimm guveniyorumm rabbimme sende oyle deme ALLAH buyuktur

niyeee oylee diyosunyaaaaabak topigimizin kalicesi dedim sana en basta sana guvendik bizzduygusalsin biliyorum ama nooolur kim ne derse desin takilmaa,herkes burda fikrini soylemekte serbest tabii ama insan istedigi seyleri duymayinca bazen gercektende cok uzuluyorrrkizlar gercektende burda birbirimize sonuna kadar destek olmak icin yaziyoruzzzaten dua edip desteklemekten baska elimizden bisey gelmiyorrrvallaaaaa benimmm sahsiii fikrimmmm,,,,,bende kizlarimin kine baktimm ikisindede boyle hicbiseyii belli degill,mimosunki herseyi belliiben erkek diyorummm,,enazindan oyle olsun istiyoummm

kızlar içten soyluyorum rabbım ısteyen herkese ıstedıgı evladı nasıp etsın ınsallah ben aılemden bılıyorum cunku annemden ucden sonra erkek bebek dunyaya getırdı sımdı teyzem ugrasıyor hamıle kalamıyor o da uc kızı var erkek bebek ıstıyorum tum aıle ona dua edıyorum rabbım ısteyen herkese erkek kız bebek nasıp etsın ınsallah

saol canım benim cihazda kötüudü

canım bak kendin söylüyorsun benim cihazda kötüydü diye ama gayet net elleri belli işte omurgasındaki çıkıntıyı bile görebiliyorum bi d cihaz iyi olsaydı kimbilir nasıl görünürdü.......sakin ol bakayım sen dualarımızda hep erkek var canım ayşe kendi fikrini söylemiş orkdm sadece benzetmiş....ben kendime göre yorumladım ..haa olduki ayşenin dediği tuttu ALLAH büyük canım 2. kızıma hamileyken dünyanın sonu diyordum şimdi iyiki doğurmuşum diyorum 2 . doğurduğumda bi daha tövbe diyordum bak şimdi buradayım yani...kader canım yazılan neyse o ....senin ne hissettiğin önemli asıl olan bizimkisi sadece yorum...Allah bilir sadece...ama yorumlar herzamanda çıkacak değilya mesala bak ben sevile %95 kız diyordum iki ilişkisi vardı ama erkek ...bakma canım sen bize...sen içine bak....

kıskandım ama yaaaa

aynen canım benimkilerde tulum giymiş gibi topalak bişey ahh keşke scan edip yükleyebilsem.....

kızlar önce sağlıklı olsun hep dualarımda bu var tabiki....
oğlan diye kız diye değilde etraftan insan hassaslaştırııyor.kızımda oğlumda canım olacak.ne bilem işte boş verin siz beni.olan oldu zatende rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin.tek duam bu.oğlan olsa artı sevincem tabiki.çünkü kızım var oğlanda olsun isterim ama olmadıysada dünyanın sonu değil.allahım olmayanlarada nasip etsin şükür rabbime....

Son düzenleme:

Mimoza Hayırlı uğurlu olsun bebişin.Rabbim gönlüne göre versin.

saol canım.senin oğlanın on haftalıkkenki fotosu nasıl:)
ya benimki yan dönseydi en azından biraz fikrim olurdu.ama çocuk resmen bize bakıyordu.e birde crl ölçüp hemen kaldırdı.öle eli kolu bacağı net yakalıyım diye uğraşmadı.baş popo ölçünce kalktım masadan.ikili için her şey belli olur.eğer belli değil derse kızdir bunu anladım.ama erkeğe benziyor derse umudum olur biraz...hayırlısı.

en son sattan 3 gün ileride çıkmıştım.ona göre hesaplayıp 12 de giderim.yani sata göre 11+4 olunca yani bebeğe göre 12 olmuş olur...benim birazda umudumordan var.ilk trimesterde erkek bebekler kız bebebklere oranla daha hızlı büyürmüş.benimki geriden başladı öne geçti.ama ne bilem işte insan duymak istediği şeylere göre yorum yapıyor

Eylulll nasılsın bcm testı ne zaman yapıcan

senın kadar heyecanlıyım olmadıysan hadı yap artık ya.

Mımoza cnm ıns ıstedıgıne kavusursun az kaldı ıns cok cokkk sevıncez ben ınanıyorum.

bu linke bakin kizlar hepsi erkekk ultrason fotolarii

ben mimosun bebegide bunlara bakinca erkege benzettimm

Post your BOY nub ultrasounds once confirmed :) - In-Gender.com

canımsın ya kıyamam.arama orkişim neye benzediğini görücez haftaya inşallah.
beksu bunların en küçüğü 12 haftalıkken büyük ihtimal ikiliiçin yapılmış.zaten dr istese bebeği yan pozisyona getiri.sonuçta ikilide ense ölçmek için mecburen yandan çekiyorlar.
eylüle canımsın ya burda herkes kraliçe.allahım inşallah hepinizin gönlündekini verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…