- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.321
ay sağol orkiş amma moral verdiniz ayşebaharla sen
benim cihazda kötüydü.ikiliiçi daha iyi cihaza gircem.haftaya.ne bilem zaten teroş gibi etrafımda oğlun olacak diye içten dua eden kimseyi görmedim.millet kız olsun diye gün sayıyor gibi.
artık kısmet.kız derse artık çocuk falan yapmam heralde.yeter.
benim cihazda kötüydü.ikiliiçi daha iyi cihaza gircem.haftaya.ne bilem zaten teroş gibi etrafımda oğlun olacak diye içten dua eden kimseyi görmedim.millet kız olsun diye gün sayıyor gibi.
saol canım benim cihazda kötüudü
niyeee oylee diyosunyaaaaabak topigimizin kalicesi dedim sana en basta sana guvendik bizz duygusalsin biliyorum ama nooolur kim ne derse desin takilmaa,herkes burda fikrini soylemekte serbest tabii ama insan istedigi seyleri duymayinca bazen gercektende cok uzuluyorrr kizlar gercektende burda birbirimize sonuna kadar destek olmak icin yaziyoruzz zaten dua edip desteklemekten baska elimizden bisey gelmiyorrr vallaaaaa benimmm sahsiii fikrimmmm,,,,,bende kizlarimin kine baktimm ikisindede boyle hicbiseyii belli degill,mimosunki herseyi bellii ben erkek diyorummm,,enazindan oyle olsun istiyoummm
Eylulll nasılsın bcm testı ne zaman yapıcan
senın kadar heyecanlıyım olmadıysan hadı yap artık ya.
Mımoza cnm ıns ıstedıgıne kavusursun az kaldı ıns cok cokkk sevıncez ben ınanıyorum.[/Q
cnm bugunde adettt olmadimmmm:18::18::18:en iisi ben gidip bi test alimm de yapimmm
Eylulll nasılsın bcm testı ne zaman yapıcan
senın kadar heyecanlıyım olmadıysan hadı yap artık ya.
Mımoza cnm ıns ıstedıgıne kavusursun az kaldı ıns cok cokkk sevıncez ben ınanıyorum.[/Q
cnm bugunde adettt olmadimmmm:18::18::18:en iisi ben gidip bi test alimm de yapimmm
GERCEKMIIII ınan cok sevındım hadı gıt alda gel valla sevıncle beklıyom mujdelı haberını ıns hamıssındır cnm benım
bu linke bakin kizlar hepsi erkekk ultrason fotolarii
ben mimosun bebegide bunlara bakinca erkege benzettimm
http://www.in-gender.com/cs/forums/t/26426.aspx?PageIndex=1
bu linke bakin kizlar hepsi erkekk ultrason fotolarii
ben mimosun bebegide bunlara bakinca erkege benzettimm
Post your BOY nub ultrasounds once confirmed :) - In-Gender.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?