- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.601
ay canim benim ayni durumdayiz desene, orkis suna dikkat et, gülen yüzü yaptiktan sonra cikariyorsun ya cubugu cubukta hafif ikinci cizgi görünürse en kisa zamanda gülen yüz veya bir gün sonra gülüyorben bunu alman sayfasinda birinde ögrendim ve gecen ay dikkat ettim. bu sabahta cok ama cok hafif gözüktü ikinci cizgi....
Teroosssss iki cizgi gösterdi monitorhele sükür yani......gülen yüz gülmedi ama yukarda yazdigim gibi cok hafif cizgi cikti , öglen 12 de gene test yapicam....artik yapmasamda olur ama zaten iliski dün bitti ama ben meraktan yaparim simdi.....
yok cnm ben vajinal duş yapmadım. ama önceden bunu bilseydim içime sindirirdim ve kesinlikle yapardım.
çünkü ben öyle her şeyi hemen,kafamda oturtmadan yapamam.fazzzllaa plancıyımdır.o yüzden ben deneme aşamasındayken duyduğum için yapmadım.başka türlü planlarım vardı onları uyguladım ve ilk denediğim ay hamile kaldım Allah ın izniyle.
evet yaaaaa
bacılar bana çizelge midir tiger mıdır ondan yapın yaaa
egeada bacımm öncellikle çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyi haberlerini alalım inş..
nur bacım banada yolla he biii.
orkdm hadi az kaldı sana, darısı hepimize..
diğer kızlar hamişler, adaylar, aday adayları hepinizi öpüyoruumm
nazcimmmm ben bosuna test yapiyorum o zamann
ikinci cizgi hayalet gibi var diye
uc saatte bir yapiyorduumm sence ne zaman gulcekkk
bacım tam dediğim gibi 6 yı 7 ye bağlana gece yumurtlama olcak. 3 gün önce ilişki olmuş oldu yani.
kız Allah sana paşa versin emi.
bunu nasıl eklicem bacımsın
bak bende dün aksam cok ama cok hafifti isiga tutunca gözükte gecen ayinkinle karsilastirdim...ve saat 3 bugun öglen yaptim isiga tutmama gerek yok gene gözüyor ama cok degildi gene, aksama yatmadan gene yapicam...
sen 3 saatte bi yaparsan test kalmaz kizbenim gibi yap hep cizgiye dikkat et not et...
test daha gülmedi canim...aksam yatmadan gene yapicam..insallah canim cokkk sagolll
kontrol paneline gitt
profilini duzenleye girr
asagiya in cizelge yaziyor oraya yapistirr
amiinn bacisii aminnn
naz az once yaptimm benimde isigia tutmaya gerek yokk barizzz net bi sekilde ikinci cizgii
sence ne zaman koyulasiirr 9 dami yapimm 12 de mii
teravet bacım çin takvimi hakkında ne düşünüyorsun burdaki kaç arkadaş ona göre ayarladı acaba ayarlayan var mı,çin kız gösteripte uygulamalarla oğlu olana rast geldinmi.sen daha tecrübelisin.ben yeni yeni takip ediyorum.
canım resimler çok küçük çıktı ama çıkan görüntünün üzerinde tekrar tıklayınca büyüteç şekli geliyor o zaman biraz daha büyük ....bak bunlar 2. kızımın oval di mi?kaybolan ikiz silikti solucan gibi oda erkek bebek tanımına uyuyormuş şimdi anladım oğlum yaaa niye gittin ...yine gel ....keşke erkekler nasıl görünüyor öğrenmeseydim dedim bi an şimdi ben giden oğlana yanacam ...şükür yarabbim kızım geldi...arkadan oğlumda gelecek işallah....
teravet bacım çin takvimi hakkında ne düşünüyorsun burdaki kaç arkadaş ona göre ayarladı acaba ayarlayan var mı,çin kız gösteripte uygulamalarla oğlu olana rast geldinmi.sen daha tecrübelisin.ben yeni yeni takip ediyorum.
canım benim iki oğluma da kız deyiiiiiii,hani yaşa bir eklesem öbür senede kız,yani bende tutmuyor
o yüzden hiiiç inanmıyorum,nisanda denemem var çine göre erkek,bu sefer kız olur belkiiiiii
ayyy hayali bile çok güzelllll yaaaaa
kıslar size de gönderdim neler yaptığımı
Allah ım hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek evlatlarrr..
ayrıca belirtmek isterim ki,gördüğünüz gibi ben elimden dilimden geleni yaptım dileğimi rabbimin izniyle tam diledim,
buna rağmen Allah bana tekrar kız evlat nasip edecekse boynum kıldan ince,hayırlısı budur derim...
ALLAH tan gelene razıyım. haaşa O ndan daha iyi bilcek değilim kaderimi....
ama benim görevim istemek dua etmek ben görevimi yaptım. ondan sonrası rabbimin bileceği iş....
inşallah nasip eder de yüzümüzü güldürür Allah ım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?