Süper Anneler - 2011

meraktan çatlarım dedim ama o masaya cinsiyeti duymak korkusuyla yatamam kızlar.hazır değilim bunu iyi anladım.ikili yapan devlet hastanesi bulursam bu hafta içinde giderim.bulamazsam devletten devam edicem.özele ayağım gitmiyor:18::18::18:

gönlün nasıl rahat edecekse oyle yap mimoza ama testlerını yaptır bence

rüyamda oğlum olmuş gördüm.sonra annemlere gittiğimi orda benim eskiden kalma çocukluk elbiselerimi alıyordum.kızıma olanları yada olacak olanları aldım küçük olanları anneme bıraktım.bunları napıyım falan dedim:)saklama at gitsin falan dedim.oğlumda erkek kardeşlerimden birine benziyormuş... çokmu düşünerek yatıyorum

Son düzenleme:

canım aynen oyle dusunmekten ben de bebek tokası almısım mavı ve yesıl ama kendıme takıyorum ay cok guzel dıyorum sacıma takıyorum soyle takım falan dıyorum

ruyan gercek olur ıns mımozacım .

ewet cnm haklısın cok zor ben ıkıncıde ogrenırken öldum resmen oyuzden ne zaman hazır hıssedersen o zaman gıt bcm veya hıc gıtme supruz olsun sonrada oglanı bulunca keske gıtseydım dersın ıns:)

ewet cnm haklısın cok zor ben ıkıncıde ogrenırken öldum resmen oyuzden ne zaman hazır hıssedersen o zaman gıt bcm veya hıc gıtme supruz olsun sonrada oglanı bulunca keske gıtseydım dersın ıns:)

mrm ben biraz çatlağımdır:)
bugün böle derim baktın yarın gitmişim
ama gerçekten çok korkuyorum.sanki kız derse nolcak.allah affetsin beni.hamile pisikolojisi işte.o sebepten sağlık durumu öncelikli olduğu için devlette devam ederim.kafama eserse gider baktırırım mı acaba????:18::18:
kızımda ne kadarda hevesliydim.12.haftadan sonra her hafta dra giderdim öğrenebilmek için.öğrendikten sonrada emin olmak için...hey günlerşimdi daha farklıyım.bakalım zaman ne gösterecek....

sen üç vakte kadar gidersin
orası bizim için su yolu oldu artık

Kızlar az önce arkadaşım aradı o kadar şoktayımki
arkadaşımın 2. Kızı 2 yaşında şu an bebek düşünmüyolardı eşi korunuyordu

veeeee hamileymişş kız resmen şoklarda

ve tekrar anladımki mevlam yeterki istesin oll desinnn

inşallah karnındaki bebiş erkektirr
Inşallah benimde çook yakındır

egeada bacımm öncellikle çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyi haberlerini alalım inş..
nur bacım banada yolla he biii.
orkdm hadi az kaldı sana, darısı hepimize..
diğer kızlar hamişler, adaylar, aday adayları hepinizi öpüyoruumm

ayyy mimossss birann kendimi gordum sende
ilkinde masada donup kalan ben ikincide kalkamamm heraldeee aksi olursaa

sorma yavuzcumm bi gulen yuzu goremedim gittii yahuuuuu

arkadaşım derinderen ben 30 la 31 emi bakayım 29 la 30 un aynı olduğu ayamı.ekim 81 doğumluyum.şuan 30 un içindeyim.buna bir karar veremedim ve çin takvimine güveniyorum.deneyenler çok

arkadaşım derinderen ben 30 la 31 emi bakayım 29 la 30 un aynı olduğu ayamı.ekim 81 doğumluyum.şuan 30 un içindeyim.buna bir karar veremedim ve çin takvimine güveniyorum.deneyenler çok

canım ekımde 30 yasına mı gırecen 31 mı
30 gıreceksen 29 ve 30 bak eger 31 e gıreceksen 30 31 e bak
benım baktıgım cın takvımıde 30 31 32 nısan ayı ıcın erkek ama 29 kız
29 30 bıde agustos ayı var
ekımde var ama o zaman yasın degısyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…