- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.581
canım ben 3 ay boyunca adetlerımı duzenlı kayıt ettım yumurtlama gunu belırtılerını takıp ettım 3 ay dıyet uyguladım ama esıme bısey yaptırmadım kafayı yedıgımı dusunebılır dıye ınanmazda pek cın takvımını baz aldım o zaman yorumcu ucretsızdı ama travet arakadasımız verdıgı tarıhlerle uymuyordu bende onu uygulamadım ovulasyon testı aldım ama hıcbırzaman cıft cızgıyı net goremedım yumrtlama gunu sandıgım gunde. karbonatlı dus yapmadım cunku hemen mantar oluyorum oyle seylerden bıde hıc 28 gunden az yada cok surmezdı tam zamanında olurdu adetım ve adetımın yaklastıgı gun cok atesım yukselırdı yuzum yanaklarım hep kıpkırmızı olurdu
1 hafta cınsel perhız denedım tek ılıskı oldu yaptıklarım bu kadar yanı sızın gıbı cok sey bılmıyorum ılk oldugu ıcın belkıde cok onemsemedım erkek ıstememın nedenı esımın aılesı tarafında hıc olmamasıydı ha degerı bılındı mı yok
ya kaynanamlar gorumcemler hedıye bıle takmadı bırak takmayı hayırlı olsun dıyen bıle olmadı hastanede yanında kalalım mı dıye sormadılar esım kaldı bıde yok efendım gorumcem ozel odada mı kalmıs bende kalsaymısım herkes gıbı 10 kısılık yerde sankı parasını onlar verıyorlar yanı onu bıle laf ettılercanım sen ilkinde erkek torun veriyorsun bi de değerini bilmiyorlar ha....boşver canım Allah onları bildiği gibi yapsın sen oğluşunda işallah bide kızın olur kızınla mutlu olacaksın zaten boşver onları valla ben artık konuştularmı sırf bu sebep değil havadan şeyler olsun hoşuma gitmedimi yüzümü çeviriveriyorum dinlemiyorum bile....
Eki Görüntüle 360125 Eki Görüntüle 360126 Eki Görüntüle 360127
6 -8 ve 10. hafta 2. kızım ikizi vardı ama malesef büyümedi....neden bilmem kaybolan ikizin erkek olduğu doğmuştu içime işallah mart ayında tekrar gelirsin bebeğim......bekliyorum seni hasretle
özel msj gönderdim kıslar
isteyen olursa söylesin...
canım ekımde 30 yasına mı gırecen 31 mı
30 gıreceksen 29 ve 30 bak eger 31 e gıreceksen 30 31 e bak
benım baktıgım cın takvımıde 30 31 32 nısan ayı ıcın erkek ama 29 kız
29 30 bıde agustos ayı var
ekımde var ama o zaman yasın degısyor
Orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Sevil_8
mulbery8092
ve özellikle de cennetgözlüm
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bırakmayın buraları
gelin yazın lütfennnnnnnnnnnnnn
ben ekimde 30 bitecek 31 e girecem şimdi 30 31 e mi bakayım
Sevil_8
mulbery8092
bırakmayın buraları
Sevil_8
mulbery8092
bırakmayın buraları
bernurumm,DİMLA da yok ortalarda,ikizleri nasıl,cinsiyetleri kesinleştimi,hiç haber yok
ben onuda çok merak ediyorum,okuyorsan bizi bilgilendir dimlaacımmm,merak ediyoz bak
ben cvp veriim
yazmış zaten arkadaş
gözünden kaçmış teroş
36. saat olmuş ilişki..
kız teroş hamiş çizelgesi yapsana yaa görseydik kaç hafta kaç günlük...
bi de kalp atışını duymaya ne zaman gidiceksin
az önce kalp atışıyla ilgili bir topikte okudum..2010 da yazılmış
kızın teki 7. haftada dr a gidiyor
bebeğin kalp atışı 113 çıkıyor
dr büyük ihtimalle erkektir erkeklerin düşükk çıkar dio ve gerçekten erkek..
mimoza nur ezgin kalp atış hızlarınız kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?