Süper Anneler - 2011

canım sen ilkinde erkek torun veriyorsun bi de değerini bilmiyorlar ha....boşver canım Allah onları bildiği gibi yapsın sen oğluşunda işallah bide kızın olur kızınla mutlu olacaksın zaten boşver onları valla ben artık konuştularmı sırf bu sebep değil havadan şeyler olsun hoşuma gitmedimi yüzümü çeviriveriyorum dinlemiyorum bile....

ya kaynanamlar gorumcemler hedıye bıle takmadı bırak takmayı hayırlı olsun dıyen bıle olmadı hastanede yanında kalalım mı dıye sormadılar esım kaldı bıde yok efendım gorumcem ozel odada mı kalmıs bende kalsaymısım herkes gıbı 10 kısılık yerde sankı parasını onlar verıyorlar yanı onu bıle laf ettıler
çok sukur kı esım hıc ezdırmeyecegım dıye ugrasır ama o olmadımı zzehırlerını kusuyorlar bende sureklı sıkaye eden bırı olmamak ıcın esıme soylemıyorum e onlarda laf soyeleymıyorum hep ıcıme atıyorum
ama artık uzak duruyorum onlardan

canım resimler çok küçük çıktı ama çıkan görüntünün üzerinde tekrar tıklayınca büyüteç şekli geliyor o zaman biraz daha büyük ....bak bunlar 2. kızımın oval di mi?kaybolan ikiz silikti solucan gibi oda erkek bebek tanımına uyuyormuş şimdi anladım oğlum yaaa niye gittin ...yine gel ....keşke erkekler nasıl görünüyor öğrenmeseydim dedim bi an şimdi ben giden oğlana yanacam ...şükür yarabbim kızım geldi...arkadan oğlumda gelecek işallah....

Kızlar bence biran önce öğrenip ona göre davranmak en güzeli

Şahsen ben öyle yaptım ikisinde de.
Öğrenmek için gittim
Yine hamile kalırsam yine yaparım aynını

İstemediğin olunca ne yapacaksın ki?
Kabullenmekten başka ne çaremiz olur ki?

kendinizi çok kaptırmayın nolurrrrrrrrrrrrrrr
mulberryyy girmiyor artık eskisi gibi ama öğrendi
ve kendini ona göre hazırlıyor
Üzüldü evet hepimiz üzüldük ama ne olursa olsun
bizim canımızdan parça onlar ve kabullenmek çok daha kolay olur

Son düzenleme:

ben ekimde 30 bitecek 31 e girecem şimdi 30 31 e mi bakayım

Gurbetimmmmmmmmmmm

kistten dolayı olabilir canım ya o kanma
sen öncelikle bu sıkıntıdan kurtulmaya çalış
bebek kendiliğinden gelir inşallahhhhhhhh

Sevil_8

mulbery8092

ve özellikle de cennetgözlüm

nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bırakmayın buraları

gelin yazın lütfennnnnnnnnnnnnn

Sevil_8

mulbery8092

bırakmayın buraları

aynen caanım özledik onları
canım mesaj kutunu boşalt sana mesaj gönderemedim burdan sorayım kızının ve oğlunun ultrason fotosu neye benziyor bi de sen anlatır mısın bacım?

Sevil_8

mulbery8092

bırakmayın buraları

arada gelip okumaya çalışıyorum ama çok hızlı gidiyosunuz yakalamak mümkün değil...

bende kızımda ve karnımdaki kızımda çok iyiyiz allahıma şükür...4 ayı doldurduk....

kızım biraz hasta gibi dişte çıkarıyo huysuz biraz onunla ilgileniyorum nete fazla girmiyorum...

eee malum kardeşi olunca pek ilgilenemeyeceğim şimdi zamanımı onunla geçiriyorum iyice ağırlaşmadan:)))

bulantılar falan bitti çok şükür..keyfimiz yerinde anlayacağınız...

inşallah herkes iyidir.....son gelişmeler ne???

Sevil_8

mulbery8092

bırakmayın buraları

bernurumm,DİMLA da yok ortalarda,ikizleri nasıl,cinsiyetleri kesinleştimi,hiç haber yok
ben onuda çok merak ediyorum,okuyorsan bizi bilgilendir dimlaacımmm,merak ediyoz bak

canım nerelerdesin,ne yapıyosun,şurda kız isteyen anneler olarak pek sessiz kaldık
deneme yapıyomusun

bernurumm,DİMLA da yok ortalarda,ikizleri nasıl,cinsiyetleri kesinleştimi,hiç haber yok
ben onuda çok merak ediyorum,okuyorsan bizi bilgilendir dimlaacımmm,merak ediyoz bak

Evet yaaaaaaaa
Dimla cım bizi merakta koyma
Azda olsa yaz bize ki bilgimiz olsun
Nasılsın? bebişler nasıl? haberdar et bizleri

Emremirim sen nasılsın bacım?
Antepe ne zaman geliyorsun?
Bekli,yorum sabırsızlıkla

İlk ultrason resmi 15 haftalık
diğeri 5 hafta 5 günlük

diğerleri de yaptığım testler
ilki baya silik adetimin geçeli 3 gün olmuştu
diğeri de sanıyorum ilk testen 2-3 gün sonra yapmıştım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy duygulandım
Rabbim hayırlısıyla 3.bebeğiminde böyle resimlerini komayı nasip etsin bacılar
bana ve hepimize

oğlumun resimleri eskiden beri vardı bilgisayarda
ama kızımınkiler için yeniden tarama yaptırmam lazım
onun ki yüklü değil

en kısa zamanda yaparım canlar

evet yaaaaa
bacılar bana çizelge midir tiger mıdır ondan yapın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…