Süper Anneler - 2011

aaa gubeettt
neden öyle oldu yaaa
kist yüzünden garanti
kist için d.kontrol hapı kullanmadın mı sen?

ablacim hormonlara falan baktirdin mii ben erken menapozdan suphelendim allah korusun ne alaka dimeyinn bi tanidigim oldu boylee

yok cnm olmamıştım
senin neden oldu acaba :26:

Ay kizlar kafayi yiycem yaa kistten kaxnaklanir ins dur orkidem korkutma beni ins erkenenepoz degildir ya
Dr d.kontrol hapi vermedi iki bekleyelim dedi nisanda kontrolum var

arkadaşlar bu ay ilaç kullanıyorum deneme yok.nisan gibi düşünüyorum bende.rica etsem bioma bakabilirmisiniz.nisan ayı 2012 için.doğum tarihim 21.10.1981.eşimin doğumu 11.05.1981. nisanda 13 ile 18 arası yumurtlamam olabilir.bu tarihlerde hangisine yatkınız.erkek bebek için hangi gün size zahmet arkadaşlar.

arkadaşlar ben hala adet olamadım...patlıcam sanki,her yerim sızlıyor...bugün adetimin son günü,genelde 3- 4 gün önce olurum,...sol yumurtamda ufak bi kist tespit etti doktor spirali çıkartırken,ondan olabilir mi??kist için herhangibir tedavi vermedi,adet olunca geçer dedi ve hala adet olamadım...doktora gitsem adet söktürücü mü verir??prki bu ilaç adet düzenimi bozar mı??bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim..

oğlumun resimleri eskiden beri vardı bilgisayarda
ama kızımınkiler için yeniden tarama yaptırmam lazım
onun ki yüklü değil

en kısa zamanda yaparım canlar

bennurcum oğlunun 7-8 haftalık görüntüsü olsun canım o haftalar belirleyiciymiş kızının o haftalarda varsa onları ekle canım

kizlarr

benim biliosunuz adetim 3 gun gecikmistii,ve dun gece kalin parca parca ciger gibi geldi,ve sancii cok kotu vardi,rdv aldim dr uma birazdan gidecem,kizlarr ben galiba dusuk yaptimcok kotuyum hic bole olan varmiiyaaa

hadi oğlan anaları siz de ekleyin 7-8 haftalık ultrason fotolarınızı

kizlarr

benim biliosunuz adetim 3 gun gecikmistii,ve dun gece kalin parca parca ciger gibi geldi,ve sancii cok kotu vardi,rdv aldim dr uma birazdan gidecem,kizlarr ben galiba dusuk yaptimcok kotuyum hic bole olan varmiiyaaa

geçmiş olsun canım ağrılı parça düşmesi kimyasal gebelikte oluyor diye biliyorum vajinal duş yapmış ıydın?

kizlarr

geçmiş olsun canım ya.dinlen istirahat et.acil şifalar diliyorum.

kizlarr

cok gecmıs olsun eylucum ya ınan cok uzuldum gıt bakalım dr ne dıyecek

canimm yaaaa9 tane kaldi daha gulmedii ((((

arkadaşlar bi sorum olacak.ovulasyon testinde çitf çizginin çıktığı ilk gün ilişkide bulunup hamile kana varmı.varsa nesi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…