- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.681
Adet biteli 8 gun oldu ben yine adet oldum yaaa bu ne simdii seyhan sende de oldumz oyle ya
aaa gubeettt
neden öyle oldu yaaa
kist yüzünden garanti
kist için d.kontrol hapı kullanmadın mı sen?
ablacim hormonlara falan baktirdin mii ben erken menapozdan suphelendim allah korusun ne alaka dimeyinn bi tanidigim oldu boylee
yok cnm olmamıştım
senin neden oldu acaba :26:
oğlumun resimleri eskiden beri vardı bilgisayarda
ama kızımınkiler için yeniden tarama yaptırmam lazım
onun ki yüklü değil
en kısa zamanda yaparım canlar
canım benim iki oğluma da kız deyiiiiiii,hani yaşa bir eklesem öbür senede kız,yani bende tutmuyor
o yüzden hiiiç inanmıyorum,nisanda denemem var çine göre erkek,bu sefer kız olur belkiiiiii
ayyy hayali bile çok güzelllll yaaaaa
kizlarr
benim biliosunuz adetim 3 gun gecikmistii,ve dun gece kalin parca parca ciger gibi geldi,ve sancii cok kotu vardi,rdv aldim dr uma birazdan gidecem,kizlarr ben galiba dusuk yaptimcok kotuyum hic bole olan varmiiyaaa
geçmiş olsun canım ağrılı parça düşmesi kimyasal gebelikte oluyor diye biliyorum vajinal duş yapmış ıydın?
kizlarr
benim biliosunuz adetim 3 gun gecikmistii,ve dun gece kalin parca parca ciger gibi geldi,ve sancii cok kotu vardi,rdv aldim dr uma birazdan gidecem,kizlarr ben galiba dusuk yaptimcok kotuyum hic bole olan varmiiyaaa
kizlarr
PRKDM terosssss
bana gülen yüz güldü sabah 6 da yaptim...monitorda yumurta cikardi yani kesin en gec yarin öglene yumurtlarim.......
of orkdm azmi kaldi testin ben 11 tane harcadim bu sabahki yaptigimla, tüh fazladan alsaydin, yakinimda olsaydim hemen benimkileri sana getirirdim......rahmine baktinmi gene benimki bu kez cok yukarda ve cok yumusak
evt cnmya yumurta aki yapmistimm,acaba ondanmi olduuu,kimyasal nasil oluyo dis gebelik gibimiya cokk kotuyummmmmm
arkadaşlar bi sorum olacak.ovulasyon testinde çitf çizginin çıktığı ilk gün ilişkide bulunup hamile kana varmı.varsa nesi oldu
tşk.sen ne yapıyosun.nasıl gidiyor.
daha yumurtlamadimm gec yumurtlayacagimm sanirimm
sence bu ayi es mi gecsemm
gec yumurtlama olunca kiz olur olayi var ya o acidan inaniyomusun buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?