Süper Anneler - 2011

bilmemki cnm inşallah
ama benim önce hamile kalmam lazım sonrada erkek bebiş istiyorum ikisi bi arada zor gibi
rabbim büyük

Kalırsın canım ben de çok uğraştım.2 düşük yaşadım tam herşey bitti artık dediğimde mucizem geldi.36 yaşında olduğum için daha da panik yapmıştım.Ama şimdi istesem yine hamile kalırım gibi geliyor.Demek istediğim stres yapmamak gerekiyor.

kizlarr bisey soyleyin bugun 14. gunum ikinci cizgi koyulasti bence aksama gulerr

sizce gec dollenme kiz olur olayi dogrumuu bisey soyleyin ne olurr oyleyse bu ayi es gececem cokta gecikmedi sanirim

ne alaka ya:))kızım iyice kafa karıştırmayn siz de ha...
walla ne diyim..erkek çocuk için söylenilenlere bakıyorum,tam zıddını çevremde görüyorum..

-hiç enfeksiyon olmaması lazım deniyor,annem kocaman rahim ağzı yarasıyla erkek kardeşime hamile kaldı.
-tanıdığım bi arkadaş orgazm nedir bilmiyor,peş peşe 3 oğlu var..orgazm olamayan diğer bi arkadaşımın oğlu var ve arttırabilirim..
-süt ürünleri kullanmayın deniliyor,köyde yaşayan akrabalarımın peş peşe oğulları var..
-özellikle karbonatlı duş olayından korkmak lazım,Allah izin vermesin spermlerin yapısına zarar verebilir,sağlıksız bi çocuk olabilir...

şimdi bunlar istisna diyeceksiniz ama...ya bizim denediklerimiz istisna ise(
arkadaşlar bırakın bu kadar ayrıntıyı..tamam sebep-sonuç ilşkisi vardır mutlaka,ben de sağlıklı bi oğlum olması için elimden geleni yapıyorum..ama en güzeli hacet namazı kılıp dua etmek...zaten Allah ne nasip etmişse biz ona hamile kalcaz inş.belki kız,belki erkek:)))

seyhan sende bak bacım şu takvime..
bu arada geçen şu yumurtlama sonrası 12. gün ilişki ile ilgili aklıma bir şey geldi. yıllar önce bir ablamız çocuk isteyenlere anlatıyordu benimde öle bir durum olmadığı için yarım kulak ile dinlemiştim. bir oğlu bir kızı vardı. ilki oğlan ikincisi kız. ortamdakilerde kız çocuk için sormuştu oda bunu anlatmıştı. ahh erkekiçin sorsalardı keşke, ama oda yumurtlama zamanıdır herhal

bende 36 yaşındayım cnm o yüzden birazda paniğimm
ama elden gelen bişey yokaslında kızımada hehemn hamile kalmıştım oysaki ,gerçi ozaman yaşım 25 di

yavuzcuğum bakmıyorum ben takvimlere
nerden bilecek takvim bende x yada y 'yi

erkeği sorsalardı onada adet bitimi yapın diyeceklerdi bence

orkdm ne yaptıın???
bence atlama yap ama çift çizgiyi gör ertesi gün yap
bak 36 saat bekleyince bende tutturamadım ve erken hamile kalırım bende.
vajinal duş ile ilgili düşündüğünü bildiğimden yorum yapmıycam

yani kızını yumurtlama olduktan 12 gün sonramı yapmışşşşşş
peki insan nasıl hamile kalırki tekrar yumurtlamadıysaa
acaba bende mi denesemmmm:44::44:

bende 36 yaşındayım cnm o yüzden birazda paniğimm
ama elden gelen bişey yokaslında kızımada hehemn hamile kalmıştım oysaki ,gerçi ozaman yaşım 25 di

Aslında şimdilerde geç anne olmak moda.Okuldu işdi derken ilk bebeğini 30 lu yaşlarda doğuruyor çoğu kadın.Ama şu bir gerçek ileri yaş anne olmak çok güzel bir duygu.Bebek ağlıyor görüşürüz canım.

tatlim kist sebeb olur ben ocakta adet olamadim az birsey geldi akinti arkasi gelmedi dr gittim iki kistin var dedi 5 civarinda iste iki ay bekleyelim dedi ve adetle atilir dedi 8 gun oldu temizleneli yine kan geldi bakalim arkasi gelcekmi ara ara yasarmisim ben boyle ara kanamlar kistten dolayi bana vermedi iki ay sona bakalim ona gore dedi d. kontrol hapi kullanirsin dei ins gerek kalmaz canm yaa
kizlarr

benim biliosunuz adetim 3 gun gecikmistii,ve dun gece kalin parca parca ciger gibi geldi,ve sancii cok kotu vardi,rdv aldim dr uma birazdan gidecem,kizlarr ben galiba dusuk yaptimcok kotuyum hic bole olan varmiiyaaa

ah cnm gecmis olsun
dis gebelik degil seninki o zaman kan gelmez kimyasalda bebk olusur fakat tutunamaz ve duser adet kani zaneder cogu kadin bunu parcali olur ekimde yasamistim ustelik bide iki sefer test yaptim pozitifti sonra kanam basladi parcali kanlar gelmisti

Saol canim ama ben orada farkli birsey bulamadim hayirlisi artik Allah saglikli sihatli versin insAllah, benim yarin 13 haftadayim Ultason yapmiyor doktorlar burada 20 Euro istiyorlar eger istersem acaba yapdirsam mi öylesine hani sagliyi icin zaten cinsiyeti icin erken degil mi?

Türk doktoru bulamazmisin orda ? benim doktorum türk istedin zaman bakiyor ama almanlar cok inatci ve paraci hatta bu haftada kesinlikle cinsiyetini söylemezler 16 haftayi beklemen lazim

Son düzenleme:
orkişim arkadaşlar gerekli uyarıyı yapmışlar ben de yapaım
bu ayı es geçme
geç yumurtlamayla kız arasındaki bağ mantıklı gelmedi bana..

suzaaannn tatlım sen bekle ben yarın eklicem resim inşallaaahhhhh
yrn kalp atışlarını duymaya gidicem
çok heyecanlıyım ve korkuyorum
inşallah bir sıkıntı yaşamam kızlar dua edin bana
nur sayesinde sanki yarın cinsiyet öğrenmeye gidiomuşum gibi de hissediorum
bakalım kesenin sağında mı solunda mı
kalp atışı 140 ın altında mı üstünde mi
yassı mı denizatı gibi mi
yoksa hiçbiri yok mu :18::18:

eylüle çok geçmiş olsun
sanırım kimyasal gebelik yaşadın
o seni etkilemez
diğer ay kaldıgın yerden devam edersin çalışmalara canım..

gurbet senin heralde kist
dr a git en yakın zamanda
d.kontrol hapı kullandırır 3 ay falan
sonra geçer cnm sıkıntı yapma

ORKDM ben oğluma hamile kaldığım ay 17.gün yumurtladım.

ayyyy allah razi olsun canim yaaa icime su serptinn
orkdm geç değil ki, 14 gün

deilmi canim ohh iyi o zamann bugun gulerse yarina iliski olur insallahh

Benim 22 kasım sat 8 aralık tek ilişki ile oldu.
sen nasil buldun fionacim gulen yuzlemi oglusun nasil bu arada isir onu benim icinnn

delimisiinnnn ne kizmasiiiii

canimsinnn allah razi olsun ne guzel anlatmissin

rabbim sanada tez elden hayirli pipili bir evlat versin

ablamm haklisin ne desenn birann olmuycak diye neler canlandi gozumdee cok saolun kizlar rabbim gonlunuzun muradini versin iyiki varsinizzzz

Son düzenleme:

hayyy agzina saglik canimm yaa su orgazm falan filan onlara bende inanmiyorum ama olmamak iyidir diyorum

her daimm dua ediyorum ismi aazami bollll okuyorummm yunus a.s. duasini bol okuyorum insallahh rabbim buyukk

az once magazaya gittimm bir guzelll bebek tulumlari pusetleri gelmis mavi mavii

kizlar anlatamammmmmmmm bayildimmmmmmmmmmmmmmmm

hem agladim he dua ettim
birden içimi döktüm:))

canim bende 36 yi tam doldurmamak fikrindeyim 30. saat falan cunki cok kolay gebe kalan ben kalamadimm birde iliski gunu kuruydum oradan anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…