- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.721
bilmemki cnm inşallah
ama benim önce hamile kalmam lazım sonrada erkek bebiş istiyorum ikisi bi arada zor gibi
rabbim büyük
kizlarr bisey soyleyin bugun 14. gunum ikinci cizgi koyulasti bence aksama gulerr
sizce gec dollenme kiz olur olayi dogrumuu bisey soyleyin ne olurr oyleyse bu ayi es gececem cokta gecikmedi sanirim
Kalırsın canım ben de çok uğraştım.2 düşük yaşadım tam herşey bitti artık dediğimde mucizem geldi.36 yaşında olduğum için daha da panik yapmıştım.Ama şimdi istesem yine hamile kalırım gibi geliyor.Demek istediğim stres yapmamak gerekiyor.
seyhan sende bak bacım şu takvime..
bu arada geçen şu yumurtlama sonrası 12. gün ilişki ile ilgili aklıma bir şey geldi. yıllar önce bir ablamız çocuk isteyenlere anlatıyordu benimde öle bir durum olmadığı için yarım kulak ile dinlemiştim. bir oğlu bir kızı vardı. ilki oğlan ikincisi kız. ortamdakilerde kız çocuk için sormuştu oda bunu anlatmıştı. ahh erkekiçin sorsalardı keşke, ama oda yumurtlama zamanıdır herhal
seyhan sende bak bacım şu takvime..
bu arada geçen şu yumurtlama sonrası 12. gün ilişki ile ilgili aklıma bir şey geldi. yıllar önce bir ablamız çocuk isteyenlere anlatıyordu benimde öle bir durum olmadığı için yarım kulak ile dinlemiştim. bir oğlu bir kızı vardı. ilki oğlan ikincisi kız. ortamdakilerde kız çocuk için sormuştu oda bunu anlatmıştı. ahh erkekiçin sorsalardı keşke, ama oda yumurtlama zamanıdır herhal
bende 36 yaşındayım cnm o yüzden birazda paniğimm
ama elden gelen bişey yokaslında kızımada hehemn hamile kalmıştım oysaki ,gerçi ozaman yaşım 25 di
tatlim kist sebeb olur ben ocakta adet olamadim az birsey geldi akinti arkasi gelmedi dr gittim iki kistin var dedi 5 civarinda iste iki ay bekleyelim dedi ve adetle atilir dedi 8 gun oldu temizleneli yine kan geldi bakalim arkasi gelcekmi ara ara yasarmisim ben boyle ara kanamlar kistten dolayi bana vermedi iki ay sona bakalim ona gore dedi d. kontrol hapi kullanirsin dei ins gerek kalmaz canm yaaarkadaşlar ben hala adet olamadım...patlıcam sanki,her yerim sızlıyor...bugün adetimin son günü,genelde 3- 4 gün önce olurum,...sol yumurtamda ufak bi kist tespit etti doktor spirali çıkartırken,ondan olabilir mi??kist için herhangibir tedavi vermedi,adet olunca geçer dedi ve hala adet olamadım...doktora gitsem adet söktürücü mü verir??prki bu ilaç adet düzenimi bozar mı??bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim..
kizlarr
benim biliosunuz adetim 3 gun gecikmistii,ve dun gece kalin parca parca ciger gibi geldi,ve sancii cok kotu vardi,rdv aldim dr uma birazdan gidecem,kizlarr ben galiba dusuk yaptimcok kotuyum hic bole olan varmiiyaaa
tatlim kist sebeb olur ben ocakta adet olamadim az birsey geldi akinti arkasi gelmedi dr gittim iki kistin var dedi 5 civarinda iste iki ay bekleyelim dedi ve adetle atilir dedi 8 gun oldu temizleneli yine kan geldi bakalim arkasi gelcekmi ara ara yasarmisim ben boyle ara kanamlar kistten dolayi bana vermedi iki ay sona bakalim ona gore dedi d. kontrol hapi kullanirsin dei ins gerek kalmaz canm yaa
canım saol cevabın için..ben de şuan baya gerginim..Allah yardımcımız olsun..tam da hamile kalmak isterken oldu(
hadi oğlan anaları siz de ekleyin 7-8 haftalık ultrason fotolarınızı
acaba gercekden degisiklik oluyormu bende merak etdim valla...benim kizlarla bu bebeyin ayni gibi hersey...
acaba gercekden degisiklik oluyormu bende merak etdim valla...benim kizlarla bu bebeyin ayni gibi hersey...
ezgin buraya baksan baya usg fotolari paylasilmis
http://www.kadinlarkulubu.com/adim-adim-gebelik/448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim.html
Gurbetgüzeli sogan kürünü denesen burda cok okudum sogan kürüyle kistlerinin temizlenip hamis kalanlari
Saol canim ama ben orada farkli birsey bulamadim hayirlisi artik Allah saglikli sihatli versin insAllah, benim yarin 13 haftadayim Ultason yapmiyor doktorlar burada 20 Euro istiyorlar eger istersem acaba yapdirsam mi öylesine hani sagliyi icin zaten cinsiyeti icin erken degil mi?
ORKDM ben oğluma hamile kaldığım ay 17.gün yumurtladım.
orkdm geç değil ki, 14 gün
sen nasil buldun fionacim gulen yuzlemi oglusun nasil bu arada isir onu benim icinnnBenim 22 kasım sat 8 aralık tek ilişki ile oldu.
ertelediğinde diğer ay denediğinde takvimler tutmayacak, takvimler tutacak bion tutmayacak hepsi tutsa rus çin takvimleri tutmayacak
orkidem gerçekten hepsini denkleştirip kesin olacak diye bişeyde yok
sen inançlı birisin mevlam zaten belirledi hakkımızdaki herşeyi biz sadece bişeyler yapmaya çalışıyoruz
gönlünü ferah tut denemeni yap çatlama zamanını yakala duanı et cnm
kızma sakın bana ablan sayılırım
ORKİŞİMMM,bakıyorum yine karamsarlığa sardın
canım bu ay yapmasan, nisanı iyonlardan dolayı es geçiyosun
diğer aylarda bionun,yorumcunun tutacağını ne biliyosunkiiiiiii
seyhanın dediği gibi biri denk gelse öbürü denk gelmiyoooor
kaldıki,bu söylediğinin bilimsel bir açıklaması varmı
geç yumurtlayıp oğlu olan bisürü insan var,biride benim ablam 2 oğlu var
kafaya herşeyi çok takıyosun orkişim yaaaaa....
bu karamsarlık duygularından sıyrıl,
elinden gelen herşeyi yaptın zaten...
rabbime tevekkül et,o mükafatını verecektir elbet
ne alaka ya:))kızım iyice kafa karıştırmayn siz de ha...
walla ne diyim..erkek çocuk için söylenilenlere bakıyorum,tam zıddını çevremde görüyorum..
-hiç enfeksiyon olmaması lazım deniyor,annem kocaman rahim ağzı yarasıyla erkek kardeşime hamile kaldı.
-tanıdığım bi arkadaş orgazm nedir bilmiyor,peş peşe 3 oğlu var..orgazm olamayan diğer bi arkadaşımın oğlu var ve arttırabilirim..
-süt ürünleri kullanmayın deniliyor,köyde yaşayan akrabalarımın peş peşe oğulları var..
-özellikle karbonatlı duş olayından korkmak lazım,Allah izin vermesin spermlerin yapısına zarar verebilir,sağlıksız bi çocuk olabilir...
şimdi bunlar istisna diyeceksiniz ama...ya bizim denediklerimiz istisna ise(
arkadaşlar bırakın bu kadar ayrıntıyı..tamam sebep-sonuç ilşkisi vardır mutlaka,ben de sağlıklı bi oğlum olması için elimden geleni yapıyorum..ama en güzeli hacet namazı kılıp dua etmek...zaten Allah ne nasip etmişse biz ona hamile kalcaz inş.belki kız,belki erkek:)))
birden içimi döktüm:))
orkdm ne yaptıın???
bence atlama yap ama çift çizgiyi gör ertesi gün yap
bak 36 saat bekleyince bende tutturamadım ve erken hamile kalırım bende.
vajinal duş ile ilgili düşündüğünü bildiğimden yorum yapmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?