- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.701
adetinin kaçıncı günü.ben o konuyu çok bilmiyorum.bence sorun olmaz.önemli olan ovulasyonu yakalamak.bu benim fikrim tabi.
daha yumurtlamadimm gec yumurtlayacagimm sanirimm
sence bu ayi es mi gecsemm
gec yumurtlama olunca kiz olur olayi var ya o acidan inaniyomusun buna
kizlarr bisey soyleyin bugun 14. gunum ikinci cizgi koyulasti bence aksama gulerr
sizce gec dollenme kiz olur olayi dogrumuu bisey soyleyin ne olurr oyleyse bu ayi es gececem cokta gecikmedi sanirim
kizlarr bisey soyleyin bugun 14. gunum ikinci cizgi koyulasti bence aksama gulerr
sizce gec dollenme kiz olur olayi dogrumuu bisey soyleyin ne olurr oyleyse bu ayi es gececem cokta gecikmedi sanirim
arkadaşlar bu ay ilaç kullanıyorum deneme yok.nisan gibi düşünüyorum bende.rica etsem bioma bakabilirmisiniz.nisan ayı 2012 için.doğum tarihim 21.10.1981.eşimin doğumu 11.05.1981. nisanda 13 ile 18 arası yumurtlamam olabilir.bu tarihlerde hangisine yatkınız.erkek bebek için hangi gün size zahmet arkadaşlar.
evt cnmya yumurta aki yapmistimm,acaba ondanmi olduuu,kimyasal nasil oluyo dis gebelik gibimiya cokk kotuyummmmmm
fiona bacım sen erkek bebişi buldun biliyorum. beni tanımazsın ben yeniyim bir şey soracağım. sen takvimler hususnda ne düşünüyorsun?? klomen ve iğne kullandın mı??
fiona bacım sen erkek bebişi buldun biliyorum. beni tanımazsın ben yeniyim bir şey soracağım. sen takvimler hususnda ne düşünüyorsun?? klomen ve iğne kullandın mı??
seyhan inşallah sorarlar, sanada banada, hepimize..
Kız ister misiniz uzman olurmuşuz herkes bize sorarmış
Canım ben klomen ve iğne kullanmadım.Ovulasyon testiyle kendim takip ettim.Takvimlere pek inanmıyorum.Ama tesadüf olabilir çin takvimi tutuyor.Aynı takvim kızımda tutmuyor.Bioritim de tutmuyor.Bir de muhakkak adakta bulunun arkadaşlar.Özellikle kurban.Ben buna çok inanıyorum.Allahım hepinize istediğiniz cinsiyette hayırlı evlatlar versin.
inşallah banada sorralar böyle
canimm yaaaa9 tane kaldi daha gulmedii ((((
naazzzzzz suna bir bakarmisin canim bu 20 li mi 10 lumu bisey anlamadimmm
Fab ** CLEAR BLUE ** Digital Ovulation Test Kit - 9 Tests | eBay
İnşallah canım.Ben de geçen yıl senin dediğin gibi diyordum hep.Rabbim büyük gün doğmadan neler doğar.
takvimlerin hiç birine bende inanmıyorum 50 tane takvim var çünkü
emre emirim sende baksana güzel bacım oğluşların bu takvime uyuyor mu???
Ancient Chinese Gender Predictor
ilki doğum tarihin, time zone nerde doğduysan orayı internetten bulabilirsin, ikincide muhtemel hamile kaldığın zaman, bir baksan canım çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?