Süper Anneler - 2011

adetinin kaçıncı günü.ben o konuyu çok bilmiyorum.bence sorun olmaz.önemli olan ovulasyonu yakalamak.bu benim fikrim tabi.

kizlarr bisey soyleyin bugun 14. gunum ikinci cizgi koyulasti bence aksama gulerr

sizce gec dollenme kiz olur olayi dogrumuu bisey soyleyin ne olurr oyleyse bu ayi es gececem cokta gecikmedi sanirim

kizlarr bisey soyleyin bugun 14. gunum ikinci cizgi koyulasti bence aksama gulerr

sizce gec dollenme kiz olur olayi dogrumuu bisey soyleyin ne olurr oyleyse bu ayi es gececem cokta gecikmedi sanirim

ertelediğinde diğer ay denediğinde takvimler tutmayacak, takvimler tutacak bion tutmayacak hepsi tutsa rus çin takvimleri tutmayacak

orkidem gerçekten hepsini denkleştirip kesin olacak diye bişeyde yok
sen inançlı birisin mevlam zaten belirledi hakkımızdaki herşeyi biz sadece bişeyler yapmaya çalışıyoruz

gönlünü ferah tut denemeni yap çatlama zamanını yakala duanı et cnm

kızma sakın bana ablan sayılırım

selam canım,çok şanslısın
senin 13 -25 nisan arası erkek günlerin,
eşinin 11-16 nisan erkğe yatkın ama 13 nisan nötr 16-22 nisan erkek günleri
oğluşuna kavuşursun inş....

fiona bacım sen erkek bebişi buldun biliyorum. beni tanımazsın ben yeniyim bir şey soracağım. sen takvimler hususnda ne düşünüyorsun?? klomen ve iğne kullandın mı??

emre emirim sende baksana güzel bacım oğluşların bu takvime uyuyor mu???
Ancient Chinese Gender Predictor
ilki doğum tarihin, time zone nerde doğduysan orayı internetten bulabilirsin, ikincide muhtemel hamile kaldığın zaman, bir baksan canım çok sevinirim

seyhan inşallah sorarlar, sanada banada, hepimize..
kız ister misiniz uzman olurmuşuz herkes bize sorarmış

fiona bacım sen erkek bebişi buldun biliyorum. beni tanımazsın ben yeniyim bir şey soracağım. sen takvimler hususnda ne düşünüyorsun?? klomen ve iğne kullandın mı??

Canım ben klomen ve iğne kullanmadım.Ovulasyon testiyle kendim takip ettim.Takvimlere pek inanmıyorum.Ama tesadüf olabilir çin takvimi tutuyor.Aynı takvim kızımda tutmuyor.Bioritim de tutmuyor.Bir de muhakkak adakta bulunun arkadaşlar.Özellikle kurban.Ben buna çok inanıyorum.Allahım hepinize istediğiniz cinsiyette hayırlı evlatlar versin.

takvimlerin hiç birine bende inanmıyorum 50 tane takvim var çünkü

canimm yaaaa9 tane kaldi daha gulmedii ((((

cizgisi nasil baktinmi...ben resim eklemeyi bilmiyorum yoksa yollardim sana benimkileri ...msnden yolluyum bak bi sen benimkine...

naazzzzzz suna bir bakarmisin canim bu 20 li mi 10 lumu bisey anlamadimmm

Fab ** CLEAR BLUE ** Digital Ovulation Test Kit - 9 Tests | eBay

baktim icinde 9 tane var , 11 euro posta ücreti istiyor kiz ..kendi kullanmis hamile kalmis..

Clearblue Digital Ovulationstest 10stk | eBay

eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst

ORKİŞİMMM,bakıyorum yine karamsarlığa sardın
canım bu ay yapmasan, nisanı iyonlardan dolayı es geçiyosun
diğer aylarda bionun,yorumcunun tutacağını ne biliyosunkiiiiiii
seyhanın dediği gibi biri denk gelse öbürü denk gelmiyoooor
kaldıki,bu söylediğinin bilimsel bir açıklaması varmı
geç yumurtlayıp oğlu olan bisürü insan var,biride benim ablam 2 oğlu var
kafaya herşeyi çok takıyosun orkişim yaaaaa....

bu karamsarlık duygularından sıyrıl,
elinden gelen herşeyi yaptın zaten...
rabbime tevekkül et,o mükafatını verecektir elbet

evet canım daha önce bakmıştım ben bu takvime iki oğlumda da tutuyor
şimdi nisan ayında düşündüğüm günede kız diyor,keşke hamiş kalabilsemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…