Süper Anneler - 2011

cnm ben eskilerden umut
hala kalmaya çalışıyorum işte
dediğin gibi olsaydı keşke

Umut canım sana yiğenimden bahsetmiştim çikolata kisti vardı ameliyat sırasında yumurtalığının bir kısmı alınmıştı ve dr.ların AŞILAMA BİLE MÜMKÜN DEĞİL ACİL TÜP BEBEK ODA TUTARSA dediği 2.5 senelik evliyken önce Rabbimin izniyle sonrada şu sizin oradaki dahiliye dr.unun guatr tedavisi sonucu 2.5 ay sonra doğal yollardan hamiş kaldı.. Çocuğu 4 yaşında Troidisi bi ara yükseldi falan yine o dr.a gitti tedaviye başlandı geçen ay ilacı bıraktı (troit ) veee dün 4 haftalık hamiş olduğunu öğrendiii...Bacım gel sen kocanı ikna et ve bu dr.git....

Son düzenleme:
Kızlar yiğenim bugün kadın doğumcuya gitti 4 haftalık hamiş..dr. vitamin ve her ihtimale karşı progestan vede folic vermiş..Foliği yarım iç fazlası bebeğin gelişimini etkiliyo demiş..Oda beni arayıp düşn bebek için acaba senin içtiğin folicten dolayımı bebek gelişmedi dedi (hamiş olmadan öncesi takviye olarak düşük ve boş gebeliğimde günde 1 tane kullanıyodum ) Valla kafam çook karıştı kürtaj sonrası dr.umda hamiş kalmadan 1 ay önce başla demişti...eeeee bu dr.ların sözleri birbirini tutmuyo

Son düzenleme:
Kızlar bu arada karakedi den haberi olan varmı doğum yapmış olması lasım bizim kırkımız karışacaktı ben nisan sonu doğurcaktım....

Kızlar bu arada karakedi den haberi olan varmı doğum yapmış olması lasım bizim kırkımız karışacaktı ben nisan sonu doğurcaktım....

karakedi 37. haftasinda suan dogurdu doguracakk iki gun once girmis o zaman dogurmamisti
kocam bebege besik bile almadi yazmiss
rabbim insallahh onada hayirli bir oglan verirr insallaaaahhhh

kizlarr sag kasigim gumm gummmmm
gun icinde sunenn akinti geldiii :18::18:

Çocuklarının cinsiyetiyle övünüp , karşısındakinin bile isteye canını yakanları Rabbim islah etsin.....Allah karakedini kocasınada merhamet etsin.....Dilerim rabbimden o bebeğin 40 çıkar çıkmaz karakedi ikiz erkek bebeğe hamile kalıır..

ayyy sorma canimm demin icimden nasil dua ettim biliyomussuuun insallahh dedimm hic beklemedigi anda oglunu rabbim yollar ona diye dua ettimm

insallahh rabbim nasip eylesin oglumm diye sevmeyi

Son düzenleme:
kalp atimina kesinlikle inanma pcsi bazilarinda tutmus olabilir ama tamamen tesadüf cikmayanlar okadar varki

peki kesenin içindeki durumu hakkında ne düşünüosun
resmen sağa yapışık ve şekilsizdi et parçası gibi?

olacak cnm inan buna
inşallah da hamişsindir bu ay
kızın çoktan yola koyulmuştur
düşünmemeye çalış
başka şeylerle oyalan
kafanı rahatlat

ayy ne diosun
gece 12 olmadan önce mi olsa acaba
ya 17 den önce de gülenyüzse sen bi sabah bi 17 de yaptın
gece 11 de olması daha mı ii olur
bilemiorum ki..

İbrahim-i Edhemden “kuddise sirruh” sordular ki, Allahü Teala, (Ey kullarım benden isteyiniz! Kabul ederim veririm, veririm) buyuruyor. Halbuki istiyoruz vermiyor? Cevap buyurdu ki Allahü Tealayı çağırırsınız, ona itaat etmezsiniz. Peygamberini “sallahü aleyhi ve sellem” tanırsınız. Ona uymazsınız. Kuran-ı kerimi okursunuz. Gösterdiği yolda gitmezsiniz. Cenab-ı Hakkın nimetlerinden faidelenirsiniz.... Ona şükür etmezsiniz. Cennetin ibadet edenler için olduğunu bilirsiniz, ondan sakınmazsınız. Babalarınızın, dedelerinizin ne olduklarını görür, ibret almazsınız. Aybınıza bakmayıp başkalarının ayblarını araştırırsınız. Böyle olan kimseler üzerlerine taş yağmadığına şükr etsin! Daha ne isterler dualarının neticesi, yalnız bu olursa, yetmez mi?

EYLESIN INS.

pscim ben bu ayda kalamam ben dun yumurtladim bence 17 gibii gulen yuz guler gulmez iliski olmaliydiii

aaa hemen nasıl çatlıyo ki

en azindan benim oyle oluyo yavuzcumm zatenn test yapmaktan gina gelmisti

yapmiycamm 9 akadar demistimm
ancak sag kasigimda batmalar olunca yaptim birde ne goreyim gulduu

momof vardi oda gulen yuzu sabah gordu aksam iliski olduu
onemli olan vucudu dinlemekk

cnm öle dusunme ıns kalırsın bu gece dualarım senınle tatlım.rabbım ol dedımı ınan oluyo benım bı arkadasım vardı adet bıttıkten sonra 3 gun ustuste ılsıkı olmus ve oglu 1 yasında su an sen yeterkı duanı tam et bcm kalbıne getırme karamsarlık ıns olacak.

kizlar ne olur bilen birisi yazsinn

sik iliski erkek kiz oranini degistirrmi yani x ler mi cok olurr offff

kizlar ne olur bilen birisi yazsinn

sik iliski erkek kiz oranini degistirrmi yani x ler mi cok olurr offff

orkdm ben bilmiyorum ama yanlışlıkla hamile kalanlar genelde erkek oluyor, bu iş ile ilgilenen dr lar hep seyrek ilişki diyor.. ama karabiber var hatırlıyorum o birde keçiboynuzu kullanmıştı siz kullandınız mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…