Süper Anneler - 2011

peki kesenin içindeki durumu hakkında ne düşünüosun
resmen sağa yapışık ve şekilsizdi et parçası gibi?

sanirim bugün 7 haftalik olmussun ,ben kizima 6 hafta 4 günlükteki usg sola yapisikti,8 haftada sagdaydi
haftaya doktora git cünkü usg 7,8,9 haftalik olmasi gerekli

kizlar bunada bakin kameri cin takvimiymis

SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi

Son düzenleme:
orkdm bacım dene sen gene, bence o kadar çabuk olmamıştır..
öptümm süper anneleri

Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün seks yapmayı öneriyor. Seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.

Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.

SEKSE ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ

Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin sekse ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.

Sperm vücutta kaldıkça DNA yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi.

benim bildimde tam tersi ama zaman degistikce bilgilerde artiyor benim duydum 7,8 sene önceydi simdiki arastirmacilar cok daha dikkatli diye düsünüyorum

suna aklim takildi düsük yapma riski,benim esim perhizden cikti iliski oldu ve sonuc bos gebelik olmusdu :44:

peki gülen yüz nezman cikti ve gülen yüz ciktindan kac saat sonra iliski olmali ?

28 saat sIk gelmiyor bana

gulen yuz 17 de cikti dun canim

suan kasiklarim ara ara batiyorr vc ye gittim az haslanmis yumurta aki kivaminda akintim var

suan kasiklarim ara ara batiyorr vc ye gittim az haslanmis yumurta aki kivaminda akintim var

orkidem peki bugün saat kacta birlikte olman lazim ? cünkü test hic kullanmadim icin acemiyim

ama dedigim gibi 28 saat SIK sayilmiyor 1 günü gecmis ne az nede cok tam zamani gibi

orkidem peki bugün saat kacta birlikte olman lazim ? cünkü test hic kullanmadim icin acemiyim

ama dedigim gibi 28 saat SIK sayilmiyor 1 günü gecmis ne az nede cok tam zamani gibi

vala nebilim cok sizlama oldu böylede hic olmamistim adet sancisi resmen...Isteydim, cok isim oldu ancak yeni otura bildim...isteyken allahdan aklima takilmiyor....Hayirlisi esim bugun gene saldirdi bana, küstü gitti vala, sen görürsün kendime yenikari alicam dedisen isteyince oluyor ben isteyince olmuyor dedi..

cok sagol canim, iyki varsiniz yoksa kimlere icimizi dökecegiz ya....Yarin gene sadicima gitcegiz kizi olcak pembisler doldurmus dolabini bi görseniz...

saat 12 de iliski olacak teros oyle demistii oda 30. saat oluyor ama 1 gibide olabilir

ama ben dun yumurtladim gibi

saat 12 de iliski olacak teros oyle demistii oda 30. saat oluyor ama 1 gibide olabilir

ama ben dun yumurtladim gibi

teravet bu isin ustasi orkidem 12,1 gibi olsun bencede bu ay tutacak gibi ,gece 12 kadar redbula devam canim en azindan 2 tanede olsa icsin

testim var ama guluyorsa yumurtladinmi oluyorr ozaman daha az sansimm
sanirim deneme olmayacak kizlarr

cinsel perhizin etkisine pek inanmıyorum bacısı.
hatta sık ilişkide hareketlilik daha iyi olur.

ben inanıyorum teroş cum
1 gün arayla yapılan ilişkide spermler ne kadar hareketli olur ki
72 saatte olgunlaşıyorlar
hem çok sık ilişkiyle hamile bile kalınması çok zor
bence.............................
28 nisan 2007 türkiye olarak bakıldığında ay takvimi kızda.
ama bernurun oğlu oldu
çok takmamak lazım bence

kesinlikle takılmamak lazım

afffffffffffffffffffffffff bacım yaaaaaaaaaaaaa
yumurtlama sonrası olduysa erkek olma ihtimali kıza göre çok fazla
canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
belli olunca alıştır kendini lütfennnnnnnnnnnnnn
şimdilik arada kal çünkü netleşen bişey yok hayatımmmmmmmmmmm

bernurcumm cokta sik degil cunki 8 gun aralikla dun bir buda iki zaten haftada bir oluyor normalde bile ama hayirlisii denememe tarafindayimm

rabia cnm ben 9. haftada yine gidicem
o zaman görürüz nerde
hayırlısı herşeyin..

bernur doğru diosun sabredip görmek lazım
12. haftada söylerler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…