Süper Anneler - 2011

Acaba takvim tersinimi söyliyor kiza- erkek
erkeke- kiz??????

bilmem aryık olabilir bencede aslında insan inanmak istediğine inanır.:2: bence kimin içi nasıl rahat edecekse ona inansın önemli olan bebişlerin sağlıklı olmaları..STRES YOK

bu adreste yine kızıma kız çıktı ablam için baktım onun kızı içinde kız dedi..bu takvim daha detaylı ama daha kolay..en azından baba hesabı yok

yine tuttu demek, benim söylediğim takvim bu.. yani denediğim. ama tutmayan var sayı az, orkdmn de tutmadı meselaaa:26::26:

yine tuttu demek, benim söylediğim takvim bu.. yani denediğim. ama tutmayan var sayı az, orkdmn de tutmadı meselaaa:26::26:

bence genele bakmak lazım nekadarı tutdu mesla. ama dediğim gibi bunlar çokda güvenli yöntemler değil...bi sitede okudum japonların yöntemi telkinmiş..yani hangi çocuk istiyorlarsa onu doğuracam diye kendilerine hep o yönde telkinler veriyorlarmış..yapacağımız tek şey sadece inancımızı yitirmemek olmalı..

kizlar dr a bi soru daha sormustum

30. saatte ki iliski cok iyi olmus dedi
sik iliskide hareketli sperm sayisina etki edeceginden sansi birazdaha arttirir yazmis

kizlar dr a bi soru daha sormustum

30. saatte ki iliski cok iyi olmus dedi
sik iliskide hareketli sperm sayisina etki edeceginden sansi birazdaha arttirir yazmis

orkdm nasıl yani erkek için sık ilişki mi ama korunmalı heralde:26:

orkdm nasıl yani erkek için sık ilişki mi ama korunmalı heralde:26:

evt canim doktora sor diye bi site var hem oraya hemde ozel hukmene sordum

cok perhiz sperm sayisini cogaltip hareketi kisitliyormus

az perhizde dedi sayi az olsada hareketlilik kalite yuksek olur dedi ya bakalim hayirlisii
korunmali tabiiki canim arka arkaya degildi zaten bizimkide iki gundu biri korunmaliydi iste

ALLAH razı olsun gülüm iyiyim sen nasılsın?ben test için bekliyorum.bugün 8.gün :)yapsam da çıkmaz galiba

sen ne yaptın bir gelişme var mı?

canım ben bu regli ile yum takibi başlayacaktım ancak takvim uymuyor diyee (çok komik ama!) bir ay daha erteledim inşallah denemem nisan sonu olacak

hayırlısı olsum kuzum inşallah oğluşun senle:))
inan kıııız

canım ben bu regli ile yum takibi başlayacaktım ancak takvim uymuyor diyee (çok komik ama!) bir ay daha erteledim inşallah denemem nisan sonu olacak

yavrum için nasıl rahat edecekse öyle yap bence .ALLAHIN izniyle bu takvim tuttuysa yine tutar .ben de yorumcu tutsun diye belkide yumurta bitti gitti yani geç ilişki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…