- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.281
Acaba takvim tersinimi söyliyor kiza- erkek
erkeke- kiz??????
benim oğlumda da tutuyor bu takvim ben de senin gibi çok baktım. tutmayanda çok var ama...bir de bu tutsa bio tutmuyor. bio tutsa bu tutmuyor.
Evet canim onu yaziyorumhamile kaldığınız günü yazıyorsunuz dimi alttaki tariheee??
kuzenime sordum bir kız bir oğlu var ablasıda kendide buna göre ayarlamışlar çocukları, ilginççç
Ancient Chinese Gender Predictor
bu adrese bak canım
bu adreste yine kızıma kız çıktı ablam için baktım onun kızı içinde kız dedi..bu takvim daha detaylı ama daha kolay..en azından baba hesabı yok
yine tuttu demek, benim söylediğim takvim bu.. yani denediğim. ama tutmayan var sayı az, orkdmn de tutmadı meselaaa:26::26:
35,5. saat sonra oldu bacımsın
1-2 saat daha bekleseydim diyorum
kizlar dr a bi soru daha sormustum
30. saatte ki iliski cok iyi olmus dedi
sik iliskide hareketli sperm sayisina etki edeceginden sansi birazdaha arttirir yazmis
kizima kiz diyo ikincinin cinsiyeti belli degil onada erkek deyiiiii....bu tkvim
egem sen ne yaptın kuzum, test yapmıyon mu???
orkdm nasıl yani erkek için sık ilişki mi ama korunmalı heralde:26:
ALLAH razı olsun gülüm iyiyim sen nasılsın?ben test için bekliyorum.bugün 8.gün :)yapsam da çıkmaz galiba
sen ne yaptın bir gelişme var mı?
evt canim doktora sor diye bi site var hem oraya hemde ozel hukmene sordum
cok perhiz sperm sayisini cogaltip hareketi kisitliyormus
az perhizde dedi sayi az olsada hareketlilik kalite yuksek olur dedi ya bakalim hayirlisii
korunmali tabiiki canim arka arkaya degildi zaten bizimkide iki gundu biri korunmaliydi iste
canım ben bu regli ile yum takibi başlayacaktım ancak takvim uymuyor diyee (çok komik ama!) bir ay daha erteledim inşallah denemem nisan sonu olacak
Psci yavrum senin yorumcu ne diyor ALLAHIN izniyle ben ona taktım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?