Süper Anneler - 2011

yavuz arkadaş sendeki takvim hesabı nedir nasıl yapılır bi yardımcı olsan bana sevinirim msj yazamıyorum özeline

canım takvim bu adreste
Baby Gender Predictor
ben kkda gezinirken bulduğum tarihleri denedim, etrafımda bulduklarımı denedim uymayan 4 kişi falan 20 kişi bakmışımdır. belki daha fazla.
ama bilimsel değil hatta saçma buluyorum, buna göre deneyeyim diyorum ama hamile kalıp kalmayacağın kesin değil:26::26:
sende bak bakalım etrafındakileride dene, banada haber ver

çok sağol bende ordan bakayım sonucu yazarım teşkler..

yavuzcum bilmiyorun ne kadar gercek ama bi kızım var önce onu hesapladım doğru çıktı..sonra yeğenimi hesapladım oda doğru çıktı..fakat burdaki en dikkat edilecek konu yaşınızın gerçek yaş olması.mesala önce hesaplarken eşimin nufus kagıdındaki yaşını yazdım olmadı..kızıma hep erkek dedi.sonra birden aklıma geldi eşimin yaşını 1 yaş küçülttüğü onu deneyince valla bildi..bu ay bi denemem oldu korunmasız yaptık erkek olsun isitoyum bende bu hesapta erkek dedi ama dediğim gibi garantisi yokk...çok sağol yavuzcum..

Canim nereye bakdin takvim nerde????

bahsettiğiniz takvime baktım.
Kızıma erkek , oğluma kız diyor.

Bu ayki denemem için ise erkek diyor.

Takvimlere inanmamak lazım...

hamile kaldığınız günü yazıyorsunuz dimi alttaki tariheee??
kuzenime sordum bir kız bir oğlu var ablasıda kendide buna göre ayarlamışlar çocukları, ilginççç

sinekoc eşinin doğum tarihinimi yazdın?
anlamadım neden??

Baby Gender Predictor Test bu linkte hem annenin hemde babanın sadece ay ve yıl olarak doğum tarihini istiyor..bide hamile kalacağın yada kalmak istediğin ay yazınca cıkıyor..eşimin doğum tarihini değiştirmiş..o yüzden gerçek doğum tarihi yazınca doğru çıktı..

hamile kaldığınız günü yazıyorsunuz dimi alttaki tariheee??
kuzenime sordum bir kız bir oğlu var ablasıda kendide buna göre ayarlamışlar çocukları, ilginççç

hamile kaldığın yada işte kalmayı düşündüğün ay yazılacak ...ay olarak yazacan

haklisin canim biraz cok heyecan yaptim
nihayet fr dan da cevap gelmiss iliski sayisindan cokkkk zamanlama cok onemli demis
x ve y orani her bosalmada esit oldugunu soylemis baska bi dr da

onemli olan hareket ve tam zamanlama diye ustune basarak soylemiss bir nebze rahatladim
hatta dr un birii o cinsel perhize sehir efsanaeleri yazmiss

benim oğlumda da tutuyor bu takvim ben de senin gibi çok baktım. tutmayanda çok var ama...bir de bu tutsa bio tutmuyor. bio tutsa bu tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…