Süper Anneler - 2011

teravet
kremsiye dönmüşse yumurtlama olmuş bitmiş demektirdiyor shetless
bu durumda y lerin hızlı olduğu kabul ediliyorsa
her halukarda onlar daha çabuk ulaşmazlar mı yumurtaya
0+12 sence mantıklı mı

belki de öyledir
ama zaten kıza meyilli bir çiftte kremsi ise akıntı y ler yol alamıyordur belki de.akıntı çok önemli bence

Türkiyem Allah şifa versin bacımsın

orkiş her şeyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun tosun yola çıkmıştır inşallah
olabildiğince uzayan akıntı ne zamandı

Türkiyem Allah şifa versin bacımsın

orkiş her şeyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun tosun yola çıkmıştır inşallah
olabildiğince uzayan akıntı ne zamandı

Zamanlamadan dha cok ben perhize takmistim
Uzayan akintiyi ilk koyu bulanik sariydi jel gibi iki gun onceydi.
Berrak olan ise azdi ama dun gun icinde geldi azdi ama agri yoktu agri ilk gulen yuz varken oldu

slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar benden suan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti

Allah yardımcın olsun canım...bebeğin için şifa ayetleri oku..bi de Allahın ''YA ŞAFİ'' ismini tesbih olarak çek...Allah şifa verendir inş.

gelincigimmm su sIk iliski hakkinda bisey de ne olurrrr

kafayi yiyecemmmm icimdeki his hamilesin diyorr

gulen yuzden 31. saat iliski oldu ama kanimca gec kaldim

orkidecim çok vesvese yapıyosun ama..hamile ol işte ne güzel...ovulasyon testleri %100 geçerli değil....hangisinin nasibi ise o döllemiştir yumurtanı zaten:))inş. sağlıklı bi oğlun olur bi tane...emin ol sen tam zamanında da yapsaydın,ya da yapmasaydın Allah ne dilediyse o olacak...hepimiz için geçerli...sadece burda sebeplere tutunuyoruz...gerisi boş:)))

yavuz arkadaş sendeki takvim hesabı nedir nasıl yapılır bi yardımcı olsan bana sevinirim msj yazamıyorum özeline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…