- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.361
uyuyamıyorum
Rabbim sabır ver yalvarırım
canimsin hayranim vallahi sana cok sakinsin hani hic ben gibi deilsinn
ucuncu olmasina ragmenn insallah bak gor oglusun olcak senin
yorumcu ne diyordu sana
toparlanmak istiyorum pscim...
sadece toparlanmak...
Rabbime tamm teslimiyetle bekilyorum...
yeryüzüne yağmuru indirip toprağı rahmetlendirdiği,serinlettiği gibi
yanan yüğreğimede rahmet etmesini diliyorum
bacım senin nasıl gidiyor hamilelik
darısı başımıza dua et hamiş hamiş
kizlar dr a bi soru daha sormustum
30. saatte ki iliski cok iyi olmus dedi
sik iliskide hareketli sperm sayisina etki edeceginden sansi birazdaha arttirir yazmis
Canım bu perşembe aslında test tarihim.ymb sen yarın kan tahlili yaptıtacaktın dimi?? inşallah tutmuştur, tutmadıysada yola devam
Hayır canım silik bile çıkmadı. Kızımda adetin 24. günü idrarda bakmıştım. Çok silik çıkmıştı.Ona güvendim belki varsa çıkar diye. Bugün de adetin 24. günü.silikte olsa birşey çıkmadı mı? ama bence de erken gibi bir iki gün sonra tekrar yapsan.bence daha kesin değil belki de bebişin seninledir inşallah
Canım çatlatma iğnesi oldumya , geç yumurtlama olmaz heralde.Artık tam adet günü yapayım, yani perşembe günü.silikte olsa cikardi diycem ama gec yumurtlama falan deil demi
iki gun sonra tekrar yap muhakkak cikmasi lazim varsa eger
Canım bu perşembe aslında test tarihim.
Perşembe reglin 28. günü.Aslında 30 günde bir adet oluyorum ama klomenle yumurtlama 2 gün erken olmuştu.
Ben belki çıkar diye idrar testi yapacaktım evde.
Doğru canım tutmadıysa yola devam.
Hayır canım silik bile çıkmadı. Kızımda adetin 24. günü idrarda bakmıştım. Çok silik çıkmıştı.Ona güvendim belki varsa çıkar diye. Bugün de adetin 24. günü.
Hayırlısı artık.
Canım çatlatma iğnesi oldumya , geç yumurtlama olmaz heralde.Artık tam adet günü yapayım, yani perşembe günü.
idrarda gebeliğin pozitif çıkması için adet gününden birkaç gün geçmesi lazım.bu hormon vücutta en son idrara geçiyor.idrarla atılması zaman alıyor.
Kiz orkis Son bir gun kala neden iliski yaptin anlayamadim...diger ay 3, 5 gun perhiz vardi
iyi akşamlar kızlar....
bu gece bebeğimle son gecemm..
çünkü bebeğim beni değil cenneti seçti..
9 haftalık yavrumun kalbi durmuş...
sabah kanamam olunca acile gittik...
dr kalp atışı yok,fetuz ex dedi....
ben yavruma ceylin yada muhammed mert ismini koyacaktım.dr ex fetus koydu yavrumun ismini....
yarın kadın doğumcuya gidecem...
ve ne olacağını biliyorum...
ya alacak ya düşmesini bekle diyecek...
veren Rabbim alan da Rabbim...
ben hayırlı sağlıklı uzun ömürlü imanlı bir evlat istedim...
Rabbim beni benden çok sevdiği için geri aldı yavrumu çünkü duydu beni;ya hayırsızdı ya sağlıksız ya da imansızz...
çünkü ben öyle olsun diye dua ettim,rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.
ALLAH hayatta olan yavrularımıza ve hamilelerimizin bebişlerine uzun ömür versin...
hamilelik bekleyenlerle birlikte bana da tekrar hamilelik nasip etsin;yine duam;
hayırlı sağlıklı uzun ömürlü imanlı yavrular olsun...
canim 9 gun olacaktii o gunde yapmasaydikk sik iliski coktan iyidir diye dusundum
Orkişim üzülme hiç belli olmaz,
Yaradan dilerse herşey olur
Bence olacak :))))
Dualarımdasın bacım .hepiniz.......
nur_sey_nur
Rabbim sabrını arttırsın inşallah
Bence sen herşeye rağmen güçlü bir bayansın
bunu da atlatacaksın hayırlısıyla
ve yine bebişini konuşuyor olacaz canım...en kısa zamanda.....
kizi deil canim oglusu insallah iyi olurr
ne yapayim canim sabah atesimi olcmeye basladim 36.2 cikti cok dusuk ben bu ayda kalamadim bence
neyse uzulmuycem sanki kalmasamda ama taaki mayis hazirana kalacakk
nasıl görmüş teroş yaaaaa
peki bunun için ne yapmak lazımmış söylememiş mi
yok olasıca y leeeeeer
yumurtlamadan sonra hamile kalsan da kalmasan da ateşin yükselir. adet olacağın gün düşmezse hamilesindir demektir.
o zamann benim niye dusuk cikti bisey anlamadim gecen ay iliskiden sonra hep 36.5 lerde gittii regle 3 gun kalana dek sonrasinda dustuu
cnmyaaa insss hamissindirr ,ve inss ogluslarr gelir birazzz
yaa kizlarr su aralar psikolojimm cokk bozukkk,burdan ve esimden destek aliyorum inanin,guzel haberler duymaya cok ihtiyacimm varrr
inss birbirr guzel haberler veririzzzz
Slm canim bir ay beraber denemistikde ikimizinde tutmamisti.......nasip artik....hamilelik guzel geciyor sukurler olsun...kizimda hicbirsey yapamamistim bulantidan bu hamileligimde acisini cikariyorum bol bol yiyorum...bulantilarim azSuslenip puslenip geziyorum.....sukurler olsun.....sen ne zaman dusunuyorsun hamilelik?
iyi günler arkadaşlarım...
ben geldim;
yorgunum,uykusuz,halsiz,bitkinimm..
elinden şekeri alınan çocuk gibi hissediyorum kendimi,tadını bile alamadan elinden şekeri alınan çocuk..
karnıma dokunamıyorum...yavrumun yeri... bomboş artık..
içim buz gibi,ısınamıyorum...
alışmaya çalışıyorum...
her sabah onsuz uyanmaya alışmaya çalışıyorum...
yardım et Allah ım... sabır dayanma gücü ver...
biliyorum senindi,sen verdin sen alırsın..
yalvarırım rabbim onun yerini boş koyma,
tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?