Süper Anneler - 2011

egeada cok gecmis olsun canim benim, üzülme neolur..

Kaktus senin iki oglunmu var? sen kiz planimi yaptin anlatirmisin ben suan denemedeyim...

evet canım 2 oğlum var ikincisinde kız için uğraşmıştım ama rabbim böyle hayırlı kılmış hakkımızda.1-1.5 ay kız diyeti yaptım kalsiyum ağırlıklı beslendim deneme zamanı vajinal duş yapmıştım bio rus ve çin takvimleri hep kız gösteriyordu ayrıca kese yeri soldaydı(kız derler) işte sonuç kız güzeli maviş bi oğlum oldu.

kakulecimm senin icin o sitede erkekn yumurtaldi diye biseyler yazildii
birde sen yogurtlu dus yapmistin degilmii
hayrett yaaa oglusun nasil olduu
demek kocisin kuvvetliymiss

orkidem adet bitimnden hemen sonra arka arkaya 3 gün denedim nasıl erken yumurtlayım anlamadım adet biter bitmez mi yumurtladım anlamadın canım yaa
artık üçüncüye kadar siz bu işin şifresini çözersiniz onları deneriz

orkidem ben sana ne dedim.gördün mü bak günde 2 kere bile yapsan Allah verecek,nasip edecek olduktan sonra hiç bi önemi yok tatlım..
Allah ım güzel Rabbim bize de nasip etsin inşallah yaa.
dua edelim nolurr...

INSALLAHH NURUM BENIM INSALLAHHH SENDE DUA ET BEN HEP DUA EDIYORUMM EMIN OLL KABUL OLCAK DUALARIMIZZ
AMA BEN GEBE DEGILIM BU AYDA OLMADI HAYIRLISII
BEN NE DUSUNUYORUM BILIYOMUSUNU GULEN YUZ GULDUKTEN 24 SAAT ICINDE CATLIYOR YUMURTAA IKIDIR OLMADI COK GEC KALIYORUM
Orkdm perhizi kafana takma çok etkisi olacağını düşünmüyorum çünkü benimde 1 günlüktü perhiz.

iste bu ayyy supersiniz fiona karabiberr yana yana arastiriyodum valla

kakuss bi hadis vardi yaa hemen o geldi aklimaaa:44::44::44:

kizlar bu ayda hamile degilsem nisani bos gecicem ve antibiyotik kullanicam
kilo vermem gerek en az bir 3 kilo guzel bir diyet bilen yazssin ne olurr
yaz geliyorr
ph metreyi dijital olanindan almayi dusunuyorum yaptigim duslarin ph bayaa yuksektii kusuratini olcemedigim icin
spermleri olduruyo olabilir
ama bu ayda olmadii atesim cok dusukk bu sabahda 36.3 cikti

Son düzenleme:
orkısım nerden cıkardın ya hamıs olmadıgını dur daha 3 gun anca oluyo kızAlemsın

ne zaman olmustuu unuttum bile
ama atesim cok dusuk canim normalde yumdan sonra yukselir gebelik varsaa hep yuksek seyreder birde hicbir belirti yok akinti falanda yok

Son düzenleme:
orkişim strese girme canım bence mayısta adetin bittikten sonra 1 hafta gecir ilişkini yap duanı et
armutun sapı üzümün cekirdeği derken gebe kalamıcaz
bana öle geliyorr
eşim gelince deneyeceğim eylülde burda inşallah sehir değişikliğinden siklusum değişmezse hemen deneyecemmm çok gec kaldım zatennnn canım hakkımızd hayırlısı olsun rabbim bizim için hayırlı olanı versinnn hepimiz içinmnnn
imanlı kuranlı nmuslu salih evlatlarımız olsunn 10 tene kızımız yoksa kız olursada olur 3, yü yaparız bizde veren allah verirr napalımmmm.

kakuş oğluna maşallah
bende senin erken yumurtlamadığına inanıyorum.senin gibi o kadar varki.sık ilişkiyle oğlu olan yum öncesi oğlu olan yum sonrası kızı olan.teroşunda dediği gibi bazı kadınlar erkek bazıları kız bebeğe meyilli.ben bunu deim arkadaş.kadının rolu daha fazla.erkeğin sperm kaşitesinede çok önem vermiyorum.herşey nasip.
bede çok heycanlıyım ama hala karar veremedim.
dün gece rüyamda kız bebek gördüm:44:ama o kadar güzelmişki bakıyorum diyorumki çok güzel maşallah.
iki kere oğlan bikere kız gördüm hadi bakalım hangisi çıkacak.bulantılaım bayağı hafifledi.
ve çok hafif karnım var gibi.ama göbekmi bebekmi ayıramıyorum
bu hafta içi ikiliye gidicem.dört gözle ekranda olacak gözlerim

aynenn canim katiliyorumm

baksana ikidir kalamadim normalde cok cabuk kalirimm iki kez gebelik gecirdim ikisindede ilk denemede tuttuu
hatta birinde regl bitince 3 gun sonraydii imkansizz diyordumm sokk gecirmistim
ama 9 haftallikken kalbi durdu
mayista insallah gulen yuz gulunce iliski olsun diyorumm teros bacim sen ne dusunuyon bu konuda
domatesler falanda olur insallahh ucuz ucuz alir yeriz
gulnevamm yaz ayini sakin bosa gecirmee boooooolllca domates ye salataliktan uzak dur
domateste boll potasyum var birde alkali icin super bi besin diyorlar
matematikk bana sakin icmemezlik yapma suyunu demisti ama hazirin sulari berbatt oluyorr

dikkat ederseniz gereksiz yere alınan takviyeler kanser riskini artırıyor.o sebepten gereksizyere diyet yapma taraftarı değilim.ben çinko folik demir balık yağı falan bayağı bi yüklendim.sonra bebeğim karnımda öldü biliyorsunuz...
bu bebeğimi allah kucağıma almayı nasip etsin folik dışında almadım.foliğide zaten bugünden itiberen içmiycem.

mimoss insallahh erkek canim seninkisi ruyalarina seytan vesvese sokuyor erkege yor hep
icinden ne geciyorr
bende yazdiklarina katiliyorum erkegin spermiyle alakali deil bu konueskiler dogru demiss kadin belirliyo cinsiyetii belirlemesede seciyor bu bir kesin

mimoss insallahh erkek canim seninkisi ruyalarina seytan vesvese sokuyor erkege yor hep
icinden ne geciyorr
bende yazdiklarina katiliyorum erkegin spermiyle alakali deil bu konueskiler dogru demiss kadin belirliyo cinsiyetii belirlemesede seciyor bu bir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…