- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.401
egeada cok gecmis olsun canim benim, üzülme neolur..
Kaktus senin iki oglunmu var? sen kiz planimi yaptin anlatirmisin ben suan denemedeyim...
kakulecimm senin icin o sitede erkekn yumurtaldi diye biseyler yazildii
birde sen yogurtlu dus yapmistin degilmii
hayrett yaaa oglusun nasil olduu
demek kocisin kuvvetliymiss
ahhh maşallah bizede nasip olur inşallah
orkidem ben sana ne dedim.gördün mü bak günde 2 kere bile yapsan Allah verecek,nasip edecek olduktan sonra hiç bi önemi yok tatlım..
Allah ım güzel Rabbim bize de nasip etsin inşallah yaa.
dua edelim nolurr...
Orkdm perhizi kafana takma çok etkisi olacağını düşünmüyorum çünkü benimde 1 günlüktü perhiz.
evet canım 2 oğlum var ikincisinde kız için uğraşmıştım ama rabbim böyle hayırlı kılmış hakkımızda.1-1.5 ay kız diyeti yaptım kalsiyum ağırlıklı beslendim deneme zamanı vajinal duş yapmıştım bio rus ve çin takvimleri hep kız gösteriyordu ayrıca kese yeri soldaydı(kız derler) işte sonuç kız güzeli maviş bi oğlum oldu.
orkidem adet bitimnden hemen sonra arka arkaya 3 gün denedim nasıl erken yumurtlayım anlamadım adet biter bitmez mi yumurtladım anlamadın canım yaa
artık üçüncüye kadar siz bu işin şifresini çözersiniz onları deneriz
kakuss bi hadis vardi yaa hemen o geldi aklimaaa:44::44::44:
orkısım nerden cıkardın ya hamıs olmadıgını dur daha 3 gun anca oluyo kızAlemsın
orkişim strese girme canım bence mayısta adetin bittikten sonra 1 hafta gecir ilişkini yap duanı et
armutun sapı üzümün cekirdeği derken gebe kalamıcaz
bana öle geliyorr
eşim gelince deneyeceğim eylülde burda inşallah sehir değişikliğinden siklusum değişmezse hemen deneyecemmm çok gec kaldım zatennnn canım hakkımızd hayırlısı olsun rabbim bizim için hayırlı olanı versinnn hepimiz içinmnnn
imanlı kuranlı nmuslu salih evlatlarımız olsunn 10 tene kızımız yoksa kız olursada olur 3, yü yaparız bizde veren allah verirr napalımmmm.
kakuş oğluna maşallah
bende senin erken yumurtlamadığına inanıyorum.senin gibi o kadar varki.sık ilişkiyle oğlu olan yum öncesi oğlu olan yum sonrası kızı olan.teroşunda dediği gibi bazı kadınlar erkek bazıları kız bebeğe meyilli.ben bunu deim arkadaş.kadının rolu daha fazla.erkeğin sperm kaşitesinede çok önem vermiyorum.herşey nasip.
bede çok heycanlıyım ama hala karar veremedim.
dün gece rüyamda kız bebek gördüm:44:ama o kadar güzelmişki bakıyorum diyorumki çok güzel maşallah.
iki kere oğlan bikere kız gördüm hadi bakalım hangisi çıkacak.bulantılaım bayağı hafifledi.
ve çok hafif karnım var gibi.ama göbekmi bebekmi ayıramıyorum
bu hafta içi ikiliye gidicem.dört gözle ekranda olacak gözlerim
kakuş oğluna maşallah
bende senin erken yumurtlamadığına inanıyorum.senin gibi o kadar varki.sık ilişkiyle oğlu olan yum öncesi oğlu olan yum sonrası kızı olan.teroşunda dediği gibi bazı kadınlar erkek bazıları kız bebeğe meyilli.ben bunu deim arkadaş.kadının rolu daha fazla.erkeğin sperm kaşitesinede çok önem vermiyorum.herşey nasip.
bede çok heycanlıyım ama hala karar veremedim.
dün gece rüyamda kız bebek gördüm:44:ama o kadar güzelmişki bakıyorum diyorumki çok güzel maşallah.
iki kere oğlan bikere kız gördüm hadi bakalım hangisi çıkacak.bulantılaım bayağı hafifledi.
ve çok hafif karnım var gibi.ama göbekmi bebekmi ayıramıyorum
bu hafta içi ikiliye gidicem.dört gözle ekranda olacak gözlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?