- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.381
slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar bendensuan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti
suzan canımhoşgeldin neyse bu hafta sonu çok yoğun sayılmaz okuman çabuk biter
yaaa canım bak sen hamişsin, ben de tık yook
aslında ben denediğim ay hiç aklımda yoktu öyle estim denedim. ondan sonrada denemedim hiç, inşallah nisanda tekrar düşünüyorum
umarım hamileliğin rahat geçer, gönlüne göre olur her şey
canim 9 gun olacaktii o gunde yapmasaydikk sik iliski coktan iyidir diye dusundum
eylule kafam cok karisikk inanki su perhiz konusunda insallahh hamile deilimdir diyorumm
ogrenene kadar icim icimi yiyecekk
senin antepteki o dr bu perhiz hakkinda neler demisti
kurbann olurumm bunu veren rabbimeeee
ey yerleri gokleri yaratan rabbim bizede ver bu pasadan ne olurr
karabiberr icimi rahatlattin tatlim cok ama cok saolasin insallahh benimdee bu pasadan olur
coookkk ama coook tatli annesii kuck adam senii rabbim seni korusun omrunu uzun bahtini guzel eylesinn
kurbann olurumm bunu veren rabbimeeee
ey yerleri gokleri yaratan rabbim bizede ver bu pasadan ne olurr
karabiberr icimi rahatlattin tatlim cok ama cok saolasin insallahh benimdee bu pasadan olur
coookkk ama coook tatli annesii kuck adam senii rabbim seni korusun omrunu uzun bahtini guzel eylesinn
nurummmmm nasilsin canmmm,inss birazz toparlanabilsindir,rabbimm buyuk cnmmmm inan hersey yoluna girecekkk
orkidem ben sana ne dedim.gördün mü bak günde 2 kere bile yapsan Allah verecek,nasip edecek olduktan sonra hiç bi önemi yok tatlım..
Allah ım güzel Rabbim bize de nasip etsin inşallah yaa.
dua edelim nolurr...
eylule kafam cok karisikk inanki su perhiz konusunda insallahh hamile deilimdir diyorumm
ogrenene kadar icim icimi yiyecekk
senin antepteki o dr bu perhiz hakkinda neler demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?