Süper Anneler - 2011

turkıyem ne olur uuzlme uzulunce sutede etkı yapar.sen moarallı ol.allahın ısnıyle saglıkla evınede gotureceksın..çok gecmış olsun.
orkıde bacım bılırım o sozlerı.aynen dını butun ınsanlar sozde..ne yapabılırızkı..allahım nasıp edecek ınşallh oglunu.sen çok sıkıntı yapıyon kendıne.az rahatla kuzum(
travet bebek sagda degıl bacım.barız solda bu bebek.ınşallh rabbım ogluşunu kucagına verırı..

ikili test için gün sayarken bugün bebeğimin kalbinn durduğunu öğrendim.
hiç birşey yazmak istemiyorum.yine aynı şey geldi başıma
allah beni cezalandırıyor
.akşam üzeri imzalı izinle geldim eve..
gece nöbetçi dr beni kürtaja alıcak.hazırlığımı yaptım birazdan çıkıcam.
uzun zaman bu bebek işini kapatıyorum rabbim bana ne kız ne erkek nasip etmiycek.benim haşimato hastalığımdan kaynaklanıyor olabilirmiş.genetik inceleme yapılacak.bebeğim kesenin dibinde cansız yatıyor.veben bu gece yada sabah bebeğimden ayrılcam....nasıl dayanıcam bu acıya.daha dün lafı geçmişti.anladımki rabbim beni uyarıyor sen benim taktirimle uğraşma mesajı olarak algılıyorum.
arkadaşlar allah hepinize iyilik versin.hakkınızı helal edin.ne zamanelirim toparlanırım bilemiycem

yok artikkkkkk

kizlarr neler oluryorrrrr

mimozaa soktayimm suaannnnnnnn ne iyecegimi bilemiyorummmm dilim tutuldu resmennn

ınanamıyorumm..uzulme desem olmaz..oncelıkle başın sagolsun .çok acıdır anlıyorum..ne olur guclu ol..daha once hıç araştırma yapılmamışmıydı mımozam.allahım sana guc kuvvet versın.rabbım yuzunu guldursun.ne dıyecegımı şaşırdım.çok uzuldum beklenmedılk bı olay oldu..sen dınlen bı muddet ama gel ne olur..kendıne ıyı bak.saglıkla yenıden bı evlat sahıbı olacaksın emınım..dualarım senınle .ne olur çok uzme kendını.

Son düzenleme:

inan çok üzüldüm ama sakın kendini suçlama ..
öncelikle başın sağ olsun rabbimin vardır bir hikmeti herşeyde bir hayır var canım üzme kendini..
gerçekten yaşadıkların kolay değil elbet ama şunu da unutma..rabbim bize akıl vermiş,araştırma öğrenme duygusu vermiş...
bu bilgileri öğrenmemiz ,bunları uygulamaya çalışmamız da bir tesadüf değil bunu da allah nasip etti bize böyle düşün canım..rabbim istemeseydi bu bilgileri insanlığa sunmazdı..
sen öncelikle elinden geleni yap sonra allahın taktirini bekle..ben buna çok inanırım o nedenle sen içini rahat tut rabbimin emrine boynumuz kıldan ince..
meleklerin seni bekleyecek cennette..

okadar üzüldümki anlatamam ALLAH sabir versin cok gecmis olsun canim

pscimm tamam torun istesinlerdee
resmennn oglan bekliyorlarr sorsan dini butun insanlarr
ama neden boyle yapiyolar nedennn???
bilmiyorlarmi ki rabbim ne isterse onu verir
offffff neyse bosverin yaaa keske konusmasina izin vermeseydim hic

cnmmm sen hic takmaa diycem ama anliyorum seni cunkuu benimkilerde boylee
oyuzden ben hep allaha havale ediyorum derim,ooooo cok yucee ve buyukkkturki gercekten ben cok inaniyorumm
herkese bi sekilde ceza veriyorrr,oyuzden icin rahat olsunnn unutmaki allah senin yanindadir

inanmiyorummm
mimozammmm ne diyosunnyaaaaa
yaaa kizlarrrr bu kacinciiiiiiii,neler oluyorryaaaaaaa
nassillllyaaaaaaa

Allah sabir versin canim valla bende cok sokdayim Allah sanaa bol kuvVet versin insALLAH

ay CANIM BENIM INAllah sana ikiz oglan nasip etsin valla .....senin Esin tek oglan mi evde?

inanamıyorum yaaaa....kanım dondu resmen...
topiğimizin kraliçesi,canımız mimozamız başın sağolsun bacımmmm
rabbim sabrını arttırsın,sabrını mükafatını da en kısa zamanda versin inş...

kızlar neler oluyor böyle bize üst üste...
rabbim artık hayırlı haberler vermeyi nasip et bize...
yüzlerimizi güldür,bizleri her türlü bela ve musibetlerden koru,
gönlümüzdeki muratlarımızı hakkımızda hayırla sonuçlandır rahmeti bol mevlammmmm......

bu nazar duasi bu topic icin olsun

Bütün şeytanlardan, zararlı hayvanlardan,
Kem gözlerden Allah (c.c.)'ın tam olan kelimelerine sığınırım.
Hiçbir iyinin ve kötünün yapamadığı ve Allah (c. c.) 'ın yaratıp vücuda getirdiği bütün şerlerin şerrinden,
Gökten inenlerin ve göğe çıkanların şerrinden,
Yerde bitenlerin ve yerden çıkanların şerrinden,
Gecenin ve gündüzün fitnelerinin şerrinden,
İyilik için kapı çalan hariç, gece ve gündüz her kapı çalanın şerrinden Allah (c. c.) 'ın tam olan kelimelerine sığınırım.
Ey Rahman (olan Allah'ım)"

Son düzenleme:

mimozacığım çok üzüldüm canım.
başın saolsun.
rabbimin takdiri o daha çok sevmiş ki yanına almış yavrunu.
inan şoktayımmm ben sizi bir aydır takip ediyordum.

inşallah bacımmmmmmmm

teroşum msj kutunu boşalt cnm

boşalttımmmm
teroş ii de senin sağda değil ki resmen solda..inşallah oğluşun olucak..
benm kese yuvarlak
ve bebek tam sağa yapışmış..
öyle işte...:26::26:

kız fotoyu karşına aldığında solda karnıma göre sağımda oluyo. o topicte net söylememişler bunu.
neyse bacım artık olan oldu zaten. tutmayan da çok varmış biraz baktım o topiğe.
doktora sordum kesenin konumunu. yok öyle bir şey dedi.
sonra çıkarken elimden hemşire kağıdı aldı. cinsiyetni söyleyeyim size dedi.
baktı baktı sonra anlamadım dedi. ben de kızsa söyleyin dedim çekinmeyin dedim. o da bizim bir yaşlı ablamız var o keseye göre bakıyodu ama ben bilmiyorum dedi. belki de kız olarak tahmin etti ama söylemedi.

onu sölemedi doktor. ama benim kızlarımda ileride demişti sanırım doktor.

yarabbim sana sabır ve güç versin. her şey güzel olacak merak etme. çok daha kritik durumda olan bebeklerin çabucak toparlandığını biliyorum.

Son düzenleme:

yarabbim sabır ve güç versin bacım sana ve ailene.
çok üzüldüm mimoza bacım
neler oluyor ya neden bu kayıplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…