Süper Anneler - 2011

canım Allah sabır versin...bebeğinin ömrü de o kadar yazılmış..yine olur inş.cennette seni bekliycek bebeğin...

cnm ne yaptın sabah sabah mehvettin beni inanamadım tekrar tekrar okudum
takdir ilahi demekten başka bişey gelmez elimizden çok üzüldüm çokkkk
mevlam sabır güç versin sana (

of of ki ne ofmimoza cok uzuldum sadece bunu yazabiliyorum....hicbirsey seni teselli etmiycek....Allah sana bol sabir versin.....dun aksam yatmadan bir bakayim dedim ve bu kotu haberi okudum.....sabaha kadar uyudum uyandim bunu dusundum........neyse cok uzgunum.....

İnşallah canım hamileyimdir.
Test yaptıramıyorum, kızımdan dolayı evden çıkamıyorum.Artık yarına adet olmazsan test yaparım.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım......
teroş ii de senin sağda değil ki resmen solda..inşallah oğluşun olucak..
benm kese yuvarlak
ve bebek tam sağa yapışmış..
öyle işte...:26::26:
boşverin bence keseyi öyle olsaydı kimse istemediği cinsiyeti doğurmazdı ben artık kese işine inanmıyorum

günden güne iyi olacak anne sütü almasıda iyi çok sevindim canım

Allahın dediği olur canım artık takma diyecem ama boş biliyorum ben de gündüz arsızlığımı yapıp gece olunca tek başıma çok ağladım kader canım napalım işallah dualarımız kabul olacak tez zamanda.....

büyük geçmiş olsun mimozacım allah sabır versin veren Allah alan Allah dua et canım ....inan başka söyleyecek bişey bulamıyorum Allah sabrını da verir işallah

neler oluyor boyle ya

kız bebek rahmettir erkek bebek nimet rabbim bizi rahmet için sorguya tutmaz ama nimetin hesabını veririz allah sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin
bu söz çok hoşuma gitti paylaşmak istedim......

llahimin takdirir be gulum elden hic bir sey gelmiyor imtihan dunyasi be guzelim bnm Allahim peygambver sabri versin sana be guzelim cok uzgunum cok sen hamiyleyim deyince icim kipir kipir olmustu yapacak birsey yok be gulum Allah sana ve esine kizina saglik sihhat evrsin bir muddet dinlen ins yeniden yereserecek umudlar

canım soktayım su an sızı takıp edıyorum bılıyorsunuz ne kadar kotu oldum anlatamam rabbım boyle hayırlısının gormus canım allah sabır versın

mimoza çok geçmiş olsun.bende o duyguları iki defa yaşadım.ondan sonrada uzun süre hamile kalamadım.bu ay hamileyim.rüyamda ikizim oluyodu ve düşüyodu.biri ölmüştü.diğeri canlanıyodu.sonra balık oluyodu.balığın tabirine baktım netten.kızı olur yazıyodu.sizlerin yorumu nedir.

mimozaaaaa
sen ne diosun
çok üzüldüm yaaaaaa
neler oluyo böyle
galiba dedikleri doğru yumurta çatladıgı anda olan gebelikler biraz tehlikeli..
Allahım sana ve ailene sabır versin...
biliyorum çok zor geçicek ama geçicek mimozam
nolur suçlama kendini..
diyecek söz bulamıyorum
sadece sabır diliyorum..
çok üzgünüm

Canım çok geçmiş olsun.
Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın sana inşallah.
Tatlım ben 38. haftada doğumuma bir kaç gün kala bebeğimi karnımda kaybettim, kalp atışları durdu. Ve bir sebep bulunamadı.
Canım, acı aynı acı biliyorum ama çok şükür ki daha ileri haftalarda yaşamadın. Ya da doğumdan sonra bebeğini kaybedenler var. Hatta büyütüp kaybedenler var.
Her şerde bir hayır vardır diyerek çocuklarımız için yaşama tutunmaya çalışacağız, sakın kendini bırakma.
Kendini suçlama. Senin bir suçun yok. Erkek bebek istediğin için Allah seni böyle cezalandırmaz canım.Olacağı vardı tatlım.Bu asla senin suçun değil.
Ben de çok suçladım zamanın da kendimi. Ama bebeğimin ne günahı var ki benim günahımı o çeksin. Allah böyle istedi. Ben ne yaparsam yapayım güzel yavrumun bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş.
Çok üzüleceğiz elbet ama diğer dünyada kaybettiğimiz yavrularımız sonsuza dek kucağımızda olacak, bizlere şefeatçi olacaklar, bunu unutma canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…