- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.841
ybm bugun sekinci gunum test yaptim negatif ciktii erkenmi yoksa
ikili test için gün sayarken bugün bebeğimin kalbinn durduğunu öğrendim.
hiç birşey yazmak istemiyorum.yine aynı şey geldi başıma
allah beni cezalandırıyor
.akşam üzeri imzalı izinle geldim eve..
gece nöbetçi dr beni kürtaja alıcak.hazırlığımı yaptım birazdan çıkıcam.
uzun zaman bu bebek işini kapatıyorum rabbim bana ne kız ne erkek nasip etmiycek.benim haşimato hastalığımdan kaynaklanıyor olabilirmiş.genetik inceleme yapılacak.bebeğim kesenin dibinde cansız yatıyor.veben bu gece yada sabah bebeğimden ayrılcam....nasıl dayanıcam bu acıya.daha dün lafı geçmişti.anladımki rabbim beni uyarıyor sen benim taktirimle uğraşma mesajı olarak algılıyorum.
arkadaşlar allah hepinize iyilik versin.hakkınızı helal edin.ne zamanelirim toparlanırım bilemiycem
ORKDM hamıle mısın acaba bende ılk yaptıgımda negatıfdı ıkı uc gun sonra pozıtıf olmustu aynı gun kan testıne gıttım ogrendım hayırlısı canım saglıkla gelsın ınsallah
Terosss bencebebegin ne tarafta oldugunla ilgili oldugunu sanmiyorum ..takma kafana insallah yüce rabbim gönlüne göre verir...
ORKDM agrin felan yomu senin..benim halen adet sancim var bakalim, ümidimi kestim bidahaki aya plan yapmaya basladim...
Orkdm üzülm ecanim, seni cok iyi anliyoruz, eski kafan iste ne yapcaksin, bizim üzüldugumuü bile düsünmüyorlar....
Mimoza cok üzüldüm canim..
Egin ben bakiyim o orkisin dedigi cicek buralarda varmi ..
ORKIS ben test aldim valahi, napim evde bulunsun dedim, gene gerekcek heralde..
bana bio baklarmisin gene bi
ben sana adet olunca yazarim galiba almanca icin yanim + 1 yapmam gerekiyor gecenlerde arastirmistim...
Hayirli cumalar canlar hepimize
sen kacinci gun yapmistin ki hatirliyomusun
agrim falan yok naz ara ara sag kasigimda batmalar oluyor
ama atesim yukseldi onun nedenide gribe yakalaniyorum o yuzden sanirim bellide olmaz
sen neden halaa test yapmiyosun
ORKDM sen sımdı hamıle kalırsa senın hesaplamalarına gore erkek gunun muydu canım ıkıncı hamılelıgımde ınsallah burda olursnuz da bana da yardımcı olursunuz ben daha yumurtalama takıbını falan burda sızden ogrendım tam ogrendım denemese de
erkek gunumdu insallah
ben ölmzsem emin olda burda olurum canim insalahhh
sen kacinci gun yapmistin ki hatirliyomusun
agrim falan yok naz ara ara sag kasigimda batmalar oluyor
ama atesim yukseldi onun nedenide gribe yakalaniyorum o yuzden sanirim bellide olmaz
sen neden halaa test yapmiyosun
hamilelik testimi? Hamile oldugumu sanmiyorumkine testi bosuna harcamiyim, agrim olmasa bukadar belki derdim olabilirim hamile....
kızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?