Süper Anneler - 2011

Terosss bencebebegin ne tarafta oldugunla ilgili oldugunu sanmiyorum ..takma kafana insallah yüce rabbim gönlüne göre verir...

ORKDM agrin felan yomu senin..benim halen adet sancim var bakalim, ümidimi kestim bidahaki aya plan yapmaya basladim...

Orkdm üzülm ecanim, seni cok iyi anliyoruz, eski kafan iste ne yapcaksin, bizim üzüldugumuü bile düsünmüyorlar....

Mimoza cok üzüldüm canim..
Egin ben bakiyim o orkisin dedigi cicek buralarda varmi ..

ORKIS ben test aldim valahi, napim evde bulunsun dedim, gene gerekcek heralde..

bana bio baklarmisin gene bi

ben sana adet olunca yazarim galiba almanca icin yanim + 1 yapmam gerekiyor gecenlerde arastirmistim...

Hayirli cumalar canlar hepimize

mimoza canım okudum ve şok oldum.kendi bebişim geldi aklıma...

Allahım yar ve yardımcın olsun...sınav dünyası Allahın bizi neyle sınav edeceği belli değil malum...
çok üzme kendini kız erkek farketmez Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bu şekilde sınamasın hiçkimseyi.
sen araştırmanı yaptır sağlık sorunundan kaynaklanıyor olabilir....
sonuçta biz çaresiz kullarız ALLAHIN DİLEDİĞİ oluyor canım..kendini suçlama...

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda

ORKDM hamıle mısın acaba bende ılk yaptıgımda negatıfdı ıkı uc gun sonra pozıtıf olmustu aynı gun kan testıne gıttım ogrendım hayırlısı canım saglıkla gelsın ınsallah

sen kacinci gun yapmistin ki hatirliyomusun

agrim falan yok naz ara ara sag kasigimda batmalar oluyor
ama atesim yukseldi onun nedenide gribe yakalaniyorum o yuzden sanirim bellide olmaz
sen neden halaa test yapmiyosun

ama atesim yukseldi onun nedenide gribe yakalaniyorum o yuzden sanirim bellide olmaz

canım ben bır hafta sonra yaptım negatıf sonra ıkı ya da uc gun sonra yaptım tam hatırlamıyrm ınan sonra pozıtıf cıktı hatta o gun dıscıye gıdecektım heyecandan dıscıyı bosverıp kan testıne gıttık

ORKDM sen sımdı hamıle kalırsa senın hesaplamalarına gore erkek gunun muydu canım ıkıncı hamılelıgımde ınsallah burda olursnuz da bana da yardımcı olursunuz ben daha yumurtalama takıbını falan burda sızden ogrendım tam ogrendım denemese de

.....................................................................................................................

Son düzenleme:
gecen gun bır tanıdık soyledı hamıleyken bebegıne 6 ay doktorlar kız demış tabı butun hazırlıklar yapılmıs edılmıs 6 aydan sonra erkege donmus bu ne sımdı nasıl bır sacmalık sızce

erkek gunumdu insallah
ben ölmzsem emin olda burda olurum canim insalahhh

inanamıyorum
sana söyleyeceğim hiç bir söz seni teselli etmeyecek,yüreğini serinletmeyecek,bilirim...
ama bizim öyle bir RABBİMİZ varki....
sen sadce ona güven ona sığın ona dayan...
o sana yeter. biz zaten onunuz ve ona döneceğiz.
bizim bebeklrimiz de onundu ve ona döndüler...
Rabbim meleklerimize bizden daha iyi bakıyor elbette
bebeklerimiz onun yanında,cennetinde....
yani en güzel yerdeler...
o yüzden içini serin tut
yavrularımıza kavuşacağız mimoza,
bir gün kavuşacağız...

ne desem bos canim basin sagolsun benim de daha 2 hafta oldu bugun oglusum gideli yiyecek ekmekleri yokmus bu dunyada takdir yuce rabbimin

hamilelik testimi? Hamile oldugumu sanmiyorumkine testi bosuna harcamiyim, agrim olmasa bukadar belki derdim olabilirim hamile....

hamilelik testimi? Hamile oldugumu sanmiyorumkine testi bosuna harcamiyim, agrim olmasa bukadar belki derdim olabilirim hamile....

yaa bi deneeeeeee:18::18::18:
kızlar nerdesiniz

bburdayim yavuzzz

gripe yakalandim bahar gribi yandimm benim cok agir gecerr

yavuz reglime 3 gun varr yani gec yum oldu ama normalde olmasaydi 19 unda olcaktim

sence hamile olsaydim gogsum falan sizlardi demii
ayyy hic olmadigi kadar sakinlerrr ne agri ne sertlesme tik yokk niye kine

benim bazen çok sızlar bazen tık olmaz az daha sabret bunlarla bilemeyiz hamile olup olmadığını
benim kafam çokkarıştı mimozada kaybetti bebişini:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…