- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.281
canım gittim gecen aydan bir yumurta kalmış 19 mm olmuş çatlar belki dedi gebe kalabilir miyim dedim olabilir dedi ama düşük bir ihtimal dedi .bana günde bir klomen verdi ama kullanmayacağım .ben yorumcuya göre uydurcam diye geç kaldım:)af ALLAHIM
canım sen bence bu ayda acelen yoksa klomensiz denesen
aayyy Eylüle bana da bakar mısın? sat 7 mart 2012.
siklus 36 gün bu ay ve gelecek ay nasıl çıkıyo
doğ trh.15.02.1983
canım ben okuyayım diyeceğim ama ben de adatliyim gerçi bitti gibi ama kahverengi geliyor
Senin geçen aydan bir yumurtan yokmuydu zaten.
Çatlamamış mı?
Yoksa daha sonradan gelişmiş bir yumurta mı bu ?
klomeni almadım canım, klomensiz bakalım ne olacak?
mesaj kutunu boşalt orkişşş bacııı
canım ya bıktın benden ama benim yumurtlama günüm 26 ya da 27 si olcak muhtemelen. 21 inde bırakmak çok erken olmaz mı. 3 gün öncesi demişsin ama. ben anlamıyom artık vallah. ya. ne yapacağımı şaşırdım. zaten nerdeyse 1 senedir hamie de kalamıyommesaj kutunu boşalt orkişşş bacııı
eger ki eminsenn 26 sinda yumurtlayacagina ama bakk eminnn ollll
akinti falan kntrol ett
3 gun ust uste iliski olsunn duslarida yap
bugunden basla 3 gun ama mutlakk emin olllll
kabul olur olmaz mı.Yaradanım kabul eder hayırlısıylaSagol canim benim..okudum Ben insallah Kabul olur...
cnm bu ay icin 18 19 20 geceye kadar kiz,20 21 22 erkek diyo cnm,nisan icinde 15 16 17 geceye kadar kiz yine,17 18 19 erkek cnmm
canım ya bıktın benden ama benim yumurtlama günüm 26 ya da 27 si olcak muhtemelen. 21 inde bırakmak çok erken olmaz mı. 3 gün öncesi demişsin ama. ben anlamıyom artık vallah. ya. ne yapacağımı şaşırdım. zaten nerdeyse 1 senedir hamie de kalamıyom
bacım kız bebek için en erken olabilecek yumurtlamaya bakmak gerekir. sen son 2 siklusun 27 ve 28 gün
27 güne göre 25 inde sabah yumurtlayacan. 21 i 22 ye bağlayan gece son ilişki olsun sonrası yasak.
teşekkür edrim . normalde yumurtlama dönemi 28 ine geliyo
ama 22 sinde kız olması lazım bizim tahminlere göre
anlamadım yorumcu neye göre yapıyo ki ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?