Süper Anneler - 2011

Senin geçen aydan bir yumurtan yokmuydu zaten.
Çatlamamış mı?
Yoksa daha sonradan gelişmiş bir yumurta mı bu ?
klomeni almadım canım, klomensiz bakalım ne olacak?

orkıdemm ay hamıleymışsınn.çok çok sevındım.allahım saglıkla oglunu kucagına alıdıgın gunude gostersın ınşallh..ayy pek sevındımm..

Senin geçen aydan bir yumurtan yokmuydu zaten.
Çatlamamış mı?
Yoksa daha sonradan gelişmiş bir yumurta mı bu ?
klomeni almadım canım, klomensiz bakalım ne olacak?

gecen aydan vardı ondan sonra başka bir tane daha olmuş.ALLAHIM ya sen affet beni.bence klomensiz dene belki vücud daha çabuk tutar.ben ph yine yerlerde af ALLAHIM

mesaj kutunu boşalt orkişşş bacııı
canım ya bıktın benden ama benim yumurtlama günüm 26 ya da 27 si olcak muhtemelen. 21 inde bırakmak çok erken olmaz mı. 3 gün öncesi demişsin ama. ben anlamıyom artık vallah. ya. ne yapacağımı şaşırdım. zaten nerdeyse 1 senedir hamie de kalamıyom

eger ki eminsenn 26 sinda yumurtlayacagina ama bakk eminnn ollll
akinti falan kntrol ett

3 gun ust uste iliski olsunn duslarida yap

bugunden basla 3 gun ama mutlakk emin olllll

canım ya ben 12. gündeki denemeyle bile hamile kalamadım. 9. gündeki ilişkiyle nasıl kalayım. 26 sı ya 27 si yumurtlamam olur. 11.güne kadar deneme yapsam mı ki. ay kafayı yicem artık yaaaa. ne olur bir cevap yazın. takvimler de tutmuyor zaten

cnm bu ay icin 18 19 20 geceye kadar kiz,20 21 22 erkek diyo cnm,nisan icinde 15 16 17 geceye kadar kiz yine,17 18 19 erkek cnmm

teşekkür edrim . normalde yumurtlama dönemi 28 ine geliyo
ama 22 sinde kız olması lazım bizim tahminlere göre
anlamadım yorumcu neye göre yapıyo ki ????????

bacım kız bebek için en erken olabilecek yumurtlamaya bakmak gerekir. sen son 2 siklusun 27 ve 28 gün
27 güne göre 25 inde sabah yumurtlayacan. 21 i 22 ye bağlayan gece son ilişki olsun sonrası yasak.

teşekkür edrim . normalde yumurtlama dönemi 28 ine geliyo
ama 22 sinde kız olması lazım bizim tahminlere göre
anlamadım yorumcu neye göre yapıyo ki ????????

cnmm valla bende bilmiyorum bence buda cin bio ve obur takvimler dede oldugu gibi tutanda var tutmayandaaaa,mesela ben bu ay deneme yaptim banada kiz diyo ama kizimdada erkek diyooo yani ben deee pek inanmiyomm ama fala inanma falsiz kalma demislerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…