Süper Anneler - 2011

CANIMSINNNNN COKKKKK TESEKKUR EDERIMMM
guzl gonlune gore versin mevlamm
bende bernur duramazdii ne oldu diyodummm
cabuk gell
ozletmee

bilgeeeeee ozel mesaj atamadimm
18 19 20 erkek 21 22 23 kizz bionada eror veriyo sonra bakarim canim

cnm arkdsinkinden bakiyom istiyosan ver bana sat ini ,d t ve siklusunu bakimmm

Merhaba arkadaşlar benimde 4 yaşında bir kızım var. İkinci için yorumcuda banada bakabilirmisin Eylüle dogum tarihim 09.01.1980 saat 21:10 SAT: 07. Mart . Özellikle 19 Mart dün tek bı deneme yaptım yumurtlama günümdü.

Şimdiden teşekkürler

canım ben hamile olduğunu okuduğum an çok mutlu oldum.
kendim gibi heveslendim.
sen gülenyüzü yaparken içime hep oğlu olacak diyordum senin için.
inşallah dünyalar tatlısı oğluşun olur canım.

canim cok tesekkur ederimm insallahhh hislerin nasildiirr
hep ama hepp dualarimda bu topikk kompleeeee

CANIMSINNNNN COKKKKK TESEKKUR EDERIMMM
guzl gonlune gore versin mevlamm
bende bernur duramazdii ne oldu diyodummm
cabuk gell
ozletmee

bilgeeeeee ozel mesaj atamadimm
18 19 20 erkek 21 22 23 kizz bionada eror veriyo sonra bakarim canim

tamam caım saol....

cnm siklus kacccc,kac gunde bi oluyosun adett

1kg. keçi boynuzu pekmezinde;

8069 mg. Potasyum
698 mg. Kalsiyum
565 mg. Fosfor
147 mg. Sodyum
383 mg. Magnezyum
3,54 mg. Demir
2,4 mg. Bakır
3,2mg. Çinko
3,9mg. Mangan bulunur

allah senii potasyumu gorunce nasilda delirmissnnnn

ne dusunuyon kalsiyumda yuksek ama

canım neler yapıyosun,nerelerdesin,hiç gelmiyorsun
özletiyorsun kendini.... denemeler ne zaman

canım neler yapıyosun,nerelerdesin,hiç gelmiyorsun
özletiyorsun kendini.... denemeler ne zaman

Saol ya cansııın :) Buralardayım karşılaşmıyoruz, denemeye gelince yaşanılan kayıplar beni korkutyor vaz geçiyorum gibi..Zaten dedğim gibi benim herif hiç adını bile etmiyo bazen öylesine laf atıyorum ooo bakıyorum tıın gerçi ona soran kim kendimi bi netleştirirsem onu kandırırım....Sen ne yaptın..?

17,18 ,19,20 sanslisin cnm hepsi erkek diyorrr

Çooook teşekkür ederim canım Çin takvimi, ay takvimi, bio benim erkek gününde esiminki kız gunundeydi (orada riske girdim biraz ama) bir yorumcu kalmıştı bakmadığım. Onda da icimi rahatlattin ama tabi önemli olan öncelikle hamile olup olmadığım tabi daha önemlisi herseyin hayırlısı..

Burası süper hepinize tek tek bayıldım içten ve sıcak bu kadar insanı hiçbir int ortamında birarada bulamam herhalde bir haftadır önceki yazılarınızı okumaya çalışıyorum bu arada Cook da faydalı seyler öğrendim. Umarım allahım herkese gönlünden gecen cinsiyette sağlıklı, hayırlı evlatlar Nasip eder....

allah senii potasyumu gorunce nasilda delirmissnnnn

ne dusunuyon kalsiyumda yuksek ama

nasıl delirmem kııııııııııı......kafayı yidimmmm iyiceneeeee :111:
her gün yeni şeyler çıkıyor baksana...tabiii sen rahatsınnn,oğluşu aldın göbüşüneee
kalsiyum yüksek ama potasyum gözardı edilemeyecek kadar çoooook
o yüzden ben almıyiiiiiiiiiiiiiiimmm canoooo

ben nisan ayını kaçırmak istemiyom canommm hem havadaki iyonlardan hem de biom,yorumcu kız günümde..
diyet takviye başladım ama phımın hiç düşeceği yok...bir kaç ay yum.öncesi deneyeceğim olmadı
o+12 yi denemeyi düşünüyom....herifleri boşşşşveeer,benimki de hiiiç istemiyor,tınnlayan kiiim
cazibemizi kullanır,kandırırız biz onlarııııııııııı:127:

ayyyyy naazzzzzz
kizz delircemm testt yapppp hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yaptim negativ cikti ya Kiz iki gün once...oglumda 10 Gun sonra positiv olmustu ama leke hic olmamisti....meryem suresi ve namaz Kila bilirmiyim Bau durumda...öglen banyo etmistim,Gene banyomu etmeliyim yoksa ya.....

Yaptim negativ cikti ya Kiz iki gün once...oglumda 10 Gun sonra positiv olmustu ama leke hic olmamisti....meryem suresi ve namaz Kila bilirmiyim Bau durumda...öglen banyo etmistim,Gene banyomu etmeliyim yoksa ya.....

gurbett var bak asagida o daha iyi bilir emreemirimde varr
ama bence kesildiysee kabul olur canimm

Emremirim Bu hap varmi orda bak bi, pH dusuruyormus,femibion intim Forte, iki kisi Aldi Alman sayfasinda kizlari oldu, Phlarida hep düsukmus....sudafedinde hapi diyor burdakiler surupdan bahseden hic yok ya Alman sayfasinda...

Kilo vermekte cok Cok iymis emremrim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…