Süper Anneler - 2011

Naz bende öyle oldu test yap canim belki hamilesindir insAllah

Soru :
merhabalar hocam
biz erkek bebek icin bazi uygulamalar yaptik iste alkali ortam tam ovulasyon gunu elimizden geldigince ama aklima takilan bisey var ne olur aydinlatin esim iki gun biri korunmali digeri korunmasiz iliskiye girdi korunmasiz olan ovulasyondu simdi SIK SIK iliski erkek bebek sansini azaltirmi boyle bisey varmi sik bosalmayla x ve y oranlari nedir
saygilarimla hocam simdiden tesekkurler

Cevap

3-4 gün perhiz spermlerin çoğalmasını sağlar ama bu durum illa ki erkek bebek olacak diye bir şans tanımaz

cnm valla bana dedigi aynen boyleydi,dur ben bidaha arimmde yine yazarim buraya ama ben inanmiyorumya yada inanmak istemiyomm

:18::18:

kafam karısdı bak sımdı ya benım arkadasda adet bıttıkden sonra 3. gun ılıskı olmus ve sonuc oglu var

benim de adetten sonra 6. günü oldu ve kızım var...en sonunda biz kafayı yiycez,bence SÜPER ANNELER YERİNE SÜPER DELİLER OLCAK........................................

CANIM YORUMCUYA HİÇ GÜVENME...ben kıza hamileyken,bütün günleri erkek gösteriyodu...

canım erzurumlu ibrahim hakkı hz.lerinin marifetname adlı eserinde şöyle geçiyor
Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur.
Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.bunu mu demek istemiştin

ARKADAŞLAR ALINTIDIR!!!

- Rahim ağzından gelen akıntının tipi ve miktarı değişir

Vajinada (hazne) çok kıvamlı olmayan, bol, şeffaf, kaygan ve iki parmak arasında uzayan bir akıntı olduğu günler (mukus uzaması), gebelik için elverişli günlerdir.

- Rahim ağzının biçimi ve kıvamı değişir

Adet günlerinin bitiminde sert olan rahim ağzı yumurtanın olgunlaşmasından 4 - 5 gün önce yumuşamaya başlar, parmakla dokunulmak istendiğinde vajinanın üst bölümünde hissedilir, yumurtlama olduğu günlerde rahim ağzı iyice yumuşar ve zor ulaşılacak derinliktedir.

Akıntının Niteliğini İzlemeye Dayalı Yöntem

Adet kanaması tam olarak bitince, birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.

Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.

Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinada “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3 - 5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.

sanki oglani bulduktaa :)))

canim sut ve urunlerinden uzkk durrr

boooll cips patates tuzluu seyler yee

meyve suyunuuu bool ic ve esine icirrr

karbonatli suu domates suyuu anans suyu
cok etkilid iyolarr
bakalim gorecezzzz

canım ben hamile olduğunu okuduğum an çok mutlu oldum.
kendim gibi heveslendim.
sen gülenyüzü yaparken içime hep oğlu olacak diyordum senin için.
inşallah dünyalar tatlısı oğluşun olur canım.

ORKİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
çokkkkkkkkkkk
çokkkkkkkkkkkkkkk
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim
çok mutlu oldum

paşan yola çıkmış Allahın izniyle

en başından beri sen ve teroş için acayip oğlunuz olacak hissi vardı içimde
Allahın izniyle de olacak inşallahhhhhhhhhhhhh

Yanlız artık herşey bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hiçbirşeye takılmayacaksıb artık
Sadece bebişini düşüneceksin
Ve oğlumuz olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhh ben inanıyorum buna

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fazla yazışmayın
netim yok evde
komşudan girdim şimdi
okuyamıyorum 30 küsür safya olmuş ben yazmayalı
lütfennnnnnnnnnnnn
rica ediyorum
biraz çenenizi tutun

bir süğre daha yokum bacılar
sayfaları okuyamadım

ama en kısa zamanda gelicem inşallahhhhhhhhhhhh

öpüyorummmmmmmmmm

güzel haberlerinizi bekliyorum hepizinin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…