- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.401
canm benimki sadece tahmin. zaten muhtenel yum gününde yumrt olması her ay geçerli değil tatlım....
sana şöyle diyim ben olsam uzayan akıntı başlayınca maraton başlar akıntı bitince maratonda biter
ama kesinlikle bu benim fikrim hatta orkiş öyle yapma dedi bana
sen onlara sor bence ben geleneksel yöntem kullanıyorum yum anlamak için
onlar modernnn
slm kizlarrr
nurum nasilsin cnmm,kiz sende oylemi yapmistin test falan yapmamismiydinya:44:
ben testte cift cizgiyi gordugum gunun 2. gunu uzayan akintim varken yaptimm ama ovumden bir gun oncede olmus olabilir ama bence sonra olmasindan iidirr:26:
nedersin cnm sence ii yapmismiyimm,zaten hicbir belirtide yok ara ara sanci haricindee
bilge bence yum catlamis cnm seni etkilemek istemem ama eger akintin hala varsa bi deneme yap derim ama sana kalmisss
slm kizlarrr
ben testte cift cizgiyi gordugum gunun 2. gunu uzayan akintim varken yaptimm ama ovumden bir gun oncede olmus olabilir ama bence sonra olmasindan iidirr:26:
nedersin cnm sence ii yapmismiyimm,zaten hicbir belirtide yok ara ara sanci haricindee
bilge bence yum catlamis cnm seni etkilemek istemem ama eger akintin hala varsa bi deneme yap derim ama sana kalmisss
canım sen beklemedemisin.
kaç günün var daha.
inşallah rabbim gönlündekini sana nasip eder
anaaa siteeee kudurrrrrmussssss
slm kizlarrr
oh sen uyu bu saate kadar sonra kudurmus de
sabah namazı vaktinde(yada şöyle diyeyim;sabaha karşı) görülen rüyalar sahih rüyalardır.nurseynurumm bisey sorcam kuzum en samimi ruyalar gecnin yada gunduzun hangi vaktinde gorulen ruyalar bilgin var mi ??
sabah namazı vaktinde(yada şöyle diyeyim;sabaha karşı) görülen rüyalar sahih rüyalardır.
ayrıca abdestli olarak uyuduğunda gördüğün rüyalarada şeytan karışamazmış canım benim.
ne gördün kız.
ama neyse dur söyleme:26:
ya da söyle
merak ettim işte beeeeeeeeeeeeee.
o zaman gercekliligi yok canim ben hep esimi ugurladiktan sonra goruyorumm yani 8 den sonraa
geceleri pek bisey gormuyorumm
ama bu gece bi ruya gordumm yorumu cooookk guzeldii dememm sekerimm
güzel dileklerin için teşekkürler canım,darısı başınıza inşallah.
ben kızımdada ilk denemde hamile kaldım canım.çok şükür Allahıma.
özel bişey yapmadım.keçiboynuzu gibi falan şeylerde yapmadım.sadece dietimizi yaptık,takviyemizi aldık.
benim yumurtlamam düzenlidir,onun etkisi var mı bilmiyorum.
ama ben de açıkçası beklemiyordur ,bide önümüzdeki ay ramazandı,yani diete devam edemeyecektim.
eğer hamile kalmasaydım,çabalar boşuna gidecekti.
Ama rabbim yavrumuzu bize çoktan yazmış.Şükürler olsun.
senin adetlerin falan düzenli mi,o etkileyebilir.
kizlar o asagidaki görünen ziyaretcilerin cogu arama motorlari google msn yahoo bot gibi sizler yazdikca googlede cikmasi icin ziyaret ediyorlar yani bunlar bot :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?