Süper Anneler - 2011

slm kizlarrr
nurum nasilsin cnmm,kiz sende oylemi yapmistin test falan yapmamismiydinya:44:
ben testte cift cizgiyi gordugum gunun 2. gunu uzayan akintim varken yaptimm ama ovumden bir gun oncede olmus olabilir ama bence sonra olmasindan iidirr:26:
nedersin cnm sence ii yapmismiyimm,zaten hicbir belirtide yok ara ara sanci haricindee
bilge bence yum catlamis cnm seni etkilemek istemem ama eger akintin hala varsa bi deneme yap derim ama sana kalmisss

canım sen beklemedemisin.
kaç günün var daha.
inşallah rabbim gönlündekini sana nasip eder

CANIM YA ağrım var,ıslak hissediyorum ama o çok uzayan akıntım yok şuan...tereddütteyim..0+12 ye denk gelmekten korkuyorum...

merhaba benim de yorumcuya göre kız günlerimde hamile kaldım .ama erkek oldu.bence boşver nasip diyip şartlandırmayacaksın.hoşçakal

test takviye diyet vj duş hiçbişey yapmadım ben
şimdi onları araştırıyorum işte ama yinede elime yüzüme bulaştırırım diye korkuyorum.
valla size sakin olun sakin olun diye nutuk attım ama ben ne olurum bilmiorum yum testinde-hele vj duşta
ayrıca sana katılıyorum akıntı devam ediyorsa deneme yapılabilir
sen de gayet iyiyapmışsın bence
yaaa zaten neki; ıslaklık başlayınca yumurtlama başlıor,yumutrladın çatldı vs kaç gün sürüyoki ennn fazzla 3-4 gün.
o günlerde hergün bile ilişki olabilir benceben yapardım yani,yaptımda
ne olcakki.. sizde yapın

Son düzenleme:
nurseynurumm bisey sorcam kuzum en samimi ruyalar gecnin yada gunduzun hangi vaktinde gorulen ruyalar bilgin var mi ??

nurseynurumm bisey sorcam kuzum en samimi ruyalar gecnin yada gunduzun hangi vaktinde gorulen ruyalar bilgin var mi ??
sabah namazı vaktinde(yada şöyle diyeyim;sabaha karşı) görülen rüyalar sahih rüyalardır.
ayrıca abdestli olarak uyuduğunda gördüğün rüyalarada şeytan karışamazmış canım benim.
ne gördün kız.
ama neyse dur söyleme:26:
ya da söyle
merak ettim işte beeeeeeeeeeeeee.

o zaman gercekliligi yok canim ben hep esimi ugurladiktan sonra goruyorumm yani 8 den sonraa
geceleri pek bisey gormuyorumm
ama bu gece bi ruya gordumm yorumu cooookk guzeldii dememm sekerimm

o zaman gercekliligi yok canim ben hep esimi ugurladiktan sonra goruyorumm yani 8 den sonraa
geceleri pek bisey gormuyorumm
ama bu gece bi ruya gordumm yorumu cooookk guzeldii dememm sekerimm

deme boşver valla ben iyice tırstım bu işten Allah hayırlara getirsin.inşallah çokk güzel şeylere çıkar canım benim

arkadaşım nasıl diyet yaptın ne yemedin.takviye olarak neler aldın

kizlar o asagidaki görünen ziyaretcilerin cogu arama motorlari google msn yahoo bot gibi sizler yazdikca googlede cikmasi icin ziyaret ediyorlar yani bunlar bot :)))))

çay ve kahvedede potasyum varmış
bu aradabence pekmez erkek isteyen için iyi, belki süttekinden fazla kalsiyum var ama süt kadar içilmiyor zaten. ben bu pekmezi rutin alan kişilerde erkek bebek olan çok duydum, karabiber bunlardan biri. bu forumda biri daha vardı:44:
orkdm teravet seni özelle çağırmıştı, atladın mı acabassz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…