Süper Anneler - 2011

cnm cok sevındım hadı hayırlısıyla kavıs bebeısıne yerım ben onu cennet kokulum

cnm usg resmınde sen elıne alınca bebek soldamı sagdamı usgde mı solda onu anlamadım normalde 7 veya 8 haftalık olcak zaten tutması ıcın

orkidem ve psci
sizde hamileymişsiniz şimdi okudum.
bende hamileyim Allaha şükür. 3 yıl bekledikten sonra mevlam bu zamanı nasib etti
kaç haftalıksınız kızlar

kızlar üffff kocam nereye kaldırmış kabloyu bulamadım
akşama eklerim artık
elime alınca kesenin solunda bebek
ve bayagı da şekilli
et parçası gibi değil yani
ay çok mutluyum

orkidem ve psci
bende hamileyim Allaha şükür. 3 yıl bekledikten sonra mevlam bu zamanı nasib etti
kaç haftalıksınız kızlar

ayy canim cok sevindimm vallahi ozel biseyler denedinmii sende kasim annesi oluyosun benim gibii 3 kizin vardi deilmi yanlismi biliyorumm
isnsallahh oglusun olurrrrrrr

super cnm ıns oglun gelıyorrrnolur duanda benı unutmayın bı ben kaldım of

8+6 sayılır mı sence
tabiki dualarımda varsın cnm benm
bak şimdi hemen ediyorum mesela
Rabbim hayırlısıyla mrm ye çok salih çok sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat nasip eyle en yakın zamanda

orkidem ve psci
kaç haftalıksınız kızlar

hayırlı olsun cnm ılk bebegınmı? rabbım saglıklı hayırlı bı evlat nasıp etsın sende bızım gıbı erkek bebek ıcın yöntem denedınmı?

orkidem ve psci
kaç haftalıksınız kızlar

cnm hoşgeldin
sen yöntem denedin mi
Rabbim sonuna kadar götürsün
hayrlısıyla gönlüne göre olanı kucağına alırsın inşallahhhhh

ayy canim cok sevindimm vallahi ozel biseyler denedinmii sende kasim annesi oluyosun benim gibii 3 kizin vardi deilmi yanlismi biliyorumm

orkdm hamilemisinnn tebrik ederim ne zamandır bu topiğe girmiyordum şimdi gördüm

8+6 sayılır mı sence
tabiki dualarımda varsın cnm benm
bak şimdi hemen ediyorum mesela
Rabbim hayırlısıyla mrm ye çok salih çok sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat nasip eyle en yakın zamanda

kuzumm Amınnnn ıns önce sıze sonrada ban verır ıns rabbım sayılır cnm sayılır sen dus yapmısmıydın pscım unuttum valla

hayır canım benim 8 yaşında 1 kızım var
hiç birşey denemedim ben çok uzun süredir hamile kalmayı bekliyordum. şu an hamile kalabildiğim için çok sevinçliyim Allaha sürekli şükrediyorum
en çok üzüldüğümde başka çocuğum olmazsa korkusuydu
artık nasibimizde ne varsa onu görücez.. kısmetten ötesi yok kızlar..
bende kasım annesi olacağım

sat 4 şubat. sizin kaçtı kızlar ?

kuzumm Amınnnn ıns önce sıze sonrada ban verır ıns rabbım sayılır cnm sayılır sen dus yapmısmıydın pscım unuttum valla

ben duş yapmadım cnm
aslında hiçbişey yapmadım
diyet falan da yok
sadece yumurtanın çatladıgı gün ilşki var

benm bat 19 ocak
ekim annesi olucam Rabbim izin verirse
sizden önce doğurucam yani

cnm hoşgeldin
sen yöntem denedin mi
Rabbim sonuna kadar götürsün
hayrlısıyla gönlüne göre olanı kucağına alırsın inşallahhhhh

amin inşallah hepimize aklen ruhen bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu bebekler versin
yöntem denemedim çok uzun sürede hamilelik nasib oldu bana

psici evet erkenmiş senin bebeğin. o zaman herşeyde bizden önce gideceksin artık tecrübelrinden istifade ederiz

hayırlı olsun cnm ılk bebegınmı? rabbım saglıklı hayırlı bı evlat nasıp etsın sende bızım gıbı erkek bebek ıcın yöntem denedınmı?

aimin Allah razı olsun. ilk bebeğim değil. bir kızım var ve 2009 da 1 düşük yapmıştım.
hiç bir yöntem denemedim Allahtan nasibimi bekliyorum. tamamen organik

cnm hayırlı olsun bebeğin
başka topiklerde rastlamıştım sana
hatta kendime benzetmiştim seni benimde 10 yaşında bir kızım var allahıma emanet ve nerdeyse 2 yıldır benimde olmuyor
inanırmısın o korkuyu bende hissediyorum

nasıl hamile kaldın cnm

kakulee cok saoll canimm yasekuu sende saolllll

kakuleee kasik agrisi varmiydii sende
neye yorulur kizlar buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…