Süper Anneler - 2011

selam kızlar
orkidem hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah çok sevindim canım

naz ben ne yapayım şu zıkım phımı düşürmek için..... söylediğin vajinal tablet almanya içinmiş
acaba vaji-c yimi kullansam o da vajeni asidik yapıyormuş

bi yerde yanlış yapıyorum galiba,güya diyetteyim
ama bugünlerde turnosol kağıdı hep mor,hep moooor

DELÜ KARULARRRR,
gece yazıştınız yazıştınız tabi şimdi de uyuyonuz değil miiiii
benim duyumlarıma göre de gece nette fink atıp gündüz de
uyuyanın oğlu olmazmııışşşşş
kalkın uleeeeeeeennnnn

Son düzenleme:
Teros mesaj kutun dolu, bu kadar yazdim bosa olmasin diye buraya kopyaladim ...
terosss seni yorucam gene canim....adet oldum bu sabah...gecen ay senin tahminin süper uydu..2,5-3 gün önce biraktik ama tutmadi, bu ay vajinal dus yerine hap var onu alicam ph düsüren..

bu ayda sana zahmet bana gün verirmisin..adet günlerim

31.aralik.saat 11:15 monitor 15+16 gösterdi
27.ocak saat 11 monitor 14+15 gösteri.15 ci gün yumurtladim gülenyüzden anladim ver agrimdan..
24.subat saat 7 monitor 12+13 gösterdi 13 yumurtladim agrimdan ve gülenyüzden anladim
21.mart
bu ay icin dün tek leke geldi ama bu sabah 6:40 gece gene leke vardi her silmemde leke geldi taki 8:30 tam kan geldi hangisi sence saati.

simdiden cok cok sagol canim...

bilgisayara bisey yükledim bütün adet günlerim kayitli gecen ay tam dogru hesapladi yumurtlamayi ve bugun icin adet günüm yazdi.simide 3.nisan yumurtama yaziyor

kesin ordada verdi ya o haptan, fitil kullananda var buda adi vagisan bak bi orda o varmi bari...
Valahi kizlar istanbula geliyor yakinlarda kalan varsa istedigin bisey varsa getiririm size...

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktordan geldim
bebiş büyümüş
herşey yolunda
eşim doktora dr bey bebek solda mı sağda mı diye şak diye sordu çok utandım önce
sonra hemen ben araya girdim nette bi yazı okudum bebek kesenin ssağındaysa kız solundaysa erkek diye
dr güldü önce
sonra bebek kesenin solunda artık yorumu size bırakıyorum dedi
bakalım teziniz doğru çıkıcak mı nasılsa 20 gün sonra belli olur dedi
gerçekten bebiş sola geçmiş
tlf kablosnu bulursam size de yüklerim
ama 8+6 haftalık tahmn gerçek çıkıo mu emin değilim

psciii kuzum yaa valla cok heyecan yaptimm hemen koyyy fotoyuu ne olurrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…