Süper Anneler - 2011

arkadaşlar adetim 36 gün sürüyor.
bugün ilk defa test yaptım çift çizgi çıktı.hatta ikinci çok koyu
14.gündeyim (ağrı ve akıntı çok az ama )
geçen ay 21.günde yumurtlamam olmuştu (akıntı ve ağrı vardı)
ne yapacağım bilemedim

bacım sen kızmı istiyon yoksa erkekmi ben anlamadımda

bacım sen kızmı istiyon yoksa erkekmi ben anlamadımda

canım ben hamışşım ve bır kızım olacak ama ıkıncı ıcın arastırıyorum erkek olsaydı da o zaman kız ıcın arastırırdım ınsan ıkısını de ıstıyor konu ben degıldım kı az once teyzoşum var benım de onun uc kızı var erkek bebek duasını o yuzden sormustum

hayırlı uğurlu olsun cnm..dediğin çok doğru ikiside isteniyor..benimde bir kızım var ikincisi için erkek istiyorum bakalım hayırlısı

hayırlı uğurlu olsun cnm..dediğin çok doğru ikiside isteniyor..benimde bir kızım var ikincisi için erkek istiyorum bakalım hayırlısı

oyle canım tabıkı de ama ben burdakıler gıbı o kadar yontem falan bılmıyorum hatta hıcbır sey bılmıyorum dıyebılırız neyse hayırlısı olsun saglıklı olsun da bebısım

niye bacımsın neden için sıkılıyo?
orkiş de bana küsmüş hiç konuşmuyo benimle
hamile ya duygusallaştı

valla bilmiorum cnm ya ne kadar zamandır iyiidim bugün bi sıkıntı bi sıkıntı sorma.ağladım biraz açıldım sanki
orkiş,senin üzüldüğünü hatta onun yüzünden üzzüldüğünü düşündüğü için öyle davranıyor.sen o gün demek o çayı içenlerinde kızı olmuş dedinya,o haberi de orkiş vermişti.sanki sana kızın olacak demiş gibi üzüldüğünü düşündü.ondan yani küskünlüğü.tabi bide hamileeama gerçekten hepimiz istiyoruz her isteyenin kızıda olsun oğluda inşallah.ama orkiş içinde benim içinde gerçekten bu böyle senin oğlunun olmasını çok istiyoruz canımmm.nolur kırılmayın birbirinize..

senin durumun nasıl zannedersem kürtaj sonrası hemen hamile kalınır bence çok ara verme...zaten giden senin hep aklınnda olacak herzaman ama yenisi sana bi taselli olur sevgiler.:2:

senin durumun nasıl zannedersem kürtaj sonrası hemen hamile kalınır bence çok ara verme...zaten giden senin hep aklınnda olacak herzaman ama yenisi sana bi taselli olur sevgiler.:2:

teşekkr ederim cnm. ben bebğimin kalbi durduğu için 6 martta kürtaj oldum daha çok yeni etkisini atlatamadım daha epey de gidecek bu gidişle anladım yani.
ben daha düşünmüyorum.. hamilelik bebek deyince o kıpırtıları,ultrason görüntüleri gözümün önünden gitmiyor
daha doğrusu benim başıma gelen bu olayın sebebini bulmadan içim rahat etmeyecekkk
onun için daha düşünmüyorum

sinekocc sana niye kuseyim canimmm
regl oldunmu senn test yapsanaa kizzzz

nurummmm napiyonn kuzummmm

psciii delisii yokkk yineeee

sevill kaybolduuuuuuuuuu valla kiziyomm haaaaaaaaaa

anladım nur ..tabiki haklısın sebebini bulmadanda deneme....başka çocuğun varmı

sinekocc sana niye kuseyim canimmm
regl oldunmu senn test yapsanaa kizzzz

nurummmm napiyonn kuzummmm

psciii delisii yokkk yineeee

sevill kaybolduuuuuuuuuu valla kiziyomm haaaaaaaaaa

yaaaaa sorma hiç reglde olmadım testte yapmıyorum ..zaten haftaya patesi olmam gerekli bekliycem ....

sebebi yok nur
daha dogrusu soyle diyim bebekte bi anomali vardi belki

benimde 9. haftada kalbi durduu

drlarr hicbisey bulamadilarr sebebsiz dedilerr kurtaj icin o masaya yattimm

uzulmee ya karnin buyuseydii ya tekmelerini hissetseydinn
ya kucagina alsaydin rabbim korusun
o yuzdenn hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccc uzulmee
ben gule oynaya cikmistim hastaneden sukrede sukrede

benim de aynı tevekkülde olduğumu iyi bilirsin tatlım.
bugün içim bi acayip nedense.
diyorum ki demek ara ara böyle yoklayacak beni
zaten nasipte ne varsa o olacak Rabbim beni de içimdekinide bilir,güzel Allah ım..

çok zor elbette ALLAH sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…